Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 272
  • 806
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Точно защото трудно се хваща на снимки предложих преди/след, иначе Ивчето може ни покаже снимки на перфектен нюд грим с измито лице.  Wink   Както и да е, отпада!  Grinning

Харесва ми идеята за змийски грим.  Peace

# 481
  • Стара Загора
Ооо, не съм толкова добра, че да опирам до перфекционизъм. А и кожата ми хич не изглежда добре без грим на снимки.  

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 08:13 от iv4enceto_91

# 482
На мен все пак ми е интересно да видя повече хора гримирани по тема, защото това дава много добра представа за различните гледни точки за 'много' и 'малко' грим и за различните визии, които хората имат в главата си като чуят  даден вид грим... мисля, че би било доста информативно като средство за сверяване на часовника и за ориентир при получаване на съвети за продукти... та затова ми хрумна, защо да не си задаваме теми и за срещите (надявам се най-накрая да успея да дойда и аз) - там няма извинение какво излиза или не на фотоапарата и се показват цели лица в 3Д Simple Smile Нямам предвид някакви по-екзотични, с които повечето да ги е срам да излязат навън, а точно такива - нюд грим, опушен грим и т.н. Какво ще кажете?   bouquet

# 483
Та като се заговорихме, да попитам: Ходите ли силно гримирани на работа?
Зависи. Най-често ежедневно, да много силно гримирана. Обаче ако имам важни събития, срещи, винаги съобразявам всичко до последния детайл. Тогава нося минималистични неща или както позволява етикета. Безкомпромистна съм когато трябва да се случват важни неща особено свързани бизнес. Съобразявам се в доста случай и с хората, които работят около мен и как точно те се обличат, гримират, лакират, парфюмират и пр.
За мой късмет почти винаги мога да си позволявам папагалски неща, опушени гримове, зелени лакове, които са ми любими и всякакви прически и дрехи вк. и джинси с тениски много често.

# 484
Ходя силно гримирана на работа, защото работата ми го позволява. Но и за мен това не е точно силен грим както вие го разбирате.
Нещо като се направи добре хората не го възприемат толкова като грим, а просто като част от личността ти.
Контактувам с чужденци, ходя по разни изложения където си има по принцип дрес код и до сега никога не съм получавала странни погледи от хората.
Но познавам жени, които имат много по-сериозни офис професии и се гримират супер тежко. И проблема е, че не го могат и за това не седи особено добре и бие на очи.
Когато е направено перфектно останалите виждат само красивото ти лице, а не грима.

# 485
И аз мога да ви покажа нюд с измито лице, но снимката ще е от преди 10-20 години  Laughing
А актуална снимка - вече знаете -  Money

За грима и работата - какво означава силно гримиран човек? - ако означава вечерен грим, отговорът ми е категорично НЕ. Но ако става въпрос за цялостен грим, който включва доста продукти - да, гримирам се!
Харесвам както нюд, така и цветни гримчета, но винаги съм много внимателна и съм се съобразявала, когато става въпрос за работа.

# 486
  • в 1001-та нощ
аз изпитвам абсолютно отвращение от влечуги - гущери, змиии ... не знам какво вдъхновение ще получа, но сигурно ще измисля нещо

не се включвам по темата, защото нямам претенции какво ще бъде - все ще се постарая  Heart Eyes

на работа избягвам да съм силно гримирана, но принцип съм екстравагантна, обичам да съм различна, да съм себе си .... и почти винаги се откроявам много, дори да съм "скромна", но моите представи за "ограничаване" за друг може да са "свръх"

вие сте ми виждали гримовете  Mr. Green

днес бях с най-нюд грима от моите - този - снимката е от преди, но същото беше

мъжът ми, като ме видя сутринта веднага изкоментира:"лелееее, как си се наплескала", ама като е свикнал да ме вижда без грим 10 дни

любимият му грим е този

който за мен е много по-шарен и не мога да си позволя така да ходя на работа често - от време на време , може, но ... друго ми е усещането за него  Rolling Eyes

а моят любим грим е този:

ярък е, да, но много ме отваря, но според него е много хубав, но абсурд за работа

и аз като densi - много се съобразявам с планираните мероприятия; наскоро имахме една египетска делегация и като разбрахме, че са жени  ooooh! ooooh! ooooh! , бях изключително изчистена отвсякъде, а като дойдоха тези мацки - гримирани, арабски грим, червила .... онемях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green гледах, гледах, гледах .....

# 487
  • в 1001-та нощ
И аз мога да ви покажа нюд с измито лице, но снимката ще е от преди 10-20 години  Laughing
А актуална снимка - вече знаете -  Money

За грима и работата - какво означава силно гримиран човек? - ако означава вечерен грим, отговорът ми е категорично НЕ. Но ако става въпрос за цялостен грим, който включва доста продукти - да, гримирам се!
Харесвам както нюд, така и цветни гримчета, но винаги съм много внимателна и съм се съобразявала, когато става въпрос за работа.

аз имам много такива снимки - всичките ми до преди 1-2 години, тогава просто не се гримирах изобщо  Mr. Green

наскоро даже пусках една такава, като говорехме за снопчетата - там съм дюс от всякъде, може да имам някакъв гланц, но  newsm78 не съм сигурна Mr. Green

# 488
  • GYM
Аз пък имим късмета да работя работа, на която си е задължително да съм силно гримирана. То и за това, аз други цветове освен черно, златно и пр. не признавам Mr. Green

# 489
На работа обичайният ми грим е нещо такова. Само по отношение на устните си позволявам доста повече. Много често съм само с пудра, руж и червило.

# 490
# 491
  • Пловдив
Много моля препоръчайте ми ФДТ подходящ за склонна към омазняване кожа в Т-зоната  Embarassed

# 492
  • в 1001-та нощ
Жаки  Hug специално за теб малко снимки в скрития текст

Скрит текст:

има капаче

на гърлото има стикерче

и на дъното има

тук е до метеоритите, но линийката се оказа наобратно, та снимах пак

понеже линийката не започва директно то "0", а има малко място - ги поставих така

тук се вижда горе-долу в ръката ми как е

и на ръката

и две снимки, които се виждат по-големи с линковете под тях

утре ще снимам на ръката и на дневна светлина

# 493
Точно защото трудно се хваща на снимки предложих преди/след, иначе Ивчето може ни покаже снимки на перфектен нюд грим с измито лице.  Wink   Както и да е, отпада!  Grinning

Харесва ми идеята за змийски грим.  Peace

незнам,но поне това, което аз намерих в нета като "змийски грим" е ужасно Mr. Green Mr. Green

# 494
  • София
"Силно" гримирана не знам кой как го разбира.. аз задължително слагам ФДТ, пудра, руж, сенки, очна линия, спирала, червило... затова може би..да
Без грим НЕ мога да си представя да отида, по-добре да не ходя... Rolling Eyes

mucko, ако не те притеснява цената , aз използвам Guerlain Parure Extreme - със смесена към мазна кожа съм.
Но задължително с пудра отгоре - спасение за Т-зоната аз лично, все още не съм намерила - периодично нанасяне на пудра ,това е.

Общи условия

Активация на акаунт