Евтините неща, от които сме доволни - 15

• 66 091
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Къде в Пловдив може да се намери по-богат асортимент продукти на Farmasi? Интересуват ме много неща, особено от декоративната козметика (и парфюмите, за които попитах по-рано тук, но уви Confused)...

# 616
  • Бургас
Къде в Пловдив може да се намери по-богат асортимент продукти на Farmasi? Интересуват ме много неща, особено от декоративната козметика (и парфюмите, за които попитах по-рано тук, но уви Confused)...

И аз искам да питам същото......само, че за Бургас  Grinning

# 617
  • София
Тук съм писала за стимуланта за коса на Икаров.
Освен за маски за коса , аз го слагам и в обята за коса.  Сега симажа веждите, че нещо едната оредя и мисля, че ще има ефект. Но не го правя постоянно.

# 618
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Първо за стимуланта - аз също съм с мазен скалп и не ми го омазнява допълнително, пък и се ползва преди баня.
За каяла, който питаше - не е пуснат навсякъде в магазинската мрежа ...към средата на февруари (макар че във Варна го има в моловете)
За ББ-то на Нивея скоро ще пусна ревю..но има какво да се иска още от този крем.И определено
тествайте на лице, защото има подтон и да не розовеете или оранжавеете  Peace

# 619
Още един околоочен крем - рол-он, от който съм доволна - Balea Aqua Augen Roll-On - марка на ДМ.

# 620
  • На ръба..
Днес след работа проверих на няколко места за ББ крема, по - тъмния нюанс опрелено оранжавее, тествах и по - светлия цвят беше ОК, но пък имаха само тестер. Ще потърся утре пак.

ПС. говоря за Гарниер-а

# 621
Още един околоочен крем - рол-он, от който съм доволна - Balea Aqua Augen Roll-On - марка на ДМ.

Може да споделиш цената?

# 622
Може да споделиш цената?

Разбира се. 4,90 лв струва рол-он-чето. Поне в ДМ, който е до нас.

# 623
Уникален антицелулитен гел! За 5.75 от Кауфланд  Heart Eyes

# 624
Много вкусно мирише това кремче, а и омекотява сравнително добре. Струва 1.15 лв

# 625
това страхотно кремче никъде го няма по магазините

# 626
Околоочният серум на Balea с Q10 е много добър и дава видим резултат след няколко дни. Е, разбира се, не говоря за дълбоки бръчки:

От тази евтина серия на Дева често вземам и вечер се мажа с избелващ крем за лице с лимон на цена от ..... 0,90 ст до левче.  Mr. Green Цяло лято пък ползвах Дева- крем за лице с бадем, с омекотяващ ефект. Пак купуван на тази цена.
И двата крема са едни от най-сполучливите ми покупки за жълти стотинки.

# 627
Много вкусно мирише това кремче, а и омекотява сравнително добре. Струва 1.15 лв
От къде си купуваш тези неща на Дева?  Rolling Eyes

# 628
Аз си купих крема с какаово масло от ЦБА. Виждала съм го и в 365 /не помня точно/  newsm78 Поне в Русе преди на негово място имаше Пикадили.

# 629
  • Стара Загора
Такива кремчета май съм виждала на доста места - по аптеките, в Карфур май, в ДМ и Лили не съм сигурна дали ги имаше.

Общи условия

Активация на акаунт