Евтините неща, от които сме доволни - 15

• 66 058
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Момичета някоя тук да е притежателка на четки Ecotools? Огледала съм един сет-ове и много се чудя дали да ги поръчам..а и виждали ли сте ги в БГ  Thinking

Аз имам тази, поръчвана от сайта, от който е линка:
http://www.iherb.com/Eco-Tools-Recycled-Retractable-Foundation-Brush/36819

Хубава е, но малко й капят космите.

miss july , "Ecotools" предлагат в "Lilly". Има едиични и в омплект.

Да, виждала съм ги в Lilly, но цените ми се струват доста по-високи отколкото цените в Iherb.

А това с противозачатъчните ми се струва малко опасно  Thinking Все пак част от тях проникват през косата в организма.

Абсолютно!  Shocked Всичко намазано по скалпа прониква в някаква степен, най-много някой да си докара хормонален дисбаланс, не мога да повярвам, че било "препоръчано", фризьорите не са лекари  Naughty Дори предозиране с вит. А от така нашумелия тривитаминол докарва смущения в липидния баланс на кожата на главата и косопад, камо ли "най-евтините" противозачатъчни от аптеката! Но всеки си преценява. Едва ли един сантиметър коса е по-важен от здравето  Shocked

Така е  Peace
А и не разбирам каква е идеята да искаш косата ти да расте по-бързо, освен ако фризьора се е отплеснал и е резнал повечко коса. Да инвестирам пари в средства за по-бърз растеж, след което да дам пари и на фризьора да ме подстриже, защото косата ми е пораснала много и прилича вече на водорасло. Съвсем друго е да давам пари за продукти, които са за подобряване на плътността и здравината на косъма. Тогава вече има смисъл. Мое мнение, естествено  Rolling Eyes

# 286
Купих и лакове на Farmasi:

Лаковете ги намерих в Elitis и цената е 1.49лв/бр.
С първия - черния съм, от там купен. Основата ми беше калциев гел на Перфект, два слоя Фармаси и безцветен лак на Флормар.
Лакирах се във вторник, днес е започнал слабо да се бели.

Аз исках черен блестящ, този ми харесва, но си го представях с по-големи и блестящи частици.

П.П. На шишето пише да се разклати добре преди употреба.

# 287
Някъде прочетох за "хормонален дисбаланс"- няма как  са секунди докато си сложиш шампоана и докато го отмиеш да се предизвика "хормонален дисбаланс"(защото не престоява шампоана с часове,а се отмива веднага.Както при обикновеното къпане ) Blush Що се отнася до Тривитаминола-това е начина за добиване на мечтаната коса  Hug Вие явно сте решили да копувате скъпа козметика и да продължавате да се оплаквате, че не се получава от нея ефекта който  искате . И пак в нея има двойно по-голяма химия Simple Smile Ваш избор. Дадох съвет за това как да се получи по-бърз разтеж на косата,а не повод за сарказъм( от сорта,че"  фризьорите не са лекари ") Много ясно! Rolling Eyes Не карам никой да го пробва това с противозачатъчните! Просто мислех , че е добре да се знае от обща култура  Whistling Не смятам,че нещо което се чува за пръв път трябва да бъде обект на подигравка . Аз постигнах страхотни и мечтани резултати с Тривитаминола и противозачатъчните  newsm68,не знам за вас. Успех !  smile3525

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 00:10 от c3p3nqчe

# 288
.....в шампоана слагам противозачатъчни (за по-бърз растеж на косата)-така тя буквално расте за дни. newsm44 newsm44 

c3p3nqчe , зариби ни тук с противозачатъчните!  Simple Smile

Имам питане, защото не си пояснила: на колко милилитра шампоан колко таблетки противозачатъчни слагаш?
Благодаря предварително!    Simple Smile bouquet
[/quote]     Извинявай за късния отговор. Няма значение колко милилитра е шампоана  Hug какъвто и да е.Аз слагам на 400 мл. два блистера (не знам колко има хапчета по блистерите,не съм ги броила) newsm78

# 289
Количеството е за сметка на качеството. Толкова бърз разтеж изтощва косата.

# 290
  • Варна
Подходящ ли е за чувствителен скалп? От повечето шампоани ме сърби ужасно главата...

п.п. Този е http://apteka.framar.bg/30061957/%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0% … 200-%D0%BC%D0%BB- ,нали?
Точно този шампоан не е подходящ за чувствителен скалп, според мен. От едно измиване ми се образуваха люспи по главата и то много, да не говорим какъв сърбеж беше...Иначе Клоран имат един шампоан за раздразнен и чувствителен скалп с екстракт от божур, но аз не мисля да рискувам. Евентуално първо с мостра, може би...

# 291
  • Варна
Препоръчайте ми нещо за измиване на лице,след което кожата ми няма да е опъната.Много е дразнещо,а и все не мога да случа на добър гел или лосион и т.н. Кожата ми е смесена
Аз използвам измиващ гел на Рефан със салвия, струва около 6лв за 200мл, според написаното на опаковката няма парабени.Кожата ми е комбинирана, като по бузите и брадичката е суха, но този гел не ми я изсушава допълнително след измиване.

# 292
  • В къЩи.
Точно този шампоан не е подходящ за чувствителен скалп, според мен. От едно измиване ми се образуваха люспи по главата и то много, да не говорим какъв сърбеж беше...Иначе Клоран имат един шампоан за раздразнен и чувствителен скалп с екстракт от божур, но аз не мисля да рискувам. Евентуално първо с мостра, може би...

Много благодаря.   bouquet

# 293
  • София
Естел, лаковете ги купих по препоръка на съфорумка.
Черният е хубав и има и в графитен цвят.

# 294
Момичета,да похваля новият шампоан ЗДРАВЕ на Арома. Взех този с алое и съм доволна. От почти всякакви шампоани все ме сърбеше скалпа,но с този нямам такъв проблем.

# 295
Момичета, какво е мнението ви за този балсам?

Ако може да ми споделите и впечатленията си от този топ лак, че моят е на привършване и се чудя дали да го купя или да си взема пак на Перфект. Придава ли стъклен ефект на лака и наистина ли издържа повече? За 10 дни наистина не ми се вярва, но ако лака издържи от 3 до 5 дни си е добре.

# 296
Ако може да ми споделите и впечатленията си от този топ лак, че моят е на привършване и се чудя дали да го купя или да си взема пак на Перфект. Придава ли стъклен ефект на лака и наистина ли издържа повече? За 10 дни наистина не ми се вярва, но ако лака издържи от 3 до 5 дни си е добре.

Добър е, много. За трайност- не знам. На мен и с Перфект и с него ми издържа лакът около 5-6 дни- т.е. лакирам се всяка неделя   Mr. Green. Но с този на ГР ме питат с гелиш ли съм  Flutter и то лустросани мацки  Mr. Green ...И аз: "Не, с обикновен - еди-какъв си(името на цветния лак)." И те: "Много хубав блясък има!". И аз: "Сигурно е от топ лака" Sunglasses Mr. Green

Става дума за лака Gell look нали? Че не се вижда добре...

# 297
Здравейте, момичета.
Искам да ви попитам имали доволни от стягащия лосион за тяло на Хималая .

# 298
  • София
Момичета, какво е мнението ви за този балсам?

Много е добър! И шампоана също! Simple Smile

# 299
При мен с топа на ГР наистина лака се задържа по- дълго.

Общи условия

Активация на акаунт