~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 615
  • 712
  •   1
Отговори
# 345
Пейкова, Hug

# 346
  • София
момичета,

аз довечера няма да мога да гледам серията  Rolling Eyes Дали ще я качат някъде? Гледам, че се дават някакви линкове в data???

п.с. Може ли в новата тема да сложите и линкове, където може да се гледа сериалът  Praynig

# 347
# 348
Здравейте момичета ето го и
3 епизод  Hug
http://asi-bg.net/details.php?id=7809

# 349
момичета,

аз довечера няма да мога да гледам серията  Rolling Eyes Дали ще я качат някъде? Гледам, че се дават някакви линкове в data???

п.с. Може ли в новата тема да сложите и линкове, където може да се гледа сериалът  Praynig
Добре  Hug

# 350
  • София
момичета,

аз довечера няма да мога да гледам серията  Rolling Eyes Дали ще я качат някъде? Гледам, че се дават някакви линкове в data???

п.с. Може ли в новата тема да сложите и линкове, където може да се гледа сериалът  Praynig
Добре  Hug

bouquet

Днешният епизод ще го повтарят в пон-к от 17ч., нали така?

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 15:29 от missence

# 351
  • на вълнолома
момичета,

аз довечера няма да мога да гледам серията  Rolling Eyes Дали ще я качат някъде? Гледам, че се дават някакви линкове в data???

п.с. Може ли в новата тема да сложите и линкове, където може да се гледа сериалът  Praynig
Добре  Hug

bouquet

вай, бе вай #Cussing out #2gunfire, забравих, тъмън се нагласих в 5 да съм пред тв да гледам, че изтървах началото от серията и проспах края #Cussing out

# 352
момичета,

Добре  Hug

bouquet

вай, бе вай #Cussing out #2gunfire, забравих, тъмън се нагласих в 5 да съм пред тв да гледам, че изтървах началото от серията и проспах края #Cussing out
Вчерашния епизод, който го даваха от 22:00 ще го повтарят днес от 17:00 часа.  Peace
А иначе този, който ще дават довечера, ще го повтарят в понеделник.

# 353
  • София
...
Вчерашния епизод, който го даваха от 22:00 ще го повтарят днес от 17:00 часа.  Peace

bouquet И все пак, дано го качат някъде днешния, че да го гледам на 100% в удобно за мен време  Praynig

# 354
  • на вълнолома
...

bouquet И все пак, дано го качат някъде днешния, че да го гледам на 100% в удобно за мен време  Praynig
[/quote
леле защо така се обърках newsm78, с тези почивни дни се оплетох, вчера бях на неделя цял ден Crazy и аз така се надявам Praynig

# 355
Здравейте,отново имам още един въпрос.
Защо след няколко епизода Лале удря шамар на Йешим?  Grinning

# 356
Здравейте,отново имам още един въпрос.
Защо след няколко епизода Лале удря шамар на Йешим?  Grinning
Защото във вестника излиза снимка как Йешим и Чънар  се целуват благодарение на Йешим но затова никой незнае Wink

# 357
# 358
още малко и ще почва  Party

# 359
още малко и ще почва  Party
Мхм абе да те питам защо Серенай е сърдита толкова на Чаатай  hahaha на аватара ти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт