Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 340
  • 806
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
Ноеми  Blush много ми хареса синята фея, мисля, че без перуката - гримът е акцент и някак се откроява, с перуката не е най-силният символ и малко му се убива чара, ако беше със сребърна перука - също щеше да е яко и гримът щеше да кристализира  Peace

Ивче  Peace аз съм на мнението на Карен и B & C  Heart Eyes

...Алена, останаха ми очите в червените боти. Сподели моля те от къде са, че от много време съм в търсене на червени боти или ботуши  ooooh!

beliz, мила  newsm03 newsm03 newsm51 нека ти запаля чергата малко с още няколко  Heart Eyes в скрития текст

Скрит текст:

от Nickels са, изцяло естествени материи - без подметките, изключително удобни, спокойно се тича с червените, ако искаш мини да ги видиш на живо и да ги разгледаш някой ден  Heart Eyes

преди празниците - от 20.12 имаше голямо намаление, дори първия път взех 3 чифта едновременно и ми направиха още солидна отстъпка, казаха, че намалението е до изчерпване на количествата, има голям избор; има и хубави чанти, те са италиански, аз съм харесала една много и скоро ще ходя да си я взема  Hug

# 361
Да покажа мои любими сини сенки за опушен грим или самостоятелно ползване. Не съм сигурна дали са черни със сини частички или просто сини, но са много стари от една младежка колекция на Ейвън. Обожавам ги и бих се радвала ако ми препоръчате подобен цвят на друга марка, защото тези избягвам да ги ползвам именно защото са стари.
http://s524.beta.photobucket.com/user/OkovanaNejnost/media/IMAG1370-1.jpg.html
aз имам такъв цвят на севънтийн,има малко брокат в него,но се пада рядко върху окото.любими са ми,купувам ги ве4е за 3 път Wink

# 362
Много обичам минимализма и изпипаните неща. Heart Eyes

# 363
  • в 1001-та нощ
densi  Hug точно щях да гледам дали си в другата тема, но и тук да помоля да ми припомниш - за лаковете на устни - Шанел и ИСЛ ли трябваше да гледам?

Искам плътен цвят, нещо подобно

идеята ми е да не ме ограничава от към грим, да мога да го нося с повече неща, да не е много натрапчив, но и да не е нюд

искам да пробвам с един цвят - как ми харесва и т.н. и ако ми допадне да избера още  Hug

# 364
Гледай лаковете и на двата бранда. Много са хубави. Аз съм фен на Шанел, тези на Лоран обаче са по-леки. Трябва да се видят хубаво, за всеки различно е подходящо.
Всъщност наистина "лаковете" за устни мисля, че са само на Шанел. Много силни, много плътни, много ярки, много винилови, силно вечерни. Изсушаващи и не мърдащи часове. Точно като лаковете за нокти. Другите са повече към глосовете, разбира се много по-хубави. Не съм гледала и чела точно как ги водят по класации, но Шанел ги въведоха и са еталон, макар и по-рядко използваеми.

# 365
Teзи от Зоя направили лак за всяко възможно женско име, но нямат с моето. Ще ги бойкотирам Smile

Лаковете за устни на Chanel оставят ли отпечатък на чаши?

# 366
  • в 1001-та нощ
ах, densi  Hug вляза ли да гледам Шанел - гарантирано съм излязла и с пудрата  Joy hahaha ама лошо няма, трябва да съм доволна  Mr. Green

сега моля и да припомниш къде продаваха Шанел, беше някакъв магазин, но не помня точно  newsm03 newsm03 newsm03

може би евентуално да ме насочиш и струва ли си още нещо да видя и кое да не гледам много, съзнавам, че въпросът ми е много общ, но помня, че ружовете им бяха по-слаби  Rolling Eyes

може би, ако има онези разкошни сенки в бурканчета ще се загледам  Heart Eyes

# 367
Шанел в Прити шоп и Сефора.
Погледни сенките в бурканчета, червилата, задължително Руж Коко и мат версиите. Новата серия също са невероятно добри.
Ружовете не са слаби никак, но на Мас за мен са по-хубави. Все пак Коледните ружове особено си заслужават да се погледнат и то сериозно.
Лаковете за нокти са класиката в жанра и пътеводител на модата в цветовете за сезоните.
Сенките 4-ки можеш да пропуснеш спокойно, спиралите и фон дьо тените мен лично също въобще не ме интересуват. За четките да не говорим, не струват.
Коя пудра точно искаш? Коледната свободна ако е, мисля че си доста закъсняла. Другите си ги има.

Лаковете на Шанел за устни попиват сериозно в устата и затова изсушават страшно или поне моите устни. Не оставят нищо никъде, но трябва да са попили и пигмента да е влязъл където трябва.

# 368
Ясно Hug А това значи ли, че после се изтриват трудно?

# 369
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug densi   bouquet точно нея имах предвид, но ако съм закъсняла, здраве да е  Blush напоследък не се напрягам особено, на опринципа на трамвая - ако изпуснеш един - след 5 мин идва друг  Joy hahaha

Утре ще проверя по телефона и в двата магазина и ще преценя в кой да отида, Притито ми е по-удобен  Hug

# 370
Aз след тази пудра попаднах тотално в капана на Chanel и вече следя какво ще изваждат, продукти, колекции и тн. Преди се интересувах наистина само какво пускат MAC. Лоша работа.... Rolling Eyes

Денси трябва да ми дръпнеш една бърза лекция кога излизат колекциите при нас и тем подобни други insider stuff Flutter

# 371
  • в 1001-та нощ
подкрепям  newsm74  bowuu Heart Eyes newsm03

# 372
Не знам дали разбрахте, но новите Метеорити (пролетните) ще са в картонена кутийка Sick Тези хора не са добре.....ако наистина е вярно няма да ги купя със сигурност

# 373
  • в 1001-та нощ
 Shocked Shocked Shocked тези много лъскавите ли  Shocked

# 374
Благодаря ви!  Hug

В&С, надявам се да не ти дразнят наистина, защото са прекрасни цветове. Peace

Снощи, докато се гримирах, какво съм правила и аз не знам, но някак си солидно количество от сянката ми падна в окото, та се понасълзи малко, но не е нещо фрапантно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт