На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 883
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
ЕлЕм,ако няма да ходишв складовете,можеш да купиш памперси от Кипа,почти винаги има промоции.Бебешки дрешки също от Кипа,бодитата и всякакъв вид бельо са невероятни,дъщеря ми я изгледах с кипски дрешки.Също така и Уайкики,отделно на главната на Одрин има много магазини с дрешки на хубави цени.Провери брошурата на Кипа преди да тръгнете и си набележи какво искаш да купиш,аз така правя.Лири купувам от ОББ.Там е най изгоден курса.

# 541
  • у дома
Мими26, много благодаря за инфото  Peace
Бяхме до Одрин и напазрихме много неща, хубаво че бяхме 4 човека в колата + количката на бебето, та не ни остана място да купуваме още  Grinning
Иначе купувахме стандартните неща. Посетихме борсите, после Кипа (+Уайкики), минахме през Марги, но не разглеждахме, след което се забихме да довършим на Синия пазар.
Много съм доволна и определено ще ходим пак, но вече с преспиване, че да може да се разходим спокойно в центъра и да хапнем някъде прилично, да поразгледаме църквите и тъй!
Благодаря и на всички в темата за информацията, която ми беше много полезна  Hug

# 542
  • Варна
Здравейте,дали някой от Варна ще ходи до Одрин тази седмица,бих искала да му поръчам един пакет таблетки са съдомиялна на Фери,каквито тук няма на пазара.

# 543
  • Plovdiv
Някой може ли да каже в петък откъде мога да купя ядки от Одрин,защото доколкото си спомням синия пазар не работи?

# 544
  • Бургас
Някой може ли да каже в петък откъде мога да купя ядки от Одрин,защото доколкото си спомням синия пазар не работи?

Аз си взех разкошни ядки от главната улица. Магазинът се намира от лявата страна на улицата ако слизаш от Селимие надолу. На прага на вратата има една голяма желязна пещ, в която пекат ядките. Казва се Yildirim Kuruyemis.

# 545

Главната улица от дясно,  цялата стена е  топла вирина с ядки, а продавача е  македонец  на  чист български ти   говори,  а  и спокойно можеш да опитваш от десетките видове познати и не чак толкова познати ядки. Цените са високи, но ядките са  добри. Аз лично  си купувам нещо  екзотично от там, което  го няма в  БГ, защото  от   тук си купувам  бадем на  17лв, лешник на 16лв, индийско кашу на  15лв и т.н...

# 546
  • Пловдив

Аз си взех разкошни ядки от главната улица. Магазинът се намира от лявата страна на улицата ако слизаш от Селимие надолу. На прага на вратата има една голяма желязна пещ, в която пекат ядките. Казва се Yildirim Kuruyemis.

Би ли обяснила по-точно къде е този магазин? Като се слиза от Селимие Джамия има едно разклонение, което отива към заведнията за хранене (които се падат отдясно), а има и отклонение надясно, където се излиза на пътя (шосето).
Благодаря ти предварително.

# 547
  • Бургас

Би ли обяснила по-точно къде е този магазин? Като се слиза от Селимие Джамия има едно разклонение, което отива към заведнията за хранене (които се падат отдясно), а има и отклонение надясно, където се излиза на пътя (шосето).
Благодаря ти предварително.

Имам предвид главната им улица, където са по-големите им магазини /Waikiki е на тази улица/. Джамията съм я дала само за ориентир на посоката. Иначе, за да стигнеш до тази главна улица мисля, че джамията се подминаваше.

# 548
  • Пловдив
Да, главната е под джамията.
Попитах, защото има 2 улички, които идват от джамията и водят към главната. Едната е със завой към главната, а другата е самата главна. За да стигнеш до нея, идвайки от Селимие джамия, се минава покрай една статуя на борци в мазна борба. След това ли е магазинът?

# 549
  • Бургас
Попитах, защото има 2 улички, които идват от джамията и водят към главната. Едната е със завой към главната, а другата е самата главна. За да стигнеш до нея, идвайки от Селимие джамия, се минава покрай една статуя на борци в мазна борба. След това ли е магазинът?

Ние слязохме по самата главна. Точно пред главната улица има пешеходна пътека със светофар. Пресякохме улицата и тръгнахме право надолу по нея.
Май не си спомням да съм виждала тази статуя.

# 550
Чудя се дали ще има лалета нацъфтели из Одрин предстоящите седмици?

Някой има ли спомен?

Естествено, че няма да е както в Истанбул, но все пак би следвало да е приятно озеленено  Simple Smile

# 551

Борците са чак след Кипа, на кръгово за връщане към Мигрос и обратно.
Селимие е доста назад, някъде около Карфур, малко по-назад се пада даже.

# 552
  • Plovdiv
Чудя се дали ще има лалета нацъфтели из Одрин предстоящите седмици?

Някой има ли спомен?

Естествено, че няма да е както в Истанбул, но все пак би следвало да е приятно озеленено  Simple Smile
Вчера бяхме в Одрин и имаше доста цъфнали лалета!За първи път виждам толкова цъфнали лалета по това време на годината!

# 553
  • Тополовград
Някой от вас ходил ли е в магазини за селскостопанска техника. Интересувам се от мотофрези и реших да проверя дали някой не е виждал.

# 554
На входа на Лозенград и на оковръстното на Одрин съм виждала магазини за такава техника, но не сме спирали да разглеждаме.

Общи условия

Активация на акаунт