Деца отглеждани в чужбина-тема 8

• 23 656
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Λάρισα
elfie, нашето е същото като това, което си постнала.
Ползва си го с кеф, но не е много стабилно. Иначе е ОК.

Навън не стиска, казва си и я издържам над тоалетната. Засега все още мога да я вдигам, по-нататък ще видим.

За разстройство й правех АМ с оризовата вода. Последния път продължи доста дълго, след прахчетата давах и пробиотик.

# 676
Момичета, много благодаря за споделеното и идеите.  Hug Като видях сгъваемото гърне се сетих, че съм виждала тук в действие Simple Smile, но Томи беше бебе и съм забравила. Мисля ще ни е от голяма полза.
А, за ВЦ-то мисля, че и при него страха идва от факта, че крачетата му висят и се страхува да не се затрие в дупката. Джаджата, която Елфи е показала много ми харесва, а е и изпробвана.
И мен ме е страх от стискането. Все се притеснявам.

Много съм развълнувана. Вчера станах леля на едно дългогодишно очаквано и подранило с 3 седмици момченце Тирне, което е поизмъчило мама и накрая се е наложило цезарово сечение, но и двамата са добре.  Heart Eyes

# 677
Leprechaun`s mommy, честит племеник. Много е хубаво, моята племеница също се роди 3 седмици по-рано и беше толкова мъничка. Но аз след това разбрах като се роди малката колко бързо човек забравя колко са дребни новородените.

# 678
  • Rennes, France
Честит ви племенник Лепри Heart Eyes Важното е че всичко е свършило добре Wink

Луи нещо ми прави бойкот - напишква се в гащите и не ми казва Crossing Arms явно преминава някакъв период пак. Да не говоря че вади долни два кътника, но поне минават леко - само с "гризане" на пръстите - като бебе е, постоянно с пъхната ръка в устата.

Ох, наядох се с тиквички с мляко и чесън и сега ще се пръсна от кисилини заради чесъна, ама ми беше толкова сладко Rolling Eyes че даже пак ми се иска.

Не знам при вас, но при нас е много студено...леко вали сняг, но имаме късмет при нас да не се задържа, обаче вятъра е леден. Утре Луи си е при мен и мислим да отидем до един акваруим, да видим дали времето няма да ни извърти шега Thinking

# 679
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Не знам при вас, но при нас е много студено...

два пъти вече ринах сняг  Rolling Eyes
утре уж нямало да вали, дано не е заледено  Crossing Arms

Тим вади кучешки и не само е с ръце в уста, ами иска и каши да яде, не иска да дъвче  Whistling

Leprechaun`s mommy, честит ти племенник!

# 680
В момента съм в Шотландия....и толкова красиво вали. Бях забравила какво е студът да те пощипва по бузите.

Лепри, честит племенник .

Ние имаме сгъвайма седалка за толетна, и само дето я мъкнем навсякъде с нас, Калин не я ползва въобще....ходи си в нормални тоалетни.

# 681
  • T"A
Лепри, честито!
Тези роднини в Холандия ли са?
(питам, защото си представям секциото в Холандия като голяма рядкост)

При нас е точно обратното с времето - сега има едно явление, хамсин, типично за пролетта, въздух от Сахара навлиза и става топло и сухо, днес температурата беше 34оС. Децата много се умориха от този въздух, всички в "кръжока" на малкия бяха доста неспокойни и лесно раздразними. Още няколко дни и ще отмине, ама сега си е жега...

Къти, на мен ми се случи, преди около месец подобно нещо с напишкването на детето. При него беше начин да привлече внимание  Confused

# 682
  • Немция
И ние имаме сняг Mr. Green. Ася, утре дават надолу от Кьолн още да повали. Wink В Изто4на Германия ще има Т от рода на минус 18. Crazy Такова нещо тук не сьм изживявала в средата на март.

Лепри, 4естито племенни4е, да расте здраво и мнооого радост да ви носи!

Бебо е ве4е по-добре, макар 4е в събота посреднощ ни спретна екшън- събуди се с обилно разстройство до врата Crazy и след преобли4ането яко поврьщане, еднократно. На сутринта бегом към спешното, за щастие нямал признаци на сериозно обезводняване. Следващите дни нямаше апетит , беше ни притеснено, но да 4укам на дърво, от днес има ве4е признаци на подобрение.

