~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 466
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И в крайна сметка от болните амбиции на майките и разправиите м/у фамилиите, 2-те сестри умират, а Чънар се жени за трета   Crossing Arms
Поведението на Йешим за мен е саморазрушително.  Tired

bouquet за серията  Peace

# 556
И в крайна сметка от болните амбиции на майките и разправиите м/у фамилиите, 2-те сестри умират, а Чънар се жени за трета   Crossing Arms
Поведението на Йешим за мен е саморазрушителноTired

И не само това - Йешим имаше сериозна нужда от лечение,но кой да й обърне внимание.Нейната т.нар.любов към Чънар беше маниакално внушение.Май въпросът "Защо Лале,а не аз" - я извади от равновесие тотално.Дори и онзи дървен философ Неджип бей се опита да я накара да помисли защо Чънар е предпочел Топрак,а не нея.Защо?
Зюмрут отдавна трябваше да усети болестното състояние на Йешим,но тя беше прекалено заета да преследва богатството на Илгаз.Само болна психика можеше да измисли и да осъществи нещата,които предприе Йешим,за да бъде с Чънар.
Чънар също си има трески за дялане,но когато си заобиколен от толкова много лъжи и манипулации и то от хората,на които вярваш безрезервно е изключително трудно да запазиш трезвото си мислене.Погледът ти е замъглен,сърцето ти не приема случващото се,инстинктите ти са безпомощни.Усещаш,че нещо не е наред,но сякаш не искаш или не можеш да повярваш каква е реалността. И ето ти един голям списък от съсипани животи - и на големите хора и на невръъстните деца.
А бе с две думи - всички са нещастни,за съжаление! Tired Crossing Arms ooooh!

# 557
И в крайна сметка от болните амбиции на майките и разправиите м/у фамилиите, 2-те сестри умират, а Чънар се жени за трета   Crossing Arms
Поведението на Йешим за мен е саморазрушителноTired

И не само това - Йешим имаше сериозна нужда от лечение,но кой да й обърне внимание.Нейната т.нар.любов към Чънар беше маниакално внушение.Май въпросът "Защо Лале,а не аз" - я извади от равновесие тотално.Дори и онзи дървен философ Неджип бей се опита да я накара да помисли защо Чънар е предпочел Топрак,а не нея.Защо?
Зюмрут отдавна трябваше да усети болестното състояние на Йешим,но тя беше прекалено заета да преследва богатството на Илгаз.Само болна психика можеше да измисли и да осъществи нещата,които предприе Йешим,за да бъде с Чънар.
Чънар също си има трески за дялане,но когато си заобиколен от толкова много лъжи и манипулации и то от хората,на които вярваш безрезервно е изключително трудно да запазиш трезвото си мислене.Погледът ти е замъглен,сърцето ти не приема случващото се,инстинктите ти са безпомощни.Усещаш,че нещо не е наред,но сякаш не искаш или не можеш да повярваш каква е реалността. И ето ти един голям списък от съсипани животи - и на големите хора и на невръъстните деца.
А бе с две думи - всички са нещастни,за съжаление! Tired Crossing Arms ooooh!
Диме ще ме извиниш че се намесвам но и на мен понякога ми е писвало от вечната и борба за Чънар аз съм си го и казвала,но не тук та сега и тук да го кажа.
На мен не ми се отдава да мразя някой който ми е любимец като артист-артиска не съм психясала момента в който Йешим откачи беше когато всичко излезна на яве за машинациите и другите неща няма какво да коментирам Чънар имаше много грешки срещу нея не смятам че използвала детето си за да върне Чънар това дете имаше нужда от семейство и тя беше готова на всичко за да го има малкия немога да отрека че направи много злини ама Топрак пък да не спеше докато и се правеха Wink (не я харесвам нито артиската има излъчване кой знае какво нито пък играта нежната добрата айде моля ти се познат ми е тоя филм никой не толкова добър във всеки има зло просто заблуждават хората ooooh!)
Колкото до Зюмрют няма да споменавам че тя даваше стимул на Йешим направо си и казваше да си се бори смятам че и тя има вина  Peace и не за да заграби богатството на Ългаз тя така или иначе се жени за Неджип обикват се хората ама баба Икбалсита същата пък не харесваше Йешим айде моля ти се 5 пъти го гледах и повярвай ми ако Серенай беше Топрак или Лале нямаше да ме хване така както със образа на Йешим немога да отрека че е добра просто немога не напразно и стана ТТ вечерта когато се самоуби героинята и.Селен Сойдер им дигна рейтинга на Лалето ама да кажа следното доста хора мислят че без Серенай сериала е боза защото сцените се повтарят.
Коя е така наречената любов ?
Тя скочи в огъня и го извади от пламъците едва ли някой би се осмелил да го стори не го вярвам.
Или лиготиите с Топрак на гърба на Йешим аз по добре да си млъкна за да не се засегнем  Hug
Аз си го казвам не я оправдавам за сестра и ,но за другото съм зад нея  Peace

# 558
# 559
Ох,Диди,ох - дали не съм се изразила правилно,мила newsm78
Аз изобщо нямам намерение и никога не мразя тази или онази актриса или актьор,затова че си е свършила /свършил работата перфектно!
Серенай е невероятно талантлива - написах го вече! Peace
Харесвам я като визия,като излъчване,внушенията ,които прави са изключително достоверни.
Това,което написах в поста,който си цитирала касае единствено персонажът Йешим.
Аз разграничавам образът от изпълнителката.
Изобщо за такива сложни, разнопосочни образи се изисква много талант,за да ги пресъздадеш.
И Серенай го постигна , щом ни кара да говорим за Йешим.
Спомням си за една друга талантлива актриса,която изигра Бихтер по същият невероятно достоверен начин-Берен Саат.Образът на Бихтер предизвика много разнопосочни коментари от "Осанна" до "Разпни я", но и епизода с нейната смърт беше гледан от милиони зрители.
Такива настроения предизвикват у нас талантите.
Създават толкова ярки образи,че ние без да искаме започваме да ги идентифицираме със самите тях!
Аз се пазя далеко от такива настроения и внушения.Бих гледала с интерес Серенай и в други роли,както след Бихтер гледах Берен във Фатмагюл,а сега и в Интикам- и всеки път с удоволствие.
Доколкото прочетох един твой пост - ти също си поела по трънливият път на изкуството - вероятно ще почувстваш колко трудно се изгражда такъв обръз като този на Йешим и то така,че да ти повярва публиката. А в същност аз от форума те познавам като сърдечен,добронамерен , услужлив и много търпелив човек - затова ти пожелавам много успех!
Да постигнеш мечтата си и някога да ни зарадваш с новината,че можем да те гледаме и да ти се наслаждаваме на ролята,която изграждаш и пресъздаваш!
Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 560
Ох,Диди,ох - дали не съм се изразила правилно,мила newsm78
Аз изобщо нямам намерение и никога не мразя тази или онази актриса или актьор,затова че си е свършила /свършил работата перфектно!
Серенай е невероятно талантлива - написах го вече! Peace
Харесвам я като визия,като излъчване,внушенията ,които прави са изключително достоверни.
Това,което написах в поста,който си цитирала касае единствено персонажът Йешим.
Аз разграничавам образът от изпълнителката.
Изобщо за такива сложни, разнопосочни образи се изисква много талант,за да ги пресъздадеш.
И Серенай го постигна , щом ни кара да говорим за Йешим.
Спомням си за една друга талантлива актриса,която изигра Бихтер по същият невероятно достоверен начин-Берен Саат.Образът на Бихтер предизвика много разнопосочни коментари от "Осанна" до "Разпни я", но и епизода с нейната смърт беше гледан от милиони зрители.
Такива настроения предизвикват у нас талантите.
Създават толкова ярки образи,че ние без да искаме започваме да ги идентифицираме със самите тях!
Аз се пазя далеко от такива настроения и внушения.Бих гледала с интерес Серенай и в други роли,както след Бихтер гледах Берен във Фатмагюл,а сега и в Интикам- и всеки път с удоволствие.
Доколкото прочетох един твой пост - ти също си поела по трънливият път на изкуството - вероятно ще почувстваш колко трудно се изгражда такъв обръз като този на Йешим и то така,че да ти повярва публиката. А в същност аз от форума те познавам като сърдечен,добронамерен , услужлив и много търпелив човек - затова ти пожелавам много успех!
Да постигнеш мечтата си и някога да ни зарадваш с новината,че можем да те гледаме и да ти се наслаждаваме на ролята,която изграждаш и пресъздаваш!
Хубав ден на всички! Hug Hug Hug
Съгласна съм ,но образа не ми е антипатичен и аз това съм го написала незнам си колко пъти вече  Peace
Берен е много талантлива няма спор и в Фатма я гледах и в ЗП  Peace
Серенай може да я гледаш в Аданалъ с МАА там играе щерката на комисар Явуз (Аданалъ) мен лично много ми хареса защото я видях в супер свежо ампоа  Heart Eyes
Мерси дано да ми се сбъдне мечтата и благодаря за хубавите думи  Hug

# 561
  • София
Момичета, правете разлика м/у актьор и образ  Laughing Имам усещането, че нещата много се смесват.

И според мен Йешим наистина има нужда от помощ. Първо трябва да осъзнане, че чувствата й към Чънар са по-скоро мания, а не любов и второ- трябва да спре да пие  Peace Що се отнася до Серенай, не е лоша актриса, за мен лично се справя с ролята сравнително добре  Peace

# 562
  • София
Ей, тази Лале мноооооого красива  Heart Eyes Чънар- също  Heart Eyes

Жалко за кучето  Confused

# 563
Ей, тази Лале мноооооого красива  Heart Eyes Чънар- също  Heart Eyes

Жалко за кучето  Confused
newsm10

# 564
  • София
Евала му как се държи с жена си  Peace

# 565
И Лале е много красива, и Серенай.
Серенай има по-моделска визия, Лале е една нежна , ефирна, сякаш ще се счупи.Чънар ми прилича на Валери Божинов.
На стилът на обличане, който налагат дизайнерите на този филм, могат да завидят всички наши фолк певици.То са рокли с камъни, къси и прилепнали, то са лъскави обувки на висок ток....
От тук - форума, почти разбрах какво предстои да се случи, но ще продължа да гледам...Музиката е хубава, има понякога интересни тоалетчета, абе има какво да се види...
Но толкова много кич, скоро не бях виждала в някой филм. Домовете им са  Shocked!
Само апартаментът на Лале и Чънар ми харесваше.

# 566
  • София
Е, не може да ми стане симпатична Йешим и това е  Crossing Arms Много подмолно действа  Naughty
А, Икбал е направо отвратителна  Tired Тя ще определя наследника  ooooh!

# 567
Много лоша , зла  и властна жена е тази Игбал!
А   поведението на Йешим  хич нe ми допада Twisted Evil

# 568
  • София
И на мен не ми допада, флиртува откровено с мъжа на сестра си  Sick

# 569
А много ми изкефиха забавно им е в уж студената вода.
Ейшим не е лоша но се опитва да е жена а не момичето с малко грим.А и нейната любов към Чънар е не точно любов ами привличане не мога да намаря подходящата дума.

Общи условия

Активация на акаунт