~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 484
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
Да Simple Smile или ох, колко съм щастлива  Grinning

Свекървата и мен хич не може да ме убеди, все една и съща физиономия и както вече казах, тоз рус кичур.... Crazy Иначе и на мен ми изглежда по-възрастна от Неджип.
Ех, все не мога да реша дали Йешим е красива или не  Whistling на моменти  е много красива, въпреки грима  Mr. Green, на моменти изобщо не ми допада. Нищо, има време, ще реша Simple Smile

# 526
Днес гледах някакъв момент из обятното интернет пространство и в мен се насади чувството, че той я обича повече отколкото тя него. Някак се оформи това ми мнение, досега беше само нещо загатнато, може би защото той много по-открито говори за чувствата си, колко я обича и т.н., а тя само мило се усмихва Simple Smile

Да, веднъж не пое тя инициативата с "Обичам те", все отговаря "и аз"  Simple Smile
Абе то в Турция това е нормално, и в други филми съм го забелязала, жените са по скромни и стиснителни, но има много любов в очите и, и не само в нейнети, но и в неговите,въпреки, че има малко остър поглед.

# 527
  • София
И след тази идилия но очаква............неочакваното  Crossing Arms

# 528
Абе то в Турция това е нормално, и в други филми съм го забелязала, жените са по скромни и стиснителни, но има много любов в очите и, и не само в нейнети, но и в неговите,въпреки, че има малко остър поглед.
Мда, може и това да е, не го бях погледнала от този ъгъл.
Иначе защо изведнъж ще живеят при свекървата, нали уж къща щяха да купуват, дойката й да живее при тях, сега изведнъж ново 20.

# 529
Мда, може и това да е, не го бях погледнала от този ъгъл.
Иначе защо изведнъж ще живеят при свекървата, нали уж къща щяха да купуват, дойката й да живее при тях, сега изведнъж ново 20.
Мисля, че майката на Лале изигра и тя някаква роля да живеят при свекито, даже доведе дизайнер, имам чувството, че не я обича много, има някаква хладнина към нея, дали се дължи на това, че всичките и деца не са от един баща, или пък че не е обичала бащата на Лалето, а се е оженила за него заради парите.

# 530
Ох, тя майката на Лале май към нито едно от децата си не показва чувства, доста студена ми изглежда.
Макар че като се замисля и на Чънар майка му не показва топлота към него, иска само да я слуша.

# 531
Оп,оп спокойно кой грозен кой красив няма да говоря за кексове с Л и Ч за такива неща хората не са чували ама аз няма да забравя кекса на Й и Ч който сръвнявах с Топрак която беше стиснала устни докато се целуваха а то едни целувки ужас определено и трябват уроци  ooooh! не им се получават целувките дано и в реала да не е така че както смятат да се женят кофти една жена трябва да се целува хубаво когато с моя приятел се видяхме за първи път усетих че с него ще имам първата си истинска целувка  Embarassed и преди това се бях целувала ,но само по бузата и когато се целунахме за първи път видях че той остана доволен жената трябва да я бива във всяко отношение а за целувките също  Whistling
Толгаханчо си е симпатяга дам  Heart Eyes
Сцената където трябваше да играе пияна и се получи много добре Wink мога да ти кажа просто една сцена трябва да се гледа на езика на който си е така се губи всичко което става и всяко действие или реакция на героите ето затова не гледам и сериали които съм гледала на турски на бг не стига че ги окепазват като говор  ooooh! пък и превода им е орта-будала.
Лалето гледам в момента само заради Серенай иначе ми е познат до болка поне до 85 епизод турски вариант  Cry

# 532
Диди, искаш да кажеш, че тука ще гледаме кексове, о  Hug , интересно.
Съгласна съм за езика, но не разбирам турски и го гледам в този вариант с бг дублаж, хубаво е, че има различни мнения,  аз така видях сцената, знам, че ти е любимка, на мен повече ми харесва Лалето. Целувките разбира се трябва да са впечатляващи, но доколкото знам, това са най-трудните сцени и се изисква майсторство.
Скрит текст:
Четох наскоро интервю с една холивудска звезда, май Кирстен Дънст беше, какво е да целуваш Брат Пит, и тя отговори все едно целуваш пепелник, отвратително

# 533
Скрит текст:

Ето за какво говоря скрих го че да не го докопа някой малко детенце  Whistling

# 534
Аз определено не съм критерий, защото не съм гледала много турски сериали, но такава сцена май не съм срещала Simple Smile Дали има нещо общо с това, че по това време са гаджета?

# 535
Аз определено не съм критерий, защото не съм гледала много турски сериали, но такава сцена май не съм срещала Simple Smile Дали има нещо общо с това, че по това време са гаджета?
Има  Peace

# 536
Аз изгледах от снощи епизода ама много ве подразни майката на Чънар направо ми идеше да я удаша.

# 537
Здравейте всички които гледат този красив филм Simple Smile Grinning Simple SmileИскам да искажа и своето мнение за артистите които участват.Изгледах целия сериал къде със руски и сръбски суб.къде само на турски,моето мнение е ,че наи искренни чувсва имаше Чинар с Лале,другите две не ми харесаха дори и като двойки в реалния живот  Confusedе това е мое мнение  newsm78Приятно гледане

# 538
За мен най -красивата артистка в този филм е Емина Сандал!

# 539
Значи този Ш.. бил най-добрият приятел на баща им. Трябваше да се сетя всъщност.
Тази сцена визирах днес като казах, че Йешим е злобна. Просто вместо майка си наранява сестра си и според мен дори не й пука, а по-скоро й носи удоволствие. Физиономията й беше толкова тържествуваща...

Емина е много красива наистина. Подхождат си с Толгахан Simple Smile
ММ като видя Емине току що, каза, че я докарвала на Кийра Найтли Simple Smile но като споменах Пенелопе Круз, каза: а, вярно, само дето на Пенелопе й стоят по-естествено устните  Joy
Честна дума, нищо не съм казвала за устните Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 22:34 от иглуб

Общи условия

Активация на акаунт