# 683
Аз утре летя за Холандия и съм изкарала дебелите ботуши.    Mr. Green   В такова време какво правите с децата, за навън не става, щото след 15 мин ще са мокри....

# 684
Благодаря ви!  Hug

Ох, Плъмби не знам колко е мъничък в действителност. 2850 гр. Не успяхме да го видим, защото Белгия е блокирана от снегове и 1500 км задръствания. Crazy

Времето и тук е умопомрачително. Днес ми се наложи цял ден да тичам от задача на задача на студа и сякаш вятъра ще ми свали кожата. Сух и леден. Поне нямаме сняг като съседките. Очаква се поне до 20 ти март да се задържи. И малкия пак започна да кашля зверски тази вечер  Sad

Мента в Белгия са. Наистина е така.  Peace И в Холандия, и в Белгия секцио се прави само при медицински причини и усложнения. В конкретния случай са решили чак след като са опитали всичко - 5:30 ч - 23:30ч. Спукани води, индуцирали са раждането без успех, без контракции и разкритие и 23:30ч секцио.

Титина най-любимо за децата да скачат в локвите.  Twisted Evil голяма забава, дори в градината им я устройват. Или пък ги водим по разни курсове и групи по интереси, музеи. Има една голяма машина за правене на пари благодарение на лошото време.  Mr. Green

Бибитче ужас!  Hug Дано вече мине.

# 685
  • FRANCE
В наше село сняг (южна Фраанция)
Leprechaun`s mommy честито племенниче Hug Хич не е дребен Simple Smile Алекс беше 4 седмици по-рано 2.450. Има едно боди запазено наистина е била дребосък Laughing

Бибитче да се оправяте бързо

# 686
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
В такова време какво правите с децата, за навън не става, щото след 15 мин ще са мокри....

няма лошо време, има неподходящо облекло Simple Smile

ето такива гащиризони се слагат  стават за мокро, кално, снежно време... има и яке към тях. надолу - гумени ботуши.

сега искам да взема на Тим, ама той още пълзи Thinking и ще ги скъса май бързо...

# 687
  • T"A
Днес дадох на Й. халва (изяде един банан за следобедна закуска и не му беше достатъчно, може би трябва да измисля по-засищаща закуска, но досега все плод е ял). От време на време, но не много често му давам сухи плодове и на палачинките му слагаме сироп от фурми (без захар). Това е сладкото, което яде + плодовете.
И се замислих дали не му давам твърде много сладко. Халвата най- ми тежи на съвестта, но си мисля, че ако не прекалява, е Ок. Не се пада всеки ден да яде стафиди или нещо подсладено, но все пак...  Confused

Вашите деца какви сладки неща ядат? Колко често ви се струва твърде често?

# 688
Аз давам всичко ( вкл бонбони, шоколад, близалки)  не че се радват на особен интерс де.... За 2 месеца я изяде близалка я не Laughing сладко не докосва... Но понякога иска захар. Иначе е фен на ядки, сушено манго и кокос.

# 689
  • България/Германия
Менти, Изи яде всякакви плодове, кисело мляко с мед и орехи, домашни кремчета, филийка с масло и ягодово сладко от любимата ни прабаба  Heart Eyes Шоколад давам рядко, тя го обожава и не искам да я лишавам напълно.

Аз като малка съм отглеждана много здравословно, докато тръгнах на училище, не ми даваха никакъв шоколад, сладолед и други сладки неща със захар. Признавам, че това разви у мен огромен интерес към сладкото на принципа на забранения плод (без проблеми мога да изям два шоколада на един дъх.) Не смятам, че винаги това се получава като ефект, но не искам да рискувам, нека Изи да знае, че може да яде от всичко в разумни количества. Такива са ми плановете, пък какво ще стане, вече е друга работа.

Лепри, честито племенниче! И аз като майка на две дребни бебета да кажа, че теглото му е чудесно за седмицата, в която се е родило, аз щях да се радвам, ако моите бяха с такова тегло Wink

Бибитка, дано бебо вече да е по-добре. А голямото Бибитче как е, оправи ли се напълно?

Изабел вече се оправя от грипа. Има още малко хрема, но до няколко дена би трябвало да премине. За съжаление, Алекс от вчера вечерта е с температура, около 37.7 - 38. Не знам дали е грипът или зъби, защото ръцете са му все в устата и тотално ми отказва млякото.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт