На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 849
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • Varna
Момичета,

Да ви похваля и тази бира......

Много лека и пивка.
Миналата година бяхме на гости в Мерсин и ни черпиха с такава бира. Ние сме по Ефеса, но Мармара-та мене поне приятно ме изненада.
На връщане към България от Одрин си пернахме три големи шишета от бирицата Wink Как ми се припи докато ви я описвааааммм. Нямам търпение да се прибере моето момче да се мятаме в каляската и да хукнем при комшиите да си купя от бирката.... smile3508

# 586
  • Бургас
Добър вечер момичета  Simple Smile искам да попитам някоя от вас ходила ли  е скоро в Одрин на екскурзия с Динита турс .Интересува ме дали спират до магазин Кипа да се пазарува или само до складове за перилни препарати.Предварително ви благодаря   bouquet

# 587
Здравейте, момичета. Скоро ще се женя и мислим следващия петък да отскочим до Одрин и да огледаме - тоалетчета, обувки. Дали някой от вас знае за специализирани булчински магазини в Одрин. Благодаря!!!

# 588
  • Бургас / UK
Добър вечер момичета  Simple Smile искам да попитам някоя от вас ходила ли  е скоро в Одрин на екскурзия с Динита турс .Интересува ме дали спират до магазин Кипа да се пазарува или само до складове за перилни препарати.Предварително ви благодаря   bouquet
krasita79,най-добре се обадете и питайте Simple SmileИмам един телефон,дано е актуален-056 840873.
Успех  Peace

# 589
Някой дали може да ми съдейства с информация за почивните дни на Музея на здравето и Катакомбите при Одрин?

Намерих работното време, но не мога да се ориентирам кой ден им е почивен  Confused

Предварително благодаря!   bouquet

# 590
  • у нас
Някой дали може да ми съдейства с информация за почивните дни на Музея на здравето и Катакомбите при Одрин?

Намерих работното време, но не мога да се ориентирам кой ден им е почивен  Confused

Предварително благодаря!   bouquet

Музеят на здравето и музеят на Балканската война (предполагам, че това имаш предвид под катакомби) работят всеки ден. Като последния е без такса, но на входа трябва да си оставите паспортите и като си тръгвате ще ви ги върнат Peace

# 591

В сайта има подробна програма и я спазват точно. В Кипа се спира в Лозенград и е последна спирка преди да се отпътува за границата. В Одрин посещават църквите, Марги аутлет и има свободно време из центъра, което можеш да запълниш по избор.

# 592
Синара, благодаря ти много  bouquet

Днес резервирам нощувката и ще имаме цели 2 дни да се пошляем доволно из Едирне. Смятам този път да видим двата горни музея, керван сарая. Друго не се сещам. Бих се радвала, ако открием парк, за да се порадваме на лалетата, но те така или иначе са из целия град  Simple Smile

Давайте предложения, ще се радвам на идеи за уплътняване на времето  Simple Smile

Този път нарочно отделяме цели 2 дни на Одрин, защото иначе все на един дъх за 1 час или 1 ден и никога не можеш да му се насладиш  Confused

Със сигурност знам къде Няма да отида - борсите  Mr. Green

Даже нарочно отиваме, когато има по-малко народ: четвъртък и петък, а не събота и неделя  Simple Smile

Препоръчвам ви да прочетете един готин пътепис по въпроса  Laughing

http://www.pantonov.com/thoughts/edirne-shopping_bg.php

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 15:18 от Кливия

# 593
Здравейте,дами ,ще пътувам за първи път до Одрин и имам въпрос -до колко часа работи синия пазар,мисля ,че на този пазар зад Марги уатлет така  казвате,ще бъдем с Темпо ,пристигане около обяд, има включена разходка по забележетелностите,и после свободно време и настаняване.Моля,някои запознат да сподели дали ще има време да разгледаме пазара и да напазарим някои неща,приемам съвети даже какво бих могла да купя като се има в предвид ,че ще престоят продуктите един ден .На пазара ли е по евтино или в Кипа/маслини,кори,лимонада Uludag,ядки-на какви цини са ,леща,сирене-но какво....../Като за 1 път май искам всичко Embarassed  bouquet

# 594
  • Бургас / UK
Кливия, в кой хотел направи резервация?

# 595
Чефи, през Буукинг направих в този хотел

http://www.booking.com/hotel/tr/gapktua.html?tab=1&origin=hp … ailability_target

Паспортът ми изтича август 2014, дали ще ми направят проблем?

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 10:05 от Кливия

# 596
  • На юг от тук

Паспортът ми изтича август 2014, дали ще ми направят проблем?

Не се притеснявай.Някой от нашите гранични може да ти напомни.Но ти имаш още 5 месеца.Пътувала съм и с изтичащ след 20 дни-без проблем.
Весели дни в Едирне.

# 597
Катина, а, дано не ми направят проблем  Grinning

Нали понякога пишат, че искат годност до 6 месеца напред, което винаги ме е озадачавало  newsm78

Сега обмених лева и никъде в Пловдив няма под 0.67 ст вече. Подозирам, че ще нараства следващите дни лирата.

# 598
  • Plovdiv
Лирата вече стигна 0.68ст. за два дни се покачи с 3ст! Ако мислете да купувате не се чудете,защото минаха в неделя изборите и вече се усети поскъпването!

# 599
  • На юг от тук
Катина, а, дано не ми направят проблем  Grinning

Нали понякога пишат, че искат годност до 6 месеца напред, което винаги ме е озадачавало  newsm78

Нашите гранични само ти напомнят,а пък за турските е важно че ще оставиш стотина -двеста лири при тях. Лирата наистина се покачи малко,но и започна запасяване за празниците.От бюро близо до нас ми казаха,че вече цяла седмица имат повишено търсене.

Общи условия

Активация на акаунт