На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 952
  • 733
  •   2
Отговори
# 345
  • у нас
На първа страница пише, дори е показано на карта

# 346
Ами гледах, гледах обозначение за Уайкики на картата за Лозенград и не можах да видя.....

# 347
  • варна
Здравейте ,aalko   в алтлет марги имаше ли намаления или и с намалението беше много скъпо , аз планирам ходене в началото на декември  по принцип има ли  коледни намаления в турция . newsm78

# 348
  • Варна
Имаше в Уайкики,но не някакви драстични,според мен същите дрехи ги има и в нашите магазини,на същите цени.И в няколко други маркови магазина,но наистина пак си е скъпичко.Но в началото на декември може да има различни промоции,така,че може да отидете.На мен пак ми се ходи,но този път искам с кола,ако има желаещи от Варна,може да се организираме за някоя събота!

# 349
  • Пловдив
Имаше в Уайкики,но не някакви драстични,според мен същите дрехи ги има и в нашите магазини,на същите цени....
Това и според мен е вярно, НО ако в България блузата е 10лв, то в Турция е 10 TL.

Edit: 1TRY = 0,71лв - Инфо БНБ

# 350
Момичета,в коя банка може да се купят турски лири?
  bouquet

# 351
  • София
  bouquet

Ziraat, но преди 2 седмици обмених в бюра Тавекс и курсът беше по-изгоден.

# 352
  • Пловдив
В Пловдив ги купуваме от чеинч бюра. Преди граничния пункт в Капитан Андреево също има 2-3 чеинч бюра.

# 353
Привет на всички. Знам, че без проблем можем да плащаме с дебитни карти, но ме интересува големи ли са таксите и ако ще ни удържат доста, да си обмениме повечко лири Simple Smile. И още едно въпросче, разбрах, че продават продукти на ТАЧ в някакъв магазин ВЕВЕ, та знае ли някой точно каде се намира и ако може кординати.

# 354
  • София
Привет на всички. Знам, че без проблем можем да плащаме с дебитни карти, но ме интересува големи ли са таксите и ако ще ни удържат доста, да си обмениме повечко лири Simple Smile.

Това зависи от вашата банка и конкретно от условията на картата. Най-добре влез в сайта на банката и прочети. Моите са на ПИБ и няма никаква комисионна при плащане нито с кредитна, нито с дебитна карта. Курсът е официалния на банката. При теглене на пари в брой има комисионна - твърда такса + процент от сумата.

На втория въпрос не мога да ти отговоря, но не си уточнила града. Темата е за Одрин и Лозенград.  Grinning Аз наскоро се изложих като отговорих нещо за Одрин, а въпросът бил за Лозенград. Wink

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 16:04 от Тaня67

# 355
  • у нас
И още едно въпросче, разбрах, че продават продукти на ТАЧ в някакъв магазин ВЕВЕ, та знае ли някой точно каде се намира и ако може кординати.

На втория въпрос не мога да ти отговоря, но не си уточнила града. Темата е за Одрин и Лозенград.  Grinning

Този магазин се намира на централната улица в Одрин. Като тръгнеш от петъчния пазар нагоре към джамията с трите балкона, се пада от дясно. Преди беше в края на улицата, сега е малко по-нагоре, до фонтана с един часовник (ако не се лъжа) там и пейки.

# 356
Sinara, извини ме, но бих те помолил за малко повече ориентир и аз за този магазин. Не се сещам за джамията която си дала за ориентир. Магазина някъде до техния закрит пазар ли е или по близо до стадиона?
п.с. Питам за Одрин Simple Smile

# 357
  • у нас
Джамията с трите балкона е в началото на улицата, която води до петъчния пазар. Там има светофар, той е близо до трите лалета - статуя. Сети ли се? Джамията се пада след кръстовището и светофарите. Ще прегледам снимките дали не съм го снимала магазина.

# 358
Може би ще ми е по лесно да се ориентирам, ако ми напишеш името на улицата и евентуално с коя се пресича. Много пъти съм минавал по тяхната централна улица, но никога не съм си поставял за цел да помня кое къде е Simple Smile

# 359
  • у нас
Главната улица се казва Салачлар. Ако не ме лъже паметта този магазин сега се намира срещу фонтана с часовника, който е на главната. Улицата не е много голяма, така че ще го видите.

Общи условия

Активация на акаунт