~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 483
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
ООО и таз хаджа за какво ще прави.Забавни са и ся какво ще правим при хаджата това не ми е ясно.А или ходжата е за това дали е честна тоест девствена.

# 541
Привет! Ходжата сключва религиозен брак. Затова беше извикан.

# 542
Хареса ли ви серията...колко злоба и завист имаше в очите на сестра и .и защото иска да отмъсти не на майка си а на Лале и Чинар.Тя никога няма да бъде обичана така Naughty

# 543
Хареса ли ви серията...колко злоба и завист имаше в очите на сестра и .и защото иска да отмъсти не на майка си а на Лале и Чинар.Тя никога няма да бъде обичана така Naughty

Peace
Днес видяхме красива булка, роклята в долната част ми дойде малко в повече, но горе беше прекрасна, стархотна фигура има Лале.
Относно Йешим напълно споделям мнението ти. И днес имаше странен стайлинг при нея - не ми хареса, нито с онзи грим като обсъждаха роклята, нито на сватбата с паяка на главата. newsm78
А свекито #2gunfire #2gunfire #2gunfire И на мен тези обичаи са ми непознати, за къпането, ходжата и тн Видях такава безпомощност при Лале,когато и чистише ноктите и и крещеше майката на Ченар, не знам аз сигурно щях да направя луд скандал и да тресна вратата.
Диди, благодаря за клипчето, и аз не съм видяла подобни сцени в турски сериал

# 544
Страшни са двете майки, чак на моменти се чудя, коя от двете е по-голяма злобарка. ooooh!
Като квачки на пазар бяха когато определяха менюто и подробностите за сватбата, но Лале ме изкефи как ги скастри и им каза, че тя, ще поеме инициативата.
Не разбрах каква беше целта на Йешим, че се появи с Шереф, какво целеше!? newsm78
Ако е за да провали сватбата на сестра си, то беше много тъп и евтин номер.
Тя наистина ли си мисли, че Шереф, ще изпълнява всяка нейна прищявка без да се стигне до леглото в даден момент? CryМного неуравновесено поведение има това момиче, не ми харесва като образ до този момент.
Лале е жива да я оплаче човек с такива властни жени около себе си и е принудена да приема техните идиотизми, и постоянно да търпи, и да трупа в себе си. Sick

# 545
  • София
Тази Йешим  е ужасна! Тъщата и свекървата са страшно злобни душици. Харесаха ми Лале и Чънар- тя скастри всички за менюто, а той- майка си на закуска  Peace

# 546
Йешим искаше да си върне и на майка си да се докаже пред нея,но повече искаше тя да стане събитието на тази сватба а не Лале  Peace
Щом сте намразили Йешим значи Серенайчето си играе супер Wink

# 547
Здравейте всички които гледат този красив филм Simple Smile Grinning Simple SmileИскам да искажа и своето мнение за артистите които участват.Изгледах целия сериал къде със руски и сръбски суб.къде само на турски,моето мнение е ,че наи искренни чувсва имаше Чинар с Лале,другите две не ми харесаха дори и като двойки в реалния живот  Confusedе това е мое мнение  newsm78Приятно гледане
И аз не харесвам Топрак,но Чънар я обикна чисто копие на Лале просто като характер.
Тя няма да бъде обичана така ли ? За 6-7 серии Чънар гледаше Йешим така както никой не е поглеждал да не говоря за кексовата сцена и за останалите сцени в които я ревнуваше да не споменавам за други неща Wink
Йешим е лоша,но от това че Лале е имало всичко баща истински до нея а тя го е нямала озлобила се е към нея, тя хареса Чънар първа вместо да го подреди както каза тя отиде и се ожени за него Йешим търсеше баща си в Чънар и затова толкова го обикна и се привърза че и правеше толкова номера защото го искаше за себе си !!!...
Имаше един разговор в едно кафене това вече е след смърта на Лале доста при това
Ч-Ще сме заедно аз ти и Топрак
при което Йешим подпали буквално как може бременна жена като нея в този момент да понесе това и тя му каза че едва ли би зарязал женичката си ако и потрябва за нещо демек ако има нужда от помощ.
И помня че в колата каза:ЗАЩО АЗ ВСЕ ГУБЯ !!!...
Просто е не е за коментар Wink
Чънарчо хем болеше хем го сърбеше след Лале за нищо не го оправдавам ама за нищичко едва ли Йешим седна и сама си направи бебето ако е така разбирам има за много неща в които мога да и влезна в положение,но не и мрасотиите срещу сестра и все пак артиската ми е любимка гледала съм я и другаде гледам играта на някой а не как изглежда дали е перфектната КРАСАВИЦА и тъй подобни а щом съм плакала толкова пъти в лале деври на моменти в които Йешим е страдала значи съм я усетила !
Другото което е опит за запалване на Чънар искаше да се подпали и какво кой го спаси ?
Кой го измъкна от тази бездна !
Доколкото знам никой не е бил толкова смел че да скочи в огъня дори да знае че отсрещния човек не изпитва същото към нея.
Мога да ти кажа че я обикна Wink,но страхът наделя над него и това беше още една грешка !
Няма да споменавам Йешим колко пъти искаше ДА ПРИКЛЮЧИ със себе си заради него не е от каприз тя изпитваше истинска любов която накрая я накара да СЕ ПОГУБИ Sad

# 548
Йешим ме подразни снощи,но това за мене е нейният бунт срещу всички и срещу всичко и най вече срещу Зюмруд
Но ме подразни и Чънар. Вижда ,че на Лале не и са приятни действията на майка му но промърморва само това са традициите и край и дава едва ли не зелена светлина на майка си да вършее наоколо

# 549
Но ме подразни и Чънар. Вижда ,че на Лале не и са приятни действията на майка му но промърморва само това са традициите и край и дава едва ли не зелена светлина на майка си да вършее наоколо
Мда и на мен това ми направи много лошо впечатление, а майка му направо с такова удоволствие беше ужасно груба с Лале.
Изобщо не се опъва кой знае колко много с някои моменти. А иначе ми беше много смешно, когато каза, че една жена трябвало да работи, като се опитваха да го сватосат, все едно Лале цял живот е работила или има такова намерение  Joy

Дидзzз, да знаеш, че само заради теб не съм заклеймила Йешим като лошата още  Grinning
Иначе не го приемай така, като казвам, че не мога да реша дали е красива Серенай. Красотата няма нищо общо с добрата игра, както казваш и ти. Аз просто си се чудя, защото на моменти изглежда много красива, в други не толкова, затова.

# 550
Мда и на мен това ми направи много лошо впечатление, а майка му направо с такова удоволствие беше ужасно груба с Лале.
Изобщо не се опъва кой знае колко много с някои моменти. А иначе ми беше много смешно, когато каза, че една жена трябвало да работи, като се опитваха да го сватосат, все едно Лале цял живот е работила или има такова намерение  Joy

Дидзzз, да знаеш, че само заради теб не съм заклеймила Йешим като лошата още  Grinning
Иначе не го приемай така, като казвам, че не мога да реша дали е красива Серенай. Красотата няма нищо общо с добрата игра, както казваш и ти. Аз просто си се чудя, защото на моменти изглежда много красива, в други не толкова, затова.
Серенай за мен е много хубава особено без грим специално грима на сватбата не беше много ама паяка беше излишен роклята също беше много стилна харесвам такива цветове а и на Серош и седеше хубаво  Heart Eyes
Виж я на подписа ми това е сериала преди Лалето там се обличаше по детски ама въпрос за 5 пласта грим никога не е ставал невинна ми е много без грим определено и на по млада прилича грима някак я състарява  Peace и все пак фенката си е фенка  Laughing
Няма да плюете много Йешим ,моля ,моля малко само  Mr. Green

# 551
А мен паякът на главата й изобщо не ме подразни Simple Smile нито я загрозяваше. Много беше красива и гримът й беше чудесен в сцената, когато оня гадник й каза за баща й.
А аз не разбрах, ама тя нали е спала с него, какво го изнудва сега чак  Joy

# 552
  • София

От прочетеното ми става ясно едно: сценаристите са сътворили една яка боза  Sick Трябваше да се развива сюжетната линия Чънар-Лале (дори и да бяха сменили актрисата), а не да обича Лале, да прави бебе на Йешим и на финала да се жени за трета  Crossing Arms Изобщо не ми харесва този сценарий.
За Серенай- не е лоша като визия, играе и сравнително добре, но до момента не може да ме завладее. Нормално е един да я харесва, друг- не. Вкусове разни  Peace

# 553
Здравейте , лаленца! Hug Hug Hug Hug
Първо да кажа,че Серенай като актриса изключително ми хареса - невероятно достоверно изпълнение прави тази млада жена!
Второ - сериалът ми е много тежък за гледане.Имам чувството,че от всички сериали са взимали по малко и са го интерпретили по особено жесток начин.
Понеже си говорим за образа на Йешим - да си кажа и аз мнението,защото успях  да изгледам част от клиповете със предстоящи събития.
Не приемам такива характери като нейният и не намирам оправдание за постъпките й в това ,че обича Чънар.За любовта са нужни двама и взаимност.Да градиш щастието си върху нещастието на сестра си или на други хора не води към щастлив край.Да постигнеш целта си и да бъдеш с мъжът ,в който си влюбена,газейки всички наред е отвратително.Да създадеш семейство с лъжи,интриги,коварство,да вкараш в затвора една абсолютно невинна жена като Топрак е просто нечовешко. Да забременееш и да използваш детето си като разменна монета е неверояно подло и... нямам думи просто.Втрещена съм от постъпките на Йешим.нейният начин на живот предопредели трагичният й край,който видях в клипчето на Диди - "Веда".
От друга страна - двете семейства - това на Чънар с Неджиб бей и простовата му снаха Икбал и врялата и кипяла в светските интриги Зюмрут ханъм - са ми ясни като бял ден.Лицемерие,задкулисни игри за власт и пари,лъжи и каквото друго от този сорт ви дойде на ум - всичко това са те! И най-позорното е ,че се крият зад думите - за доброто на децата ни - ужасни нрави.
Кой би оцелял и би живял нормално при такива отношения? Коя любов би просъществула обградена през цялото време от съмнения и нечий тормоз.
А както се оказва нито Зюмрут си е стояла в семейното ложе мирна,нито Икбал е била такава.
от къде тогава у тях всички претенции към младите.
Гледайки този сериал все се чудя на комшиите - защо ги привличат толкова силно такива трагични сценарии.Дали затова,че гледат колко порочни са богатите и колко чисти са хората от другите по-долни социални групи /имам предвид душевната чистота у Топрак/.Направо този сериал за мен е мъчение да го гледам , което ми се случва за първи път ,защото съм гледала и гледам почти всички,за които тук в нашия форум е имало или има теми.Надничам и при хърватките и при рускините.Общо взето съм готова да изтърпя всякакво душевно издевателство от турските сценаристи,само и само да усетя,че накрая ще се появи лъч надежда и божията справедливост ще отдаде всекиму заслуженото.
Знам,че в реалният живот не винаги е така,ама защо да не получа реванш поне в сериалите,които гледам доброволно.
Това исках да кажа - ако имам тук-таме грешни буквички - извинете ме!
Хубав ден на всички,да му се порадваме днес,че от утре пак ще ни подкарат дъждовете - аман!

# 554

Общи условия

Активация на акаунт