Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 294
  • 806
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте мили дами,
Честита нова 2013 година! Нека тя ни донесе много здраве, щастие, късмет, домашен уют и много лични и професионални успехи!
Показали сте прекрасни гримове на последните страници - радост за очите!  Hug
Жаки, половинката е влюбен в синия ти грим. Heart Eyes
Момичета колко струва тази златна пудра на Шанел, аз се чудех дали да я взема или не, но като ви слушам, щом матира и озарява ............. Blush
Аленка, страхотни боти! Hug

# 436
Според мен понеже Pin Up и Зимна приказка са само с 1 глас разлика, трябва автоматично да станат теми за този месец. Първо едната, после другата. Но нека все пак МисНели да каже  Wink

Нали преди време коментирахме, че ще има само една тема победител, дори да е с минимална преднина  Wink

Жаки, ти нали търсеше матов студен кафяв цвят за контуриране - намери ли нещо  Grinning Спомням си, че щеше да погледнеш сенките на Инглот /в кутийките/ за нещо подобно. И аз съм в търсене на нещо такова. Днес загледах бронзанта на Есенс, който преди препоръчваше - варианта за брюнетки. Не е лош. Но ми е много голяма опаковката. Ще ми се нещо по-малко. Това ще го ползвам поне 2 години и ще ми писне за такъв дълъг период  Crazy

# 437
Пудрата беше 85 лева, но не бих казала че озарява. По-скоро залепва брокатчета на лицето Simple Smile

Весе, още не съм си намерила и за това се контурирам ту с един бронзант на Есенс (този за блондинки), ту с Еспресо на MAC.

# 438
  • в 1001-та нощ
Оле  Hug мерси

тази пудра е чудо на чудесата и е само за луди златни фенове, аз до скоро не я исках, сега изведнъж  Rolling Eyes обърнах посоката, макар много добре да знам, че няма как да я ползвам често  Mr. Green

# 439
Аз пък я използвам и в ежедневния си грим, както коментирахме и с Жаки златото сякаш "попива" в кожата и блести деликатно и ненатрапчиво.  Peace (е, освен ако не си сложиш сто пласта Mr. Green)

# 440
Може да се слага и над сенки ако не искате на лицето. Частичките полепват по клепачите и седи много красиво.

Aз снощи нали протестирах защо Зоя нямат моето име на лак и сега чета разни публикации на Темпталия и се оказа, че имало. И то от чисто нова колекция. Но ми е много скучен цвета....."любимите" ми пастели Joy
http://www.temptalia.com/category/brands/zoya

# 441
  • в 1001-та нощ
еее, Жаки  Hug твоето име е международно, виж с моето никога няма да има  Blush

Норе, още ми е загадка - защо у Вас, като видях пудрата нищо не ми трепна, Караджата повече ме впечатли  Rolling Eyes

а в мола, като видя пудрата, направо е незабравимо  Rolling Eyes

# 442
В Мола всичко блести незабравимо с тези хиляди лунични по таваните Grinning За това ме хващат в мрежата си
Аз имам такива лампи само в банята и асансьора и само там блестя като за световно. Иначе не се вижда чак толкова силно.

# 443
Момичета, пудрата е много блестяща, не се палете, специфична е. Освен това е изчерпана навсякъде и няма смисъл да се навивате за такъв продукт, който е изчерпан преди месец примерно. Ако някъде по малките магазини в градовете е останало, се обаждайте по телефоните. За съжаление обаче на повече места въобще не е зареждана, като например  в Стара Загора.
Ще дойдат други хубави продукти не се нервирайте.  Hug

# 444
Ами, предполагам, че е защото у нас осветлението е различно от това в мола и не се вижда цялото и великолепие!  Heart Eyes

# 445
И аз вече имам белия молив на NYX. Засега съм го пробвала само на китката. Много ми харесва. Като направя грим с него ще пробвам да снимам.
Подариха ми очна линия на Mac и пудра за тяло на Victoria's Secret с вкус на ванилия. Не мога да им се нарадвам. Дано да се справям по-успешно с нанасянето на очна линия.

# 446
  • в 1001-та нощ
по инфо от armira - последната бройка от Пловдив е изтеглена за София - не от мен, някой друг ще се радва

аз утре ще питам вносителя, все пак  Peace не защото очаквам чудо, но като зная, че съм направила всичко възможно страдам по-спокойна и с въздишка  Grinning

по чуждите сайтове не съм срещала марката, но и особено не съм търсила  Rolling Eyes

# 447
Аз така и не видях пудрата на Chanel  Rolling Eyes
В един магазин мисля, че я имаше, но аз изобщо не я погледнах защото реших, че е обикновената, а нея си я имам и няма какво да и гледам.  ooooh! Сигурна съм, че коледната пудра е многооооо красива и ако трябва да съм честна ми се иска да я имам или поне да я видя, но съм сигурно, че отново ще има подобни пудри, които ще са също толкова красиви.  Wink 

# 448

Aз снощи нали протестирах защо Зоя нямат моето име на лак и сега чета разни публикации на Темпталия и се оказа, че имало. И то от чисто нова колекция. Но ми е много скучен цвета....."любимите" ми пастели Joy
http://www.temptalia.com/category/brands/zoya

Намерих си името и цветът е страхотно блестящо тъмно червено.  Heart Eyes

Хубави ли са лаковете им? Гола и боса съм в тази област, на НГ се лакирах, за 8-ми март може пак.  Mr. Green Но никога не е късно да се залитне по някоя нова (стара) страст.

# 449
  • София
Да си покажа и аз новогодишния грим, много си го харесах, а и беше оценен от околните, но не се получи хубава снимка. Беше много по-наситено черен  Heart Eyes
Инглот ли имаха гелче за приглаждане на вежди? Подстригах ги, но пак си се разрошват постоянно и ме влудяват  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт