~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 607
  • 712
  •   1
Отговори
# 360
още малко и ще почва  Party
Мхм абе да те питам защо Серенай е сърдита толкова на Чаатай  hahaha на аватара ти  Mr. Green
ами лош Чаатай ядоса момичето  Heart Eyes

# 361
Мхм абе да те питам защо Серенай е сърдита толкова на Чаатай  hahaha на аватара ти  Mr. Green
Ще го напляскаме  hahaha

# 362
Ще го напляскаме  hahaha
оооо да  Mr. Green

# 363
Здравейте.
За съжаление щастието на тези две влюбени души трая кратко. Cry

Започнаха интригите и гадорийте. Rolling Eyes
И Игбал, и Зюмрют(двете майки) са повече от антипатични и имах чувството, че когато се срещнаха щяха да разпръскат отрова около себе си като змий. ooooh!
Йешим е сладка донякъде, но защо я червят с тези ярки червила, които въобще не и подхождат и й правят грозни прически!? Приятно момиче е а я правят на палячо от цирка.

# 364
Здравейте,дами, да се запиша и аз в темата  Hug
Сюжетът макар и познат ми харесва,харесва ми и че главните роли са поверени на не толкова познати лица (поне за мен) По едно време ми дойдоха малко в повече Берен Саат и Къванч...не ме анатемосвайте моля ви  Peace
Чънар съм го гледала в два игрални филма и си бях казала : ''Леле как не са го грабнали в някой сериал''..те го грабнали ама кой да знае Simple Smile Много ми харесва като повдигне веждата Simple Smile
На Лалето майка й и казва Леле,Чънар пак Ляле,предполагам е едно и също но при дублажа ми прави впечатление. Йешим е голяма красавица,на мен ми прилича малко на Пайпър Перабо .
Малко странно ми се разви действието с това бързо влюбване и сватба,уж отиде Лелето да го наказва пък взе че му пристана  newsm78 ама любов ли бе да го опишеш.
Та за днешния епизод ми направи впечатлени Леле колко държи на сестра си,как й вярва,а Йяшим не може да прикрие завистта и ревността си,а братчето им е такава душичка.Също така и майката на Чънар и чичо му (за който предполгам е истинския му баща)разбират че се е влюбил,ама не се замислят,че е щастлив ами веднага как да ги разделят ....Абе въобще странни разбирания за брак имат тези хора.

# 365

Йешим е сладка донякъде, но защо я червят с тези ярки червила, които въобще не и подхождат и й правят грозни прически!? Приятно момиче е а я правят на палячо от цирка.

Незнам и аз направо я правиха като маймуна Серенай по едно време  ooooh! след като ражда вече не е толкова странна и като забременява също даже последния път който бях видяла Йешим като маймунка беше когато отиват с Чънар на кино ама там просто мясаше на КРОЕЛА ДЕВИЛ  Joy която има нужда да я обичат   Sad

# 366
  • София
привет и от мен в късни доби Hug
да се запипиша и аз в темата, че отдавна не бях грабвана така Blush
за главните герои съм наясно, но все още се мъча с имената на родата, и точно кой на кого кум, сват или брат #Crazy
майката на момичетата е ужасна, актрисата явно е перфектна в тези образи, тай като беше същата в "Млечния път"- и там лъскава стара чанта, женена за богаташ, който успява да убие, с млад любовник и т.н.........
явно това й е амплоато-то
инетересна ми е актрисата, която не знам точно каква се пада на Чънар, играеше в Мелодията, гадната леля на Ламия-интересно ми е тук каква ще е
интригуващ сериал, жалко за Лале обаче, мноооого е красива Sick
а защо Чънар изхвърля дрехите и вещите й след смъртта й newsm78 newsm78

# 367
привет и от мен в късни доби Hug
да се запипиша и аз в темата, че отдавна не бях грабвана така Blush
за главните герои съм наясно, но все още се мъча с имената на родата, и точно кой на кого кум, сват или брат #Crazy
майката на момичетата е ужасна, актрисата явно е перфектна в тези образи, тай като беше същата в "Млечния път"- и там лъскава стара чанта, женена за богаташ, който успява да убие, с млад любовник и т.н.........
явно това й е амплоато-то
инетересна ми е актрисата, която не знам точно каква се пада на Чънар, играеше в Мелодията, гадната леля на Ламия-интересно ми е тук каква ще е
интригуващ сериал, жалко за Лале обаче, мноооого е красива Sick
а защо Чънар изхвърля дрехите и вещите й след смъртта й newsm78 newsm78
Решава да продължи на чисто без нея !!!..
Добре дошли на всички нови попълнения  Hug

# 368
Ох това , че Лале умира,много ме мъчи...Беше новаторско главният да умира ,ама стига вече...по-скоро бих се учудила вече ако се запази една и съща двойка...Малко ми убиват представата за '' единствена и истинска любов''  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Какво да се прави романтичка съм си ...И честно казано тази Топрак ли беше,малко безлична ми се струва ,поне от клипчетата които съм видяла..Абе като цяло още не е дошла,но съм негативно настроена ..... Crossing Arms

# 369
Ох това , че Лале умира,много ме мъчи...Беше новаторско главният да умира ,ама стига вече...по-скоро бих се учудила вече ако се запази една и съща двойка...Малко ми убиват представата за '' единствена и истинска любов''  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Какво да се прави романтичка съм си ...И честно казано тази Топрак ли беше,малко безлична ми се струва ,поне от клипчетата които съм видяла..Абе като цяло още не е дошла,но съм негативно настроена ..... Crossing Arms
Taка си е Топрак много и перфекционизиран образа такива перфектни не ги харесвам хич ама и артиската не ме грабна и играта и нищо в нея и през цялото време подкрепях Йешим колкото и голям демон да беше Peace

# 370
Добро утро. Hug Hug Hug Днес сме на чай, има за всички. Wink

Благодаря за линковете.  bouquet

Хубав ден. Hug

# 371
  • на вълнолома
Добро утро на всички лаленца Hug Hug Hug
Бях чела в една стара тема на сериала, че бг мамите са го превеждали, дали ги има тези серии още  newsm78
Хубав ден на всички  bouquet

# 372
...уж отиде Лелето да го наказва пък взе че му пристаня...  newsm78

Направо го постави на мястото му.  Joy Joy Joy

# 373
Здравейте и от мен!  Peace Много ми хареса този филм,но сега научавам от вас,че главната героиня умира.Страхотна двойка са,много са красиви Лале и Чинар! Cry

# 374
  • на вълнолома
да я споделя с вас, че аз не мога да спра да я слушам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт