Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 453
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Задължителни са,трябва стойността да е до 2 .Мен в новата клиника от там ме почнаха.Дори вчера ембриолозите са казали на ММ ,че стойността на ТСХ е важен фактор.

# 481
Задължителни са,трябва стойността да е до 2 .Мен в новата клиника от там ме почнаха.Дори вчера ембриолозите са казали на ММ ,че стойността на ТСХ е важен фактор.

Звезда, във всяка лаборатория ли ги  правят?
Да взема да си самоназнача???

# 482
Ми аз си ги самоназначих мила,сама започнах да си търся проблема и успях де.Навсякъде можеш,16-17 лева в хормона,ама пусни и фТ4 с него,на чист ден без кафе и храна.

# 483
Дали ще ме упътят от лабораторията, или трябва ясно да кажа какво искам, че са ми малко мъгла тези хормони.

# 484
Дали ще ме упътят от лабораторията, или трябва ясно да кажа какво искам, че са ми малко мъгла тези хормони.
Казваш си за ЩЗ,искам ТСХ и фТ4.Няма философия.Това е.

# 485
  • срещу двата комина :)))
аз също съм в Щерев и тези хормони ми ги назначиха още при първия преглед  newsm78 учудена съм защо при вас така се е получило... пожелавам ви много късмет на новото място  Hug

# 486
аз също съм в Щерев и тези хормони ми ги назначиха още при първия преглед  newsm78 учудена съм защо при вас така се е получило... пожелавам ви много късмет на новото място  Hug

Може би различните лекари практикуват по различен начин, незнам. На теб кой ти е лекуващия?

# 487

Може би различните лекари практикуват по различен начин, незнам. На теб кой ти е лекуващия?

д-р Андреева  Peace

# 488

д-р Андреева  Peace

И Тимева ги иска.    bouquet

# 489
  • София
Момичета на кой ден от цикъла трябва да се пуснат ТСХ и ФТ 4?? newsm78

# 490
  • София
Момичета на кой ден от цикъла трябва да се пуснат ТСХ и ФТ 4?? newsm78

пропуснах да спомена че бях пациентка на тази клиника 7 год. и нито веднъж не съм ги пускала тези хормона и сега смятам да си ги само назнача

# 491
Здравейте! Да се включа и аз - при мен на първи преглед, освен базалните хормони, Андреева ми назначи и ТСХ, ФТ4, ТАТ и МАТ. И ТСХ беше около 5, другите в норма. Веднага ми даде тел. на Начев и ме изпрати при него.

# 492
На мен Тимева също ми поиска щитовидните хормони, още при първия преглед.
Няма значение на кой ден от цикъла ги пускате, важно е да са минали поне 12 часа от последното хранене и да не сте пили кафе.

# 493
На мен Тимева също ми поиска щитовидните хормони, още при първия преглед.
Няма значение на кой ден от цикъла ги пускате, важно е да са минали поне 12 часа от последното хранене и да не сте пили кафе.

точно така, за по-сигурно не пийте и кола, също мисля че беше добре и да сте се наспали  newsm78

# 494
На мен д-р Тимева също не ми поиска хормони на щитовидната, за двете години в клиниката. Казваше, че няма смисъл. Аз наистина нямам много завишено ТСХ, но все пак 2.9 се счита високо за забременяване. Поне за стимулация искат да е максимум до 2.5. Отделно ми излезнаха леко завишени антителата, но според ендокринолога на тях няма как да им се повлияе съществено.
Затова, ако имате съмнения за нещо, пускайте си изследвания и сами. Аз лично мисля така да процедирам, че нямам особено много време за губене.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 19:44 от BettyBoop

Общи условия

Активация на акаунт