Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 324
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
въздържах се да го кажа, но предполагам, че ти метеоритите в картона - ще ги приключиш - преди да се е развалил  Blush bowuu  bouquet

# 406
 Mr. Green Aми както съм подкарала Драконите ще ми трябва скоро още една кутийка. Но ще взема може би 01 за да си пазя Драконите за по-специални случаи.

# 407
  • Стара Загора
И аз си мисля, че моите, ако ги ползвам редовно и като хората ще посвършат до март-април, ама да не казвам голяма дума. По едно време мислех да ги махам, защото не виждах ефект от тях, но то като слагах с 2 движения с четка..  Mr. Green

# 408
Някой пробва ли тези перли има ли смисъл да се купуват?

# 409
  • Пловдив
a.l.e.n.a , ако не намериш златната пудра на Шанел в София,кажи ми да проверя в Пловдив  Peace Около Коледа  видях че беше все още налична Peace

Денси
,ще чакаме всякаква информация за новата колекция на Шанел.Аз доволно потривам ръце за нея  Mr. Green
Ще разгледам лакове им за устни,отговарят ли на червилата като цветове? Влюбена съм червилото бой и ако има същият лак няма да мога да устоя!

# 410
И моите метеорити са преполовени. Постоянно троша топчета, може би затова. Дъщеря ми и тя си примъква от време на време в една кутийка. Ще се чакат пролетните или по-скоро летни ако има, че тези розово-перлените не ме вдъхновяват особено. Ако няма, ще търся миналогодишните на Пучи.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 12:36 от Анонимен

# 411
От пролетната им колекция нищо не ми харесва освен хайлайтера. Но вече видях няколко снимки на които изглежда прекалено обикновен. Трябва да се види на живо дали ще ме впечатли.

Mного прилича на Мишел Пфайфър

# 412
Ей, пак за злато се говори тук, ей. Ама то след тези празници - нормално  Mr. Green
Моите празници преминаха в непредвиден мини ремонт и нямаха нищо общо с мързеливото шляене, което си бях предвидила  Tired Ама нищо, де. Та нямам какво да показвам, като грим.

Но днес най-после спретнах синьо-кафявия грим, който показа Жаки и стана шедьовър на Ел  Flutter Що-годе се получи. Но се оказа, че кафявото, което напльоках е доста тъмно. Ще го пробвам с малко по-светло и мисля, че ще стане по-добре  Wink Довечера ще снимам и покажа.

Гледам пак за метеоритите си говорите. Мен нещо ме е обхванал период на отрицание  Laughing За каквото и да си помисля, като нова козметична придобивка, веднага я отхвърлям, защото вече имам нещо подобно  Crazy Ще видим до кога ще ме държи  Mr. Green Честно казано в списъка ми за тази година ми се мотае само един Епатант на Шанел  Whistling Тези метеорити пак са ми на кантар дали да ги купувам  Laughing Но съм сигурна, че ще се появи и още нещо  Whistling

# 413
Я ми припомнете коя точно беше тази снимка, която съм показвала да взема и аз да го направя този грим.

# 414
Някой, който има Метеоритите, може ли да каже за колко време горе-долу при ежедневно ползване ще му стигнат?  Laughing

Май съм една от малкото, на които четката на Герлен й е харесала. Много ми е сладичка с това розово, а и мека. Обаче като чета отзивите за нея, май се отказвам. По-добре да си взема една на МАС за тези пари. Whistling

# 415
Юле, на тебе ще ти стигнат за мнооооого време. Не се тревожи

# 416
Аз си харесвам Герленската четка, но защото е със сини косми (Пучи). Розово-бялата много ми простее. Така и не разбрах дали моята е оригинална, купих я от ибей доста по-евтино от цената в магазина. Нищо неповторимо не е като четка, аз слагам топчетата с всякакви. Само с тампон не ми харесва, че много натрапчиво ми се получава.

# 417
Юле, на тебе ще ти стигнат за мнооооого време. Не се тревожи
А, не се тревожа, просто ми е много интересно, защото тези топчета според мен нямат изхабяване никога.  Mr. Green Благодаря!   bouquet

Аз си харесвам Герленската четка, но защото е със сини косми (Пучи). Розово-бялата много ми простее. Така и не разбрах дали моята е оригинална, купих я от ибей доста по-евтино от цената в магазина. Нищо неповторимо не е като четка, аз слагам топчетата с всякакви. Само с тампон не ми харесва, че много натрапчиво ми се получава.
Красива е тази на Пучи, да. Heart Eyes

# 418
При нормално ползване със сигурност ще отнеме години. Но при мен нищо не е нормално Joy

# 419
При нормално ползване със сигурност ще отнеме години. Но при мен нищо не е нормално Joy
Най-бързият човек по изхабяване на продукти.  Mr. Green
Дори и да искам да изразходвам като теб, няма да успея. Laughing

Трикове и съвети от Темпталия за носене на пигментиран руж: http://www.temptalia.com/how-to-wear-pigmented-blush-tips-tricks

Общи условия

Активация на акаунт