Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 513
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Звънни й на мобилния. Аз така правя. Започвате ли опита вече? Нашия номер е след около 300 номера и се надявам септември да стартираме поредния опит.

Не е спешно и не искам да я притеснявам на личния...Трябва да лекувам гъби, а опита май за на есен ще го оставим ще видим какво ще каже....Задействаха се от фонда дано час по- скоро звъннат и на теб...

# 451
Ние имаме да правим разни изследвания преди опита. Предполагам, че септември ще е екстра, по жегите не ми се занимава, а и ремонти разни правим в момента. За допълнителните манипулации ще трябва да осигурим около 2000 лв. поне... А на мен когато ми се налага да се консултирам не се притеснявам да и звъня, ако не ми вдигне случайно, след това ми връща обаждането.

# 452
На мен днес ми излезе заповедта от Фонда и мисля веднага да стартирам процедура. При Тимева съм, но не я познавам особено, само от един преглед, защото смених клиниката и съм нова в клиника Щерев. Дано имам късмет. Успех и на вас , момичета!

# 453
maxinka ,от коя клиника си се преместила? Какъв е случая ви? Сподели с нас, ако не е проблем.

# 454
С ендометриоза съм. Местя се от "Вита". Там ме лекуваше Попов.  Той ми прави лапароскопията и в същото време откриха ин витро център. За съжаление, за пет години, нито ендометриозата е излекувана, нито настъпи бременност. Правих 3 инсеминации. Ин витрото ще ми е първо, по фонда.

# 455
Успех ти пожелавам от все сърце! Трябва да вярваме и ще се случи рано или късно.   bouquet

# 456
С ендометриоза съм. Местя се от "Вита". Там ме лекуваше Попов.  Той ми прави лапароскопията и в същото време откриха ин витро център. За съжаление, за пет години, нито ендометриозата е излекувана, нито настъпи бременност. Правих 3 инсеминации. Ин витрото ще ми е първо, по фонда.

Моето мнение, че добре си се насочила...Аз също съм ходила във  Вита, че ми е близо, но въобще не съм доволна....Имам чувството, че са новаци в тази област....

# 457
Благодаря ви, момичета!

# 458
  • София
maxinka, успех и от мен!  Hug

При нас днес излязоха резултатите от разширената спермограма, на 3.06 съм на преглед и ще трябва до почакам до тогава за разшифроване.

# 459
Иля, как ще чакаш до 3-ти? Аз щях да получа нервна криза. Не ти ли предложиха Бъчваров да ти се обади за коментар? Той е там понеделник, сряда и петък следобед, ако не се лъжа.

# 460
  • София
Daisy Rose, от Бъчваров нещо не съм доволна, а лабораторията в Щерев два пъти ни объркваха спермограмата и този път я пуснахме на друго място.
И сега явно ще трябва да чакам да видя доки.  Tired
Разбирам само, че имаме подвижни 28%, което е много малко и ще трябва да спра да се надявам на чудо, а наистина да започна по- сериозните процедури.

# 461
Ох, извинявай, ама нали пишеш в темата и реших, че в клиниката сте правили спермограмата. Аз засега съм доволна, но контролната също съм решила на друго място да я пускаме. Е, ще се чака токава, няма как. Стискам палци за добър развой  Praynig

# 462
  • София
Моя е грешката, трябваше да уточня, аз се извинявам.
И аз стискам палци за теб! Hug

# 463
  • София
Иля , ако нямаш търпение, пусни резултатите от СГ в темата за мъжки фактор и момичетата ще ти споделят мнение  Simple Smile
Пожелавам ти успех в борбата  Hug

# 464
  • София
Ооо, TitkaBanditka, много благодаря за съвета, така ще направя!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт