~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 596
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
Снежи , Hug благодаря за чайчето  Peace Пейкова, Hug много е хубава песента  Peace

# 376
# 377
За да разберете Топрак трябва да гледате Yer Gok Ask. Тя от там се премества в Сезони на Любовта. Нейната история е много тъжна.Както и аз съм майка, когато гледах сериала се разплаках..

# 378
да я споделя с вас, че аз не мога да спра да я слушам Heart Eyes

Телефона ми звъни от вчера с тази мелодия!

# 379
За да разберете Топрак трябва да гледате Yer Gok Ask. Тя от там се премества в Сезони на Любовта. Нейната история е много тъжна.Както и аз съм майка, когато гледах сериала се разплаках..
Гледала съм го до Хава и Юсуф оттам нататък не искам и той стана боза  Peace
Разбирам че губи детето си има мъж боклук и малтретирана от него достатъчно ,но това неможе да ме размекне  Peace
Джемиле разбирам я и то много ,но къде къде по гадни неща съм гледала превърнах се МАЗОХИСТ повярвай ми  Peace

# 380
Ооооо така като чета май ще го гледам докато Лале умре....
Топрак идва от друг сериал....  newsm78  такова нещо не бях виждала Simple Smile
Честно казано по-интересно би ми било Чънар да се събере с Йешим , ама нейсе  Crossing Arms
Всъщност да си съчиним ние един сценарий и ще оберем точките и пред съседите ни  Grinning

# 381
Ооооо така като чета май ще го гледам докато Лале умре....
Топрак идва от друг сериал....  newsm78  такова нещо не бях виждала Simple Smile
Честно казано по-интересно би ми било Чънар да се събере с Йешим , ама нейсе  Crossing Arms
Всъщност да си съчиним ние един сценарий и ще оберем точките и пред съседите ни  Grinning

И аз бях се зарекла да не го гледам повече ама взеха че го пуснаха на Бг и пак ще се ядосвам то с Йешим има 2-3 сцени свястни ама какви особено едната  Crazy Crazy Crazy
О аз съм си го създала и в него няма ни Топрак ни Селен Wink

# 382
  • София
здравейте,

има ли го качен някъде епизодът от петък?

Христос Воскресе!

# 383

Христос Воскресе на всички ви  Hug

# 384
  • на вълнолома
Диди, момичета Hug
Христос воскресе!
Честит Великден! Пожелавам ви много здраве, шарено настроение и усмивки.Весел празник!

# 385
Здравейте на всички Simple Smile
Христос Воскресе.

Загледах се онзи ден в първата серия по диема фемили, но беше за малко уви. Много ми хареса главния герой, красив мъж е.
С голяма изненада установих, че главната героиня, Лале, издържа само 16 епизода. Защо е така? Прочетох из нета 2 версии, едната, че не я харесала публиката, другата, че й дошло нанагорно и се отказала. Честно казано и двете са ми странни, особено, че й е дошло нанагорно, не е ли знаела с какво се наема като е започнала да се снима във филма?  На мен не ми е особено симпатична, но мисля, че това е по-скоро изключение.
Та защо е това решение да махант героинята й?

# 386
Добро утро. Hug Hug Hug

Честито Възкресение.    bouquet  bouquet  bouquet

Хубава неделя.   bouquet

# 387
  • София
Здравейте на всички Simple Smile
Христос Воскресе.

Загледах се онзи ден в първата серия по диема фемили, но беше за малко уви. Много ми хареса главния герой, красив мъж е.
С голяма изненада установих, че главната героиня, Лале, издържа само 16 епизода. Защо е така? Прочетох из нета 2 версии, едната, че не я харесала публиката, другата, че й дошло нанагорно и се отказала. Честно казано и двете са ми странни, особено, че й е дошло нанагорно, не е ли знаела с какво се наема като е започнала да се снима във филма?  На мен не ми е особено симпатична, но мисля, че това е по-скоро изключение.
Та защо е това решение да махант героинята й?

Те нямат друг избор, освен да махнат героинята, след като актрисата е искала да приключи участието си  Tired

# 388
Е, има вариант да сменят актрисата, без да премахват образа, особено ако наистина публиката не я е харесвала.
Но мен по-скоро ми е любопитно защо актрисата напуска сериала, изразила съм се подвеждащо относто образа.

# 389
  • София
Е, има вариант да сменят актрисата, без да премахват образа, особено ако наистина публиката не я е харесвала.
Но мен по-скоро ми е любопитно защо актрисата напуска сериала, изразила съм се подвеждащо относто образа.

По моите скромни наблюдения турците не са фенове на подобни смени. Не си спомням в някой сериал да е сменен актьор, а образът да остане  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт