Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 330
  • 806
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
ах .....  Blush дразни ме сега, като я няма никъде  Sad

# 391
Не трябваше да чакаш толкова много. Денси тогава написа, че са останали 2-3 и аз веднага я купих.
Още като Hope я показа на срещата видях, че е топ продукт. Само докато и отвивах капачето Heart Eyes

# 392
  • GYM
Абсолютно подкрепям Жаки. Имам сенки на Герлен, невероятно удоволствие е да държиш кутийката в ръце и да се гримираш. Също един руж на Кларинс - невероятно луксозно изпълнение Heart Eyes На Шанел имам 2 пудри, като много си ги харесвам, но определено ме дразни факта, че са в пластмасови кутийки. Но не са мръднали, де, и то при почти ежедневно ползване Simple Smile

# 393
Не знам дали разбрахте, но новите Метеорити (пролетните) ще са в картонена кутийка Sick Тези хора не са добре.....ако наистина е вярно няма да ги купя със сигурност
Вярно е да. Това си им е почин на Герлен от години. Митик и другите метеорити от същата серия бяха в картонени опаковки. Ще ви покажа моята. Само новата серия ги направиха в метални и капака се отваря отгоре лесно. Картонените прилягат плътно надолу и трябва яко дърпане, защото се създава вакуум за освобождаване на кутията. Не можеш да я отвориш с една ръка.
Всички блогърки в нета и повечето лоши отзиви за пудрата бяха само картонената кутия. Като извадиха металните хората си отдъхнаха и те решиха да припомнят глупостите си в пролетната колекция.

Ще ви кажа всичко за Шанел и колекциите им, което ви е необходимо момичета, че и което не ви е. Heart Eyes Hug  bouquet

# 394
И aз си отдъхнах, защото за тези пари ще си купя нещо друго
я Шанелче, я нещо готино на MAC

# 395
  • София
Момичета  Heart Eyes да се възползвам да помоля - ако някой види - златната пудра на Шанел някъде да ми намигне  Heart Eyes
аленка, пак гледам злато си търсиш. Mr. Green
Ми ти още не си показала Колистар-а тука, а вече ново злато искаш! Joy
Я, покажи снимки и пр. материал да видя как стои на лицето и какво му се радвате толкова на това злато?! Thinking

# 396
  • в 1001-та нощ
ами да, трупам начален капитал  Mr. Green има едни "базови" (за мен) продукти, които са в личната ми каtергория must have и бавно и постепенно си ги трупам

Колистара изключително ми хареса, като опаковка, а и като блясък, ще се пробвам да го снимам, като ефект, но ще го взема и на срещата да го видиш.

До тогава ще е дошло и Lui-то, но то го има на тестери в магазините, от проба ми се стори, че не е много прилепчиво, като Шанела, той залепва, като брокат и е много сияен, Liu-то ми се стори някак по-фино и дискретно, но аз имам и сантимент към него, затова го взех, има и друга стойност  Rolling Eyes за мен.

Chanel някъде по сайтовете (не ebay) има ли  Rolling Eyes не ми е спешно да го имам сега, но съм пленена   Blush

# 397
И аз искам да видя пудрата на Колистар  Flutter Praynig

# 398
  • в 1001-та нощ
на снимка ли? искам да кажа на кожа? или като я нося  на срещата Rolling Eyes

# 399
На кожа и на твоя снимка (самото шишенце) Flutter Че в нета я няма много и не мога да добия представа колко е голяма. И каква и е цената?

# 400
  • в 1001-та нощ
не е много голяма (по-малка е от старите крушки  Blush ), ще я снимам довечера до метеоритната кутийка или до линийка, за да добиеш идея за размера, има 5г - малко количество, спрямо големите - шанел е 30 г, а Liu дори малко повече

струва 26,50 лв  Heart Eyes

стиска се самото златно нещо и пудрата е в него, не е тежка, като цяло е удобна и да се носи, не виждам риск от счупване

изключително красива е на външен вид, самото злато е златно не е хамелеоново, например на герлен миналогодишната е някак сребриста и с хамелеонови частички, доста дискретна

а това си е злато, при тестера ми се стори, че пуска и бежов прах със златото, но може и да съм се заблудила; ще снимам на кожа в събота - да има и дневна светлина  Peace

# 401
Аууу 5 грама Sad Както аз пръскам ще ми свърши за 2 седмици
Иначе наистина на картинка е много красиво шишенцето Heart Eyes

На Герлен не я купих единствено, защото падна след 5 минути. Нямаше и следа от нещо златно.

# 402
  • в 1001-та нощ
аз я пробвах на ръката, на лице  и коса ще видим, но очаквам да е същото  Rolling Eyes

предполагам идеята е да се позлатиш за лично удоволствие, но да не е така фрапиращо за хората около теб  Mr. Green

# 403
  • Стара Загора
Жаки, ти си рекордьор по хабене на всякакви продукти. Laughing

# 404
Ивче,за жалост да

Aми за лично удоволствие значи да се вижда доста стабилно. Аз не се притеснявам от хорското мнение Grinning

Общи условия

Активация на акаунт