Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 499
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
На мен днес ми излезе заповедта от Фонда и мисля веднага да стартирам процедура. При Тимева съм, но не я познавам особено, само от един преглед, защото смених клиниката и съм нова в клиника Щерев. Дано имам късмет. Успех и на вас , момичета!
Миналата година и аз бях като тебе не се притеснявай всичко ще е ок. Peace

# 466
http://cibalab.com/blog/?x=entry:entry130517-130433

Ще има Цибалаб в болницата, така ли?  newsm78

# 467
Здравейте, аз вече май приключих с тази клиника. Нямам сили да продължа с опитите - поне за сега. Може ли някой да ми каже как става отписването от клиниката, за да си взема всичката документация/изследвания от там? Ако реша да продължа ( след време ще ми трябват ) и по добре от сега да си ги взема. Някой беше писал , че не се съгласявали веднага да подготвят документите. Колко време ще ми отнеме при условия , че не съм от София? Не ми се разкарва всеки ден за глупости. Може би има някаква процедура за това?

# 468
Incredible , защо се отказваш от клиниката? Би ли споделила с нас? А за документите най-добре попитай лекаря си или на регистратурата. Сега с новата сграда предполагам, че има промени и с административните неща.

# 469
Биси 13, отказвам се защото ми станаха много неуспешните опити - цели 7 на брой. Лекарите просто не знаят какво да правят вече и караме на сляпо.  След последния опит наскоро, се оказа че ТСХ ми е завишено и никой преди това не беше го проверил. Нямала съм проблеми преди това и затова не се налагало да се изследва. Направо бях бясна smile3511 .И как с високо ТСХ очаквам  EFP.

# 470
Съжалявам Sad А ТСХ с какво ще се оправи? Аз също не съм пускала изследване за ТСХ, както и за много други неща.Този път ще пусна доста изследвания преди опита. На мен ще ми е четвърти. Имах една биохимична/при първи опит/,една полууспешна до 8 г.с. при 2ри опит и 3 опит -нищо. Било явно от лигавицата, която не се била възстановила след абразиото. Сега ще пускам инхибин, АМХ,НК и ще правя физиотерапия. Днес цял ден се опитвах да се свържа с клиниката, за да разбера цените на физиотерапията, но неуспешно...никой не ме отчете. След 100 позвъняване ми вдигнаха, пренасочиха звънененто и до там...не се свързах с никой. А ми се иска да знам какво да подготвим като пари, защото обикновено си доплащаме разни екстри към опита като ко култивиране, макс и тн...Сега ще правим ИМСИ и другата им нова манипулация за яйцеклетките. Ще ги искаме задължително, а те и всичко останало се връзват поне 2000 лв, но не знам цената на физиотерапиите.

# 471
Incredible, съжалявам за резултатите и неуспешните опити. Мисля, че решението ти е правилно. Аз преди месец взех същото решение като теб - махнах се от клиниката - предлагат само опити без да се търсят отговори  на  проблемите . За да си получа документите, исках да си взема протоколите, най-вече от ембриолозите. На регистратурата подадох молба. Последва 2-3 дена размотаване елате утре, елате незнам кой си ден. Аз бързах и си исках документите си - последва голям скандал на регистратурата, отидох при лекуващия лекар след грозна картина в кабинета, следобяд си взех нещата и вечерта заминах за Турция. Пожелавам ти да успееш без нерви и емоции да си получиш документите.

# 472
rita_72 , ти при кой лекар си била??? Ако не искаш да казваш в темата- пиши ми на лични...

# 473

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЯ

Издаване на епикриза

17 лв

Издаване на епикриза на английски език

45 лв

Издаване на документация

15 лв

Медицинска експертиза на работоспособността от ЛКК

15 лв

Инцредибъл, виж какво намерих в ценоразписа на клиниката, обновен е този месец....

# 474
  • София
Аз не съм си взимала копие на досието, но поисках епикриза на английски език, за броени дни стана готова - там са описани всички изледвания от досието, актуалните прегледи, стимулациите, заключения, всичко в хронологичен ред. Даже нещо объркаха на регистратурата и ми го таксуваха 17 лв. Wink Аз все още си посещавам клиниката и затова не съм искала да ми "закриват" досието. Ако успея да забременея, бих се следила и родила пак там.
Отделно аз си имах копия от основните изследвания и си ги добавих към тяхната епикриза, но на лекаря в Турция тя му беше достатъчна и беше доволен. Съвем малко допълнителни въпроси ми зададе, значи съдържа най-важното. Единствено си направих същия месец пакетните репродуктивни хормони, за да има актуално инфо

# 475
А в моята етапна епикриза не пишеше нищо, което може да свърши работа на друг лекар. Исках информация за това как са минали инсеминациите- как са ме стимулирали, как са се развили яйцеклетките, какви са били показателите при мъжа ми. Нищо от това не получих. Само бяха споменати и че забременяване не е констатирано. Та как трябва да си поръчам епикриза, за да получа по-подробна информация?

# 476
Абе , момичета защо трябва да си плащаме за епикризите? В другите болници ти издават епикриза при изписване и не плащаш нищо.

# 477
  • СОФИЯ
BettyBoop когато реших, че ще напусна клиника Щерев си говорих с лекарката /Андреева/ и тя ми написа много подробна епикриза. Много голяма работа свърши тази епикриза в другата клиника в която отидох. Да и платих за нея 17лв.

# 478
Биси 13, отказвам се защото ми станаха много неуспешните опити - цели 7 на брой. Лекарите просто не знаят какво да правят вече и караме на сляпо.  След последния опит наскоро, се оказа че ТСХ ми е завишено и никой преди това не беше го проверил. Нямала съм проблеми преди това и затова не се налагало да се изследва. Направо бях бясна smile3511 .И как с високо ТСХ очаквам  EFP.
Слушай сега,писах ти и в др тема.Аз се изместих преди 3 месеца.Първо се обадих и им казах,че искам копие на досието си,отидох след 3 дни не беше готово.Както и да е ,гледай твоя док да е на смяна за да попълниш декларацията и тя да разреши и да ти напише епикриза(аз не съм заявявала,тя ми е беше написала)(17 лв).Така ще се видите и направо почвате да копирате.Ще ти отнеме време,но важното е да си ги вземеш.И съвет   Naughty провери си всяко едно дали са го копнали ,че ми липсваха на мен.Беше ми неудобно на мен,но...
И на мен за 2-та опита нито веднъж не ми пуснаха ТСХ  #Cussing out
Скачай смело,няма да съжаляваш.

# 479
А тези хормони на щитовидната при какви индикации ги назначават???

Общи условия

Активация на акаунт