Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 278
  • 806
  •   1
Отговори
# 465
Аз ползвам за контуриране Max Factor Bronzing Powder 02.Има малки блясъчета в нея.
Скрит текст:

# 466
  • в 1001-та нощ
аз да питам за златната пудра от здрач серията ан есенс - някой ползва ли я?

чудя се утре дали да не я пробвам; иска ми се някаква промяна  newsm78

# 467
Едри са. Казвам ви, че няма да ви хареса ефекта на лицето. Не е за всеки тази пудра Peace
Сигурна съм в това. Това е най-блестящата пудра, която съм виждала. Освен това тя акцентира на всички недостатъци по кожата, защото частиците са много едри и привличат страшно много вниманието на околните. Определено не е за всеки.

Аз имам и ползвам Здрач пудрата. Хубава е на скули. На цяло лице аз не бих се намазала с нея.

# 468
Аз обожавам нюд грим  Heart Eyes , но истината е че той малко трудно може да се снима и да се покаже  Rolling Eyes, а и за съжаление по необясними за мен причини не се харесва  Tired

# 469
Аз предлагам змийски грим. Нещо, което да е вдъхновено от змия. Няма значение от цвета и вида й

Много съм ЗА  newsm10 Много тематично по повод Новата Година  Flutter

Относно събирането на идеи за предизвикателството предлагам "втора кожа"
нещо такова
Скрит текст:

Такъв грим се снима супер трудно, освен че трябва да е снимката на цялото лице. А това, което се вижда по реклами и снимки е основно Фотошоп  Wink

Аз имам и ползвам Здрач пудрата. Хубава е на скули. На цяло лице аз не бих се намазала с нея.

Аз я слагам на цялото лице, след като Жаки писа. Мислех, че няма да се харесам, но реално не се забелязва въобще, като чисто блестене  Flutter Само озарява лицето  Grinning

# 470
  • На острова
аз да питам за златната пудра от здрач серията ан есенс - някой ползва ли я?
Аз я ползвам и много я харесвам  Heart Eyes Мажа на цялото лице, върху тониращ крем  Peace
Много хубаво озарява (това е думата на годината, братче), много ми харесва. Но аз съм по-тъмна от теб, ако има значение.

# 471
Веси е права за нюд грима. Изключително трудно се хваща с нормалните ни "сапунерки"и дори полу-професионални апарати. За този грим си трябва професионално осветление.
Аз дето слагам един тон грим успявам да хвана само около 80% от цветовете му, пък за този не смея да си помисля какво ще излезе.

# 472
Аз мога да ви покажа снимка на цялото ми лице, ако ще е с парола или на лични, но не съм съгласна да  показвам снимка на не гримираното ми лице  Naughty
Преди- след - само с цел реклама и срещу многоооо пари!  Laughing

# 473
Аз и срещу пари не си я показвам по без грим Joy

# 474
Ей ще ме карате да ви идвам на гости, да ви напивам и да ви мажа с тампони с дегримьори. Не за реклама и не за много пари, а за идеята Mr. Green
Хубави сте и с грим и без грим. Hug

Гримирам се нюд понякога, харесва ми, но като цяло ми е безинтерсно, безидейно, скучно и ми харесва истински само там, където има фотошоп на професионални снимки. На хора особено на очи почти никога.
Смятам че хубавия нюд грим изискава супер качествени продукти, а повечето хора не желаят да инвестират в такива. Разбирам ги. Изисква и големи умения и супер точна ръка и преценка. Малкото е малко, повечето е много и въобще резултата е някак измит в повечето случай.

# 475
Аз многоооо се харесвам с нюд грим  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

# 476
  • София, Лагера
И аз се намирам скучна с нюд. Ама... ходя така. На работа, когато имам важни срещи, иначе си позволявам и нещо по-цветничко.. Няма как, не върви да се нашаря както обичам  Confused
В същност моето нюд е бежово с тоуп, не е баш нюд.

Та като се заговорихме, да попитам: Ходите ли силно гримирани на работа?

# 477
Аз мога да ви покажа снимка на цялото ми лице, ако ще е с парола или на лични, но не съм съгласна да  показвам снимка на не гримираното ми лице  Naughty
Преди- след - само с цел реклама и срещу многоооо пари!  Laughing

Да, тази идея беше потресаваща.  Mr. Green

# 478
Вечер като мина с бебешката кърпичка едната част на лицето ставам като Two-Face oт Батман Joy
Mного е яко, едната страна драматична и с вежди, другата като на малко дете с мънички очички и големи бузки  Laughing

# 479
Днес за пореден път сложих хайлайтъра на Catrice.  Heart EyesМного ми харесва. Първият път, когато го носих, си казах, че това нещо е ужасяващо блестящо за мен, но въпреки всичко реших да му дам втори шанс и добре, че го направих.
Осъзнах, че грешката ми е била в четката. Първите пъти го нанасях с това кабуки, което се води, че е за контуриране:
Скрит текст:
, а днес го нанесох с това:
Скрит текст:
.
Разликата за мен беше осезаема и само в положителна посока. Blush
Най-накрая намерих приложение на неизползваема четка. Party

В този ред на мисли искам отново да благодаря на Жаки, че сподели за този продукт.   bouquet

За нюд грима - обожавам, много ми харесва, само такова нося/разбира се, има две изключения/ Laughing. Лошото е, че когато се опитам да го направя, фотоапаратът решава, че не може да ми помогне и снимките стават ужасяващи, а на живо е толкова хубаво.., т.е. щом снимките не стават - някак си целият грим започва да не ми харесва и ми стои незавършен..

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 17:53 от Ulenceto

Общи условия

Активация на акаунт