~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 630
  • 712
  •   1
Отговори
# 330
Тази Икбал как през целия сериал един път не ми хареса  ooooh!
определено е от майките влюбени в сина си  ooooh!

# 331
Просто само исках да  попитам!Объркала съм се!На всеки може да се случи!

# 332
И в предишния сериал от 21:00 часа -"Готова на всичко" има едно свекървище дето ми идва да го #2gunfire #2gunfire #2gunfire че на всичкото отгоре и тя се казва Икбал
Да не би това име да е синоним на гадна ,злобна свекърва

# 333
  • на вълнолома
цОп Hug, гледкате ли, гледкате ли, джанъмки Hug  bouquet,   bouquetаз изтървах началото на днешната серия ooooh!, какво е казала майката на Чънар, че   bouquetе споглеждат така  newsm78

# 334
И в предишния сериал от 21:00 часа -"Готова на всичко" има едно свекървище дето ми идва да го #2gunfire #2gunfire #2gunfire че на всичкото отгоре и тя се казва Икбал
Да не би това име да е синоним на гадна ,злобна свекърва
Незнам и аз какво вече и аз знам за онази Икбал противна женица в тоя сериал иначе съм я гледала другаде много ми е симпатична в Мечтатели и в един филм с наш Толгахан там му е майка има го и с бг дублаж  Peace

# 335
Здравейте.
Много кофти посрещане на Лале от семейството му, мноооого. Rolling Eyes
Майка й май с нещо изнудва Чънар newsm78 питайки го колко я обича за да докаже любовта си към Лале пред нея.

# 336
# 337
Здравейте.
Много кофти посрещане на Лале от семейството му, мноооого. Rolling Eyes
Майка й май с нещо изнудва Чънар newsm78 питайки го колко я обича за да докаже любовта си към Лале пред нея.
Това е началото да видиш какви мрасотии ще почнат и след това  Whistling
А моето момиче се пука по шевовете от ревност  Embarassed

# 338
Хубава двойка са Леле и Чанар!
А и музиката  от филма много ми допада!

# 339

А и музиката  от филма много ми допада!
И на мен ,но съседите имат страхотна музика  Heart Eyesза там само мога да ги хваля  Peace

# 340
  • на вълнолома
Добро утро на разпети петък Hug  bouquet
И на мен много ми харесва музиката от филма Heart Eyes, а тази с която започва филма как се казва и дали я има с превод newsm78 някой знае ли, поровиха назад в страниците, но не я открих
Малко ми е объркано, този заем ли е какво е, съдия-изпълнители, ликвидации, борд на директори newsm78, не ми е много ясна цялата тази работа, обаче бохемски софри си устройват....ама голяма хиена излезе майката на Лале, изнуди момчето да им покрива дълга май #Cussing out
И понеже доглеждам, това което съм пропуснала, ама майката на Чънар и тя змия голяма, Чънар не можел да има дъщери, синове трябвало...ох fight, дразни много
Хубав ден на всички Hug

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 09:45 от peikovaaa

# 341
thttp://www.youtube.com/watch?v=5OHjUzMyX3E

# 342
lale devri - jenerik muzigi - като напишеш в ютуб това и ще ти излезе мелодията от филма

# 343
# 344
  • на вълнолома
аня71 Hug, релакс Hug  bouquet ловим та, къз
сега гледах 2 епизод, че не успях....ах, как и се обясняваше Чънар, много сладки, много...а като и каза на кея" позволи ми да те обичам"...разтопих се Crazy
А песничката е.. newsm74
" Няма къде да отида, нямам врата, на която да почукам..
ще го разбереш, когато останеш сама на този свят!
Имам много какво да кажа, но няма кой да ме изслуша...

Общи условия

Активация на акаунт