С какво ви дразнят свекървите- 22

• 55 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз казвам, че в една къща с майка му да правиш секс си е най-нечистото занимание на света и резултат от отсъстващо възпитание.
Луне, да се уточним - нали се майтапиш?!  Laughing

Трещи, въпросът ти е един такъв, на който дори няма смисъл да отговарям.  Peace

# 646
Аз казвам, че в една къща с майка му да правиш секс си е най-нечистото занимание на света и резултат от отсъстващо възпитание.
Луне, да се уточним - нали се майтапиш?!  Laughing

Напълно сериозна съм. Не си ли личи?
Да прави секс в същата къща, в която и аз се намирам, е не-до-пус-ти-мо. Точка!
Не мога да си го представя дори. Абсолютен провал за мен, родителя.

# 647
Ами за мен някакси не върви да си гледам тв и да чувам как децата пъшкат в съседната стая, но всеки си знае.

# 648
  • София
Не е задължително стаите да са съседни.
А и надали някой като знае, че майка му е в съседната стая, ще тръгне да пъшка и да блъска.

# 649
  • планетата Земя
А и надали някой като знае, че майка му е в съседната стая, ще тръгне да пъшка и да блъска.

Peace
Освен ако майчето не е долепила ухо с чаша на стената или да слухти пред вратата.И пак не е сигурно,че ще чуе нещо.

# 650
  • София
Да прави секс в същата къща, в която и аз се намирам, е не-до-пус-ти-мо. Точка!
Не мога да си го представя дори. Абсолютен провал за мен, родителя.
Е, аз като майка на дъщеря, предпочитам да знам къде и с кого се въргаля дъщеря ми, отколкото да търсят някакви алтернативни варианти - по приятелски квартири, във входа на блока, при майката на приятеля й (бррррр), по храсталаците на Витоша, където всеки може да й види задника. Затова ще й кажа, че й давам възможност да прави секс вкъщи, пък ако трябва аз ще изляза.  Peace

Аз също съм си действала така на собствен терен, вкъщи. Докато моя приятелка почти всяка вечер правеше секс с гаджето си във входа на блока й, между етажите, защото майка й не би одобрила да пусне приятеля си вкъщи. Гнусна работа. За мен това е провал като родител!

Но всеки с разбиранията си.  Peace

# 651
- Добър вечер, мамо, тате, ние отиваме в моята стая да се изчукаме набързо.

# 652
Тонкабонка, стига де!  Mr. Green  Joy С превод ли трябва да придружавам коментарите си?

# 653
  • София
Тонкабонка, стига де!  Mr. Green  Joy С превод ли трябва да придружавам коментарите си?

Twisted Evil  Hug
Подведе ме тиии, признавам си!

# 654
  • София
- Добър вечер, мамо, тате, ние отиваме в моята стая да се изчукаме набързо.
Не е необходимо да ми уточняват какво ще правят. Като влезе в стаята си, аз - като един възпитан и тактичен родител, няма да им чукам през 2 минути по вратата с табличка с чайчета и бисквитки.
Тия по входовете се чукат като зайци, точно заради забраната на родителите си да го правят като нормални хора вкъщи.

Що не пуснем една отделна тема да ги нищим тези проблеми?  Wink

# 655
Ехххх, какъв морал, какво нещо....)
Интересно, как ли в близкото минало изобщо са се раждали деца, когато са живеели по 3поколения в една къща...

# 656
  • София
Интересно, как ли в близкото минало изобщо са се раждали деца, когато са живеели по 3поколения в една къща...
Остави това, но по-бедните са живеели и в една стая. И това не им е пречело да раждат по 10-ина деца.  Wink

# 657
Трещи за втори път прокарваш тезата ,че при наличието на две поколения в един дом секс не трябва да се прави  newsm78
Сигурно ще прозвуча изратено ,но ние првим . Embarassed
И понеже темата е за свекървите ,майката на моята много много се ядосваше ,че детето спи при нас  /тук не влизайте във филми имаме и други стаи/ ,трябваше ми доста време докато вдяна ,че за нея секса се прави само в спалнята и със сигурност тя беше притеснена ,че стоим на сухо а като една умна стара дама знае ,че това не е добре за хармонията в семейство.

# 658
Абе що за глупост е това, че като сме при свеки сексът е забранен?  newsm78 Айде моля ви се!  То е ясно, че няма как да се вдига шум до небесата, ама не виждам какъв е проблема тихо и кротко да си се обичаме... Колкото народ живее със свекърви и майки, ако сексът е табу, ми то няма да има никаква раждаемост. Я моля ви се се корегирайте....

# 659
  • планетата Земя

Е,как инвитро,разбира се.Няма физически контакт,чиста работа

Сега аз с въпрос:Как да се отърва от свеки във Фейсбук.На всяка манджа мерудия,коментира публикациите,снимките ми.Съжалявам,че си я натресох във френд листата,но тогава не подозирах какъв трън в задника може да бъде.
И не че е кой знае каква трагедия,но разваля шегите и майтапите ни.Като почне да се обяснява без никой да я пита  ooooh! Всичко се приема за истина и за вярно.Пример пускам шеговита снимка на мъжа ми с текст-лежи си той на дивана и се чудя кога да се отърва от него точно.Или нещо подобно.И тя почва-Недей така,Миленка,мама,то се свиква.След 10 години няма да му забелязваш,а пък и без него как ще живееш.Все една планирам убийството му  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт