На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 876
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Пупи, благодаря ти за прясната информация за лалетата Simple Smile

# 556
В събота бяхме в Одрин и си купихме страхотни летни тениски от Уайкики и от още два други магазина на централната улица. За мен и за тинейджърката LaughingТърсихме магазин за платове, но не успяхме да открием.

# 557
  • Пловдив
Здравейте, да сте виждали магазини за прежди и за пердета в Одрин?

# 558
  • Бургас
Някой ходил ли е на прочутия петъчен пазар, че да разкаже подробно за какво иде реч, че си мислим да отидем някой петък специално за него.

# 559
Аз съм ходила на петъчния пазар. Огромен е, стоките са разположени направо върху земята, циганска работа е, общо взето. Малко прилича на бит пазар. Иначе има всичко. Има и зеленчуков пазар наблизо.

Аз лично на петъчния не видях качествени стоки, а повечето неща бяха в кюпове на земята и ровиш и изравяш дрехи с дефекти и без  Wink Имаше хубави истински кожени колани и др.

# 560
  • Бургас
Аз съм ходила на петъчния пазар. Огромен е, стоките са разположени направо върху земята, циганска работа е, общо взето. Малко прилича на бит пазар. Иначе има всичко. Има и зеленчуков пазар наблизо.

Аз лично на петъчния не видях качествени стоки, а повечето неща бяха в кюпове на земята и ровиш и изравяш дрехи с дефекти и без  Wink Имаше хубави истински кожени колани и др.

Оле, явно не си заслужава особено. А само дрехи и текстил ли се продава на този пазар или има и други неща?

# 561
  • Varna
И домакинска посуда продават и какво ли не още.

Аз обичам да зяпам по пазарите, дори и да не купувам.  Simple Smile

# 562
Споделете, моля, в магазина на Уаикики дрехите по-евтини ли са, или са на същите цени,като тук,само че са с по-добро качество?  Hug

# 563
  • Бургас
Споделете, моля, в магазина на Уаикики дрехите по-евтини ли са, или са на същите цени,като тук,само че са с по-добро качество?  Hug

1. Там има много по-богат избор на дрехи.
2. Има винаги страхотни промоции, при които нещата ти излизат направо без пари.
3. Плащаш в лири, т.е - освен голямото намаление допълнително плащаш почти наполовина заради разликата в курса.
Не съм направила разлика в качеството между дрехите купени от там и тези, купени в БГ.

# 564
  • Пловдив
В събота бяхме в Одрин и си купихме страхотни летни тениски от Уайкики и от още два други магазина на централната улица. За мен и за тинейджърката LaughingТърсихме магазин за платове, но не успяхме да открием.

Къде по-точно се намира Уайкикито? В някой мол ли? Интересувам се ако се отиде с автобус, може ли да се стигне да Уайкики? Благодаря предварително.

# 565
miss july   Hug благодаря за инфото

# 566
  • Бургас

Къде по-точно се намира Уайкикито? В някой мол ли? Интересувам се ако се отиде с автобус, може ли да се стигне да Уайкики? Благодаря предварително.

Има магазин на Уайкики по главната улица. Пада се от ляво, ако слизаш от джамията Селимие надолу по улицата. Иначе има и в Марги Аутлет.

# 567
  • Пловдив
Благодаря за отговора, miss july!   bouquet

# 568

На централната улица много близко до сладкарница Мадо. А магазини за пердета видяхме до рибния пазар, но не сме влизали в тях.

# 569
  • Пловдив
Имаш предвид рибния пазар, който е в пресечка на главната улица ли?

Общи условия

Активация на акаунт