С какво ви дразнят свекървите- 22

• 55 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Абе щом сте при свеки, в отделни стаи най-добре...) Зер може да му стане нещо на момъка, мамин сладък... Laughing

Milena___, просто и сложи ограничение да не ти вижда публикациите и готово. ) Хем няма да я триеш, хем ще ти е мирна главата. )

# 661
Ехххх, какъв морал, какво нещо....)
Интересно, как ли в близкото минало изобщо са се раждали деца, когато са живеели по 3поколения в една къща...

Е,как инвитро,разбира се.Няма физически контакт,чиста работа

И не че е кой знае каква трагедия,но разваля шегите и майтапите ни.Като почне да се обяснява без никой да я пита  ooooh! Всичко се приема за истина и за вярно.Пример пускам шеговита снимка на мъжа ми с текст-лежи си той на дивана и се чудя кога да се отърва от него точно.Или нещо подобно.И тя почва-Недей така,Миленка,мама,то се свиква.След 10 години няма да му забелязваш,а пък и без него как ще живееш.Все една планирам убийството му  Shocked
Joy Joy Joy

# 662
  • София
 Joy
Милена, много ме развесели  Joy
Има някакъв начин да ограничиш видимостта на публикациите, поразрови се.

# 663
  • Fort Worth, TX
Цитат
.Все една планирам убийството му 
Вероятно тя това си мисли. Mr. Green Mr. Green

# 664
  • София
Ехххх, какъв морал, какво нещо....)
Интересно, как ли в близкото минало изобщо са се раждали деца, когато са живеели по 3поколения в една къща...

А възрастните могат ли да правят секс, когато младите са в техния дом?
Сега, това че са станали свекър и свекърва, не ги прави автоматично лишени от секс, предполагам Mr. Green

# 665
Цитат

Лежи си той сладко на дивана, а ти от зад го причакваш със сопата. hahaha

# 666
  • I want it all and I want it now.
Според Трещи секс се прави само ако младите са в отделни квартали и в никакъв случай през деня. Wink
  Laughing Заради това и другата свекърва не чука ,когато влиза в стаята. Те също токова нещо не правят.

# 667
Цитат

Много позната ситуация, на море сме със сестра ми и нейния мъж на вилата на мой братовчед на самия бряг. Свекървата хуква при майка ми да ѝ държи сметка защо сме отишли на морето с моята сестра и половинката ѝ, а не със зълва ми и мъжа ѝ. Решили сме били да удавим сина ѝ. И, като си помисля, че тия луди мъже, след запой по нощите, влизаха в морето с лодка, уж мрежи да гледат или кой знае защо, наквасени тикви, и недай си боже да се беше случило нещо, как щях да доказвам, че не съм отишла да давя сина ѝ. Абе, все приятни неща....... ooooh!

# 668
  • Fort Worth, TX
Цитат

Много позната ситуация, на море сме със сестра ми и нейния мъж на вилата на мой братовчед на самия бряг. Свекървата хуква при майка ми да ѝ държи сметка защо сме отишли на морето с моята сестра и половинката ѝ, а не със зълва ми и мъжа ѝ. Решили сме били да удавим сина ѝ. И, като си помисля, че тия луди мъже, след запой по нощите, влизаха в морето с лодка, уж мрежи да гледат или кой знае защо, наквасени тикви, и недай си боже да се беше случило нещо, как щях да доказвам, че не съм отишла да давя сина ѝ. Абе, все приятни неща....... ooooh!
Изкарала си късмет, че не е станала някоя беля.Тогава щеше да се пържиш на двоен огън.Защо някои свекита си мислят само глупости??. ooooh! ooooh!

# 669
Изкарала си късмет, че не е станала някоя беля.Тогава щеше да се пържиш на двоен огън.Защо някои свекита си мислят само глупости??. ooooh! ooooh!

Много пъти съм си го мислила, господ ги опази тогава, че и в бурно море влизаха, а половинката даже и не плува като хората. А за това, дето си мислят глупости майките, баба казваше, да не се случва това, дето си го мисли майката. Знам ли, и аз си мисля простотии-ужасии за моите синове, но засега само аз си ги знам, не споделям и не ходя да вдигам на някого скандали, треперя си самосиндикално. Grinning Дано ми стигне акъл и по-нататък да съм така.  Peace

# 670
И аз това викам да не ставам като свекърва ми. Никога!! ама знаеш ли Wink

# 671
И аз това викам да не ставам като свекърва ми. Никога!! ама знаеш ли Wink

Това ми е цел в живота! Laughing Че никога няма да повторя нейните грешки - сигурно е, но се страхувам, че това няма да ме спаси от мои си такива. Peace

# 672
  • Fort Worth, TX
Да ви кажа не се притеснявайте от сега.Да са живи и здрави децата.Ние ще правим каквото трябва пък да става квото ще.Ако вземе да ни се падне по някоя проклета снаха бъдете сигурни, че ще се четем тук, ако все още го има форума.

# 673
Мисля си .... то след време и засечка може да стане в тази тема със снахите .

# 674
Темата определено ще е дълголетна! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт