Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 287
  • 806
  •   1
Отговори
# 450
Весе, още не съм си намерила и за това се контурирам ту с един бронзант на Есенс (този за блондинки), ту с Еспресо на MAC.

Жаки, ти като все казваш колко си бяла, Еспресо-то не ти ли е тъмно? Аз мислех да се пробвам върху моята кожа с Wedge, а си мисля, че със сигурност съм по-тъмна от теб... Как го нанасяш, че да не се набива на очи?

# 451
Инглот ли имаха гелче за приглаждане на вежди? Подстригах ги, но пак си се разрошват постоянно и ме влудяват  ooooh!

Безцветно нямат, питала съм ги  Peace Силва ми препоръча гелчето на Есенс и добра работа върши. MAC имаха един много интересен молив восъчен с такъв ефект, но съм го ползвала преди доста време и не знам дали го има още...  newsm78

# 452
a.l.e.n.a, пудрата на Chanel я има в страницата на Chanel!  Mr. Green

http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Makeup-Powder-POUDR … 3_AccordionPane_8

Все още не е късно и можеш да се зарадваш  Heart Eyes

# 453
Инглот ли имаха гелче за приглаждане на вежди? Подстригах ги, но пак си се разрошват постоянно и ме влудяват  ooooh!

Безцветно нямат, питала съм ги  Peace Силва ми препоръча гелчето на Есенс и добра работа върши. MAC имаха един много интересен молив восъчен с такъв ефект, но съм го ползвала преди доста време и не знам дали го има още...  newsm78

Гела на ЕЛФ е супер  Peace Много по-добър от този на Есенс. Но свършва много бързо  Rolling Eyes Но пък не е скъп  Wink При следваща поръчка ще си поръчам няколко бройки.

# 454
Не знам, аз пробвах с Inglot matte 357 и мъжът ми каза, че носът ми е изцапан.  Rolling Eyes

Скрит текст:

С кремообразни продукти се справям по-добре при контурирането, но не мога да намеря подходящ цвят. Все на оранжево ми бият.

# 455
  • София
Аленка, сигурно аз съм "лошия човек" за който са я изтеглили. Сутринта я търсих и обещаха да звънят по магазините (те са ми приятелчета, искаш ли да питам за още една?). Преди около половин час ми звъннаха, че са ми я изтеглили от Пловдив.  Embarassed Обаче ще ти давам да се "мацотиш", когато искаш. Нали, знаеш, че си ми слабост.  Hug

# 456
  • София

Гела на ЕЛФ е супер  Peace Много по-добър от този на Есенс. Но свършва много бързо  Rolling Eyes Но пък не е скъп  Wink При следваща поръчка ще си поръчам няколко бройки.
Благодаря   bouquet Ще потърся на първо време на Есенс, но пък отдавна искам да направя поръчка от елф и ще го включа

# 457
  • Пловдив
Аленка, сигурно аз съм "лошия човек" за който са я изтеглили. Сутринта я търсих и обещаха да звънят по магазините (те са ми приятелчета, искаш ли да питам за още една?). Преди около половин час ми звъннаха, че са ми я изтеглили от Пловдив.  Embarassed Обаче ще ти давам да се "мацотиш", когато искаш. Нали, знаеш, че си ми слабост.  Hug
А,ето за кой била Grinning Аленка  Hug

# 458
  • Sofia
Понеже не съм я виждала на живо, четох в един руски форум за коледната пудра на Шанел и там момичетата казват, че частиците са доста едри и е твърде блестяща за носене, освен за празник.
Това ме разколеба да я търся.

Относно събирането на идеи за предизвикателството предлагам "втора кожа" - грим, който трудно се забелязва като такъв, но постига ефект (дълбочина, изразителност на погледа, свеж и красив вид на кожата, контуриране, сочни устни и т.н.  Както по рекламите на измиващи средства и бяла козметика дамите изглеждат  без грим, но всъщност имат от всичко.  Grinning За целта обаче ще трябват снимки на цяло лице преди и след , съответно парола за гледане на албумите. Ако не ви се вижда сложно да правите цялостен грим мисля че ще е разнообразие след всичкия блясък и цвят по празниците.  Grinning

нещо такова
Скрит текст:

и още едно предложение - "червен килим" - гримът, с който бихте се явили на най-тържественото събитие.

