Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 338
  • 806
  •   1
Отговори
# 375
  • В къЩи.

Алена,може и да си казвала,но кое е това червило? СТрахотно е.  Heart Eyes

# 376
  • София

beliz, мила  newsm03 newsm03 newsm51 нека ти запаля чергата малко с още няколко  Heart Eyes в скрития текст

Oooo Алена, направо запалих към мола. Много добри попадения.. точно това червено, което харесвам.. Heart Eyes Благодаря ти  Hug

# 377
Shocked Shocked Shocked тези много лъскавите ли  Shocked
Да Peace

Даже си личи на снимка (горе в ляво)
Скрит текст:

За тази цена да ми ги продават в картонче.... Naughty да си гледат работата

# 378
  • в 1001-та нощ

beliz, мила  newsm03 newsm03 newsm51 нека ти запаля чергата малко с още няколко  Heart Eyes в скрития текст

Oooo Алена, направо запалих към мола. Много добри попадения.. точно това червено, което харесвам.. Heart Eyes Благодаря ти  Hug

много се радвам, да се похвалиш после  Heart Eyes

*Л-и-я*, казвала съм, но то - толкова неща се показват, че е нормално да не се запомни  Blush Hug това е комбинация от червило на Avon в гилза и течно червило с блясък на ГР  Peace

Прилагам на ейвънското няколко снимки от нета, доста ярко изглежда, не стои сочно, но ккато сложа и течното на ГР отгоре - става много сочно и нямам триизмерно  Peace

дясното

лявото

не са моите устни

На ГР се води липглос за обем Golden Rose Beauty Ultra Diamonds Volume Lipgloss - номер 102

така изглежда - като опаковка

но е розово, ето схемата със 102, но поне на моя комп - се вижда много светло

малко по-късно ще го щракна с телефона  Peace

# 379
  • в 1001-та нощ
Жаки°  Rolling Eyes някъде писали ли са, че е картонена или от снимката съдите  Rolling Eyes Blush bowuu

# 380
Жаки°  Rolling Eyes някъде писали ли са, че е картонена или от снимката съдите  Rolling Eyes Blush bowuu
Да, Темпталия го написа Peace

"I was also disappointed to discover that the container is made up of mostly cardboard–heavy duty, definitely–but not metal, which is what Guerlain switched to in the past year or so.  There are bits of metal (maybe plastic?) that line the edge of the tin and it’s wrapped in shiny something-rather on the exterior, but at this price point, I anticipated something more in line with Guerlain’s luxury compacts (which are typically metal)."

http://www.temptalia.com/guerlain-perles-du-paradis-meteorites-i … w-photos-swatches

В който и блог да погледнете си го пише Sad

# 381
  • в 1001-та нощ
 ooooh! ooooh! ooooh! иначе имитира метал, така само с гледане - няма да предположа  Rolling Eyes

интересно ми е защо  Rolling Eyes нито е по-еко, нито е много по-евтино  newsm78

въпреки това ще ги очаквам с любопитство  Heart Eyes

Момичета  Heart Eyes да се възползвам да помоля - ако някой види - златната пудра на Шанел някъде да ми намигне  Heart Eyes

# 382
То дори няма как да го пипна на живо Confused Тестерите не са в кутийките, а в едно пластмасово прозорче.
Много ме е яд, защото самите топчета са големи и навсякъде пишат, че са супер блестящи.

# 383
  • в 1001-та нощ
абе дай да ги видим ние, блясъкът може да ни накара да преглътнем кутийката; или пък да намерим друга готина кутийка, която да ни радва  Blush и да ги приюти  Heart Eyes

Лия, допълвам с двете снимки на лип глоса  Peace

# 384
Самата горна част дори е от чист картон. Не е метално капаче както при останалите.
И много важно, че са сложили едно пухче....те да не си мислят, че не знаем че струват по няколко лева. Аз такова в картонена кутийка си имам от Буржоа. Даже е изработено по същият начин, и то и самата кутия.
Колкото и да блестят с това "изобретение" ме изгубиха. Не е като да нямам блестящи продукти. Ще ги видя за другата Коледа какво ще измислят.

# 385
  • в 1001-та нощ
ееее, ти сега заради кутийката ли го купуваш  Blush

да си призная - и за мен опаковките са важни, радвам им се, но само за опаковката - няма да взема нещо, ако съдържанието не струва, но обратното може  bowuu

на път съм да се сдобия с 3 златни пудри, ако намеря и шанелската и всички са ми различни  Crossing Arms изобщо не го броя за дублиране  Joy hahaha

# 386
Разбира се, това има огромно значение за продукт от тази ценова класа.
Има хора, които си ги купуват тези неща ей така да си ги имат и колекционират. Но аз ползвам продуктите редовно и интензивно. Тази кутийка ще стане на нищо след година две.

# 387
  • GYM
За мен хубавата опаковка е точно толкова важна, колкото и хубавият продукт вътре. Ненавиждам счупени, пукнати и пр. кутийки, случвало ми сее да хвърля нещото само, защото опаковката е кофти Peace

# 388
  • в 1001-та нощ
аз съм Guerlain addicted и   Rolling Eyes явно съм снизходителна, за сега не усещам пристрастяване към никоя друга марка, но определено обичам и Lancome и UD, MAC, харесвам и Инглот  Heart Eyes

метоеритната опаковка не ме кара да припадам, но на компактните ми харесва много  Heart Eyes

златните пудри, като шишета - изобщо не ми харесват, но се прежалих и за новата  Heart Eyes

# 389
При мен няма пардон Mr. Green Ако бяха 20-30 лева тези неща да затворя едно око. Но за продукти от по 100 лева и нагоре очаквам топ качество по всички параметри.
Златната пудра на Chanel само като я пипнеш можеш да се разтопиш....още преди да си я ползвала. Самата кутия как седи в ръката, гладко покритие, перфектно изпипан всеки детайл.
Кеф да ти е че си дал пари за нея Grinning
Нещата освен, че трябва да са хубави трябва и да са ми практични и удобни за ползване.

Общи условия

Активация на акаунт