На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 911
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • у нас

Малини  1кг -    3.5 лири в кофа със саламура

Шалгам суй -  сок  от  ряпа -   тамошна напитка  чудесно мезе за  ракия  1литър    - 2.20лири

Ивелина, изключително подробно инфо   bouquet Отначало се почудих какви са тези малини в саламура, но после като видях следващия ред разбрах, че става дума за маслини. За сока от ряпа не бях чувала. Голяма обиколка сте направили  Peace Прекрасен шопинг  Simple Smile

# 481
  • Бургас
ivelina, ходихте ли на складовете за препарати до малкото кръгово? Защото аз ходих там в края на януари и по всичките магазини там ми дадоха цена на Первол /4л/ - 8 лири. Питах няколко пъти, защото не можах да повярвам как може да е на такава цена. Ако не си ходила на тези складове или евентуално са го вдигнали като цена това вече е друг въпрос.

# 482
  • Димитровград
magda91, моля Ви - не цитирайте предните постове - ужасно дразнещо е !

# 483
Е ivelina ме изпревари бях приготвила касовато бележка от Кипа, но тя е написала почти всичко . Затова ще отговора на тези които попитаха за баклавата и корите В центъра на Лозенград има магазин на TATSAN наистина е малко скъпичка с шам фастък, но пък няма нищо общо с тази от Козата или от 6-7 TL. има и Тахан халва с шам фъстък изобщо голямо изобилие от сладости.
Вляво от магазина на TATSAN има уличка първото магазинче е за точени кори и пресен кадаиф 5 кори за 4 лири, а пресния кадаиф 1кг - 6 турски лири. там има и аптека - момчето знае български така ,че няма проблем с комуникацията.

# 484
Первол 4л-11лири,Персил за цветно 7кг-17лири-това са цените от тази събота от борсата за прахове!

# 485
Ще пътувам до Чорлу, можете ли да ми препоръчате магазини или аутлети там?

# 486
  • Бургас
Ще пътувам до Чорлу, можете ли да ми препоръчате магазини или аутлети там?

"Авантаж" - представлява открит мол с магазини и заведения.
Има и магазин на ТАС, който е някъде на околовръстното. Магазинът е огромен с богат избор. Не знам дали нямат и фабрика там. За съжаление не мога да те ориентирам кое къде се пада точно. Ако имате джипиес ще е най-добре.

# 487
magda91, борсите посочени на картата в начaлото на темата с  буква  F, всъщност  са част от "Бостан пазар", който е  до малкото кръгово (miss july) , което споменават по-горе. Магазини за наливна парфюмерия има по главната улица, този от който ние купихме е  "Loris"  след  ВАЙКИКИ. В  КИПА също има наливна парфюмерия, но цените са по-високи, опаковките са по-луксозни и са по 100мл - 2бр за   35лири, но дамските определено не са  трайни или поне  тези които купихме ние. Мъжът ми си взе 3 броя предния път от  там единия не бе особено  траен за сметка на останалите 2, които му издържат по цял ден и  аромата от дрехите се маха  след пране.

# 488
Ivelina, благодаря ти за подробната информация,ще ми е от полза Simple Smile Ориентирах се за Бостан пазара и за магазина с наливни парфюми от, който мисля да си купя парфюмче Simple Smile Дано времето да е с нас, това много ме притеснява Sad Ще напиша подробно покупките си Simple Smile

# 489
Здравейте, момичета!
Тези от вас, които са купували памперси бихте ли ми казали дали се намират Памперс Актив Фит, не Актив бебек? И ако помните цена?
Благодаря ви предварително!

# 490
Здравейте момичета Simple Smile и ние сме от феновете на Одрин. 
Следващият уикенд ни предстои разходка по женски, но този път реших да не препускаме с времето и си резервирахме нощувка в Acikgoz Hotel, до пешеходната в центъра. В букинга при инфото за хотела пише, че има обществен безплатен пракинг в близостно, но си имам едно на ум, дали изобщо ще има, до колко ще е в близост,  до колко ще е безплатен, и как ще се разберем с тях за какво иде реч. Ако имате инфо от първа ръка ще съм ви много благодарна.  Досега винаги сме спирали или на паркинга при Селимие или в уличките до пешеходната и за 2 -3  часа става да платя,  но цял ден ще ми дойде множко  newsm78   

# 491
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile и ние сме от феновете на Одрин. 
Следващият уикенд ни предстои разходка по женски, но този път реших да не препускаме с времето и си резервирахме нощувка в Acikgoz Hotel, до пешеходната в центъра. В букинга при инфото за хотела пише, че има обществен безплатен пракинг в близостно, но си имам едно на ум, дали изобщо ще има, до колко ще е в близост,  до колко ще е безплатен, и как ще се разберем с тях за какво иде реч. Ако имате инфо от първа ръка ще съм ви много благодарна.  Досега винаги сме спирали или на паркинга при Селимие или в уличките до пешеходната и за 2 -3  часа става да платя,  но цял ден ще ми дойде множко  newsm78   

Да ти кажа и на Сарай Хотел пише,че има паркинг,ама нъцки,като отидохме отпред пред хотела кола до кола и аз го питам дали има безплатен паркинг човека на рецепцията и той стана и накара един приятел или колега негов да си измести колата,че се намърдахме на тяхно място Peace

# 492
  • Варна
От това, което съм чела (защото ние не сме ходили в Турция с колата, но в нашата тема много пътуват), когато пише "безплатен обществен паркинг", това значи, че се паркира на улицата отпред. Персоналът паркира там коли така, че да пази място и при нужда за клиенти, се освобождава. Peace

# 493
  • Варна
От това, което съм чела (защото ние не сме ходили в Турция с колата, но в нашата тема много пътуват), когато пише "безплатен обществен паркинг", това значи, че се паркира на улицата отпред. Персоналът паркира там коли така, че да пази място и при нужда за клиенти, се освобождава. Peace

Така е,Беличке,верно,че и в Истанбул ни се случи същото,обаче пък не ми се е случвало да ни откажат,абе много са любезни комшиите и няма да имате проблеми,Анче Peace

# 494
  • София

И задължително при резервацията в букинг споменаваме, че сме с кола и искаме да ни осигурят безплатно място.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт