С какво ви дразнят свекървите- 22

• 55 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Wild_rabbit съжелявам за загубата ти!По добре да не ти се мяркат.
Аз минах през същото тази година,и моята свекърва чак рева по телефона като й казах,а даже не го познаваше.Чак сега се светнах за лицемерието й тогава.

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 20:38 от ell_ell

# 76
  • планетата Земя
Wild_rabbit ,моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

Чак сега се светнах за лицемерието й тогава.

Може и да не е лицемерие,макар че точно на теб по телефона да ти реве.Свекърва ти защо не познава баща ти?
На моята баба се случва така да се разчуства и разплаче за бегъл познат,който е починал.Питала съм я защо така преживява нещата.Тя казва,че не ги преживява и не плаче за починалия,а за себе си.Че след време и тя ще умре,и ще я положат в студената земя.Много я е страх от смъртта

# 77
  • Mediterraneo
Рабитче, съболезнования! Да почива в мир татко ти!

Аз също много преживявам смъртта- скоро разбрах, че бащата на мой приятел е починал и така се разревах... А не бях виждала таткото повече от 5 години сигурно, приятелят ми е в чужбина, него пък повече и от 5 не съм го виждала. Не е задължително да е лицемерие ми е мисълта, хора всякакви, по различен начин се преживяват нещата.

# 78
Не се познаваха,защото милото преди мн пътуваше.И винаги когато се разберях ме за среща нещо се случваше и отлагах ме.Родителите ми са разведени и за това така и не се запознаха.

# 79
Съжалявам за загубата ви  Flowers Rose Flowers Rose
Първа братовчедка на моя мъж също почина на връх Рождество, преди няколко дена, защо, защо на този светъл празник  Cry Cry

# 80
Защото Бог прибира хората, които обича на светли празници.
Те винаги ще бъдат с нас и утешението е,че са в един по-добър свят.
Мама почина преди Великден - зная,че е по -добре.

# 81
Беборана,изкарала си ужасна Коледа, но защо беше нужно да търпиш това 2 години, след като  виждаш, че нещата не вървят?

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 17:46 от Ая

# 82
  • планетата Земя
Беборана,изкарала си ужасна Коледа, но защо беше нужно да търпиш това 2 години, след като  виждаш, че нещата не вървят?

Две години даже е малко.Хората търпят и повече време свекърва.Това не е съквартирантка,колежка,нахална братовчедка,на която да кажеш баста просто така.След себе си това има последици и наранява любими хора /мъж,деца/.Така че агонията е по-скоро дълга и безмилостна.

# 83
беборана..... не си длъжна да се съобразяваш със свекърва ти или който и да е
друг роднина - твой или на мъжа ти. Щом мъжа ти те подкрепя, това е най-важното.
Живейте си вашия живот. Само вие сте важни и детенцето да не е свидетел на
такива грозни изпълнения  Stop.

# 84

Аз съм много търпелив човек  и все си мислех, че всичко ще се оправи едва ли не като в приказките, само, че простотията няма почивен ден за простаците...и само тук и на още 2 много близки приятелки споделях какво се случва с мен. Наистина не издържах, кипна ми и бях категорична, абсолютно никога няма да ни видят, дори и ако ни дойдат в Плевен на вратата баща ми каза че няма да се занимава с тях, нито пък аз, моя ако иска да ги посреща, аз има къде да отида, само и само да не им гледам физиономиите. Те трябва да са доста дебелооки, за да дойдат...

# 85
Пожелавам на всички весело посрещне на новата година. )))
И без свекървенски и роднински изцепки. ))))

# 86
  • София

Аааааа не може да няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green С какво ще се запълни темата  Confused Confused

# 87

Аааааа не може да няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green С какво ще се запълни темата  Confused Confused

Хаха, е тя моята от снощи е почнала. ) А днес има цяяял ден пред себе си, че и утре. )))  Laughing

# 88
  • София
И малко весело настроение от другата страна на барикадата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/190639_57094981293 … 1_573548028_n.jpg

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 00:52 от Мун

# 89

Весела Нова Година!

Общи условия

Активация на акаунт