# 459
Весе, още не съм си намерила и за това се контурирам ту с един бронзант на Есенс (този за блондинки), ту с Еспресо на MAC.

Жаки, ти като все казваш колко си бяла, Еспресо-то не ти ли е тъмно? Аз мислех да се пробвам върху моята кожа с Wedge, а си мисля, че със сигурност съм по-тъмна от теб... Как го нанасяш, че да не се набива на очи?
Не мога да ти го обясня в писане. Просто мога да го направя Simple Smile
Еспресо не се разпрашва изобщо, което го прави перфектен продукт за контуриране. Останалите им сенки също разбира се.
С правилната четка и движение става перфектно. Мога да си направя нос и като на Майкъл Джексън ако искам. Понякога контурирам едвам забележимо, друг път искам да съм съвсем различна и малко прекалявам Grinning

# 460
Karen, и двете ти предложения са много интересни - гласувам с две ръце 'за'  Heart Eyes Като познавам цветните предпочитания на дамите тук, може би на много от тях ще им се стори безинтересно да правят първата тема (понеже по принцип в постовете тук нюд гримът се заклеймява за нещо обикновено и недостойно за показване), но според мен именно най-голямото предизвикателство е да имаш от всичко, а да изглеждаш естествено, като една 'по-добра версия на себе си'...точно към това се стремя с години и не мисля, че съм успяла да постигна ефект да не ми личи грима, затова ще ми е много интересно да видя предложения и идеи  Flutter

П.С. Жаки, искаме туториъл на това контуриране  Praynig

# 461
Понеже не съм я виждала на живо, четох в един руски форум за коледната пудра на Шанел и там момичетата казват, че частиците са доста едри и е твърде блестяща за носене, освен за празник.
Това ме разколеба да я търся.

И аз като я пробвах и после се разглеждах на дневна светлина ми се стори, че е с много едри и блестящи частички, но може би защото се намазах щедро с тампон, а не с лека ръка с четка. Така или иначе има едри частици, но момичетата които я имат казват, че не е много натрапчиво.

А някой има ли ружа от тази серия, че се влюбих в цвета, но беше свършил на втория ден и имаха само мостра? Доста пигментиран и също доста блестящ ми се стори, но не знам как стои на лице. Мазнах го само на ръката си.

# 462
Едри са. Казвам ви, че няма да ви хареса ефекта на лицето. Не е за всеки тази пудра Peace

Не правя туториъли (уф че трудно на български Mr. Green)

Аз предлагам змийски грим. Нещо, което да е вдъхновено от змия. Няма значение от цвета и вида й

# 463
  • в 1001-та нощ
Аленка, сигурно аз съм "лошия човек" за който са я изтеглили. Сутринта я търсих и обещаха да звънят по магазините (те са ми приятелчета, искаш ли да питам за още една?). Преди около половин час ми звъннаха, че са ми я изтеглили от Пловдив.  Embarassed Обаче ще ти давам да се "мацотиш", когато искаш. Нали, знаеш, че си ми слабост.  Hug

ауууу, ама непременно попитай  Blush Blush Blush Blush иначе рискуваш малко от твоята да нощува трайно у нас  Heart Eyes

поне се радвам, че отива при хубав човек, пък ако има друга има, ако няма, няма; аз вероятно ще проверя и в Норвегия, като ходя или  в Гърция  Rolling Eyes ама няма да е скоро и бързо  Heart Eyes

a.l.e.n.a, пудрата на Chanel я има в страницата на Chanel!  Mr. Green

http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Makeup-Powder-POUDR … 3_AccordionPane_8

Все още не е късно и можеш да се зарадваш  Heart Eyes

няма да я доставят до тука  newsm78 , но е вариант, разбира се  Peace

# 464
И също така може да има класически черен/сив опушен грим. Не сме правили до сега такова предизвикателство, а е доста интересно. Всеки си представя нещо различно и всеки има различна техника на работа. Ще е интересно да се види. А и би трябвало да има повече участници, защото не е сложно

Общи условия

Активация на акаунт