Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 213
  • 806
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, приемате ли ме обратно?  Blush
Много време отсъствах от темата, но се надявам вече да съм редовна, особено сега със счупения крак имам повече време и може да го оползотворя в гримиране примерно.  Whistling
За запис- една много размазана и лоша снимка как направих сестра ми за Нова година:
Скрит текст:

Аленка, грима ти е супер!   bouquet

# 691
Seti Beti Никаква грешка не правиш. Аз коректор не ползвам, но фдт слагам на цялото лице, включително и на клепачите.
Пробвай healthy mix коректора на Буржоа и Алверде в една малка сребърна кутийка. Много са покривни.
По принцип трябва да избереш коректор, който е един тон по-светъл от лицето ти (фдт-на).
Не трябва да е нито сух, нито мазен. Но по принцип ако нямаш нужда аз лично не ти препоръчвам да ползваш.

# 692
  • в 1001-та нощ
Ида  Hug добре дошла отново  Flutter колко време остава с гипса?

# 693

Въобще ГР имат ли продукт, който да си заслужава  Rolling Eyes
Аз харесвам новата им спирала, пигментите, черният им молив кхол и ружовете Стардъст, но само един цвят, другите са много тъмни. Това са нещата, които наистина много харесвам и поставям наред с продукти от доста по-висок клас. Очните линии и глосовете не са лоши, но не са и нещо невиждано.
Сенките им не ми харесват, моливите за устни и вежди също, червилата им ми миришат много гадно, иначе са трайни.

Благодаря ти  Hug

Аленка, сянката, която имам на ГР е 122.

Не мога да Ви изчета момичета, затова отговарям със закъснение.

Жаки, кажи моля те коя марка са ти лещите? Аз пак се навих да си купя цветни лещи - сиви, този път Simple Smile

Но много ме притеснява отворчето за зеницата, че като си спомня гледането като през перде и ми се отщява красотата на лещите.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 14:06 от Самсара

# 694
Stardust*, радвам се да те видя отново  Hug
Супер е грима на сестра ти  Flutter Кои са тези блестящи сребристи сенки, много са красиви  Heart Eyes

# 695
  • в 1001-та нощ
о, да  Peace аз пропуснах да отбележа, че гримът е много закачлив  Heart Eyes

Самсара  Hug явно с цветните лещи - само по светло, докато има светлина и зеницата е свита  Flutter

# 696
Благодаря ви много, момичета!   bouquet
Блестящите сенки са два пигмента на Есенс, днес или утре ще пиша за тях в блога, уникални са.  Simple Smile

Намерих и още една снимка, на която аз съм правила грима:

Скрит текст:

# 697
За НГ си я гримирала жестоко Heart Eyes Как ги направи толкова прецизни "запетайките"?

# 698
С молив за очи черен от ония с гумичката накрая- нарисувах цялата черна част с молива и после с гумичката дооформях, много лесно се оказа. Молива е на Р2, направо е жесток, заръчала съм и да ми донесе един кашон такива като си идва следващия път.  Grinning

Алена, още 20 дни някъде.  ooooh!

# 699
С молив за очи черен от ония с гумичката накрая- нарисувах цялата черна част с молива и после с гумичката дооформях, много лесно се оказа. Молива е на Р2, направо е жесток, заръчала съм и да ми донесе един кашон такива като си идва следващия път.  Grinning

Алена, още 20 дни някъде.  ooooh!

Каква е тази марка, не съм я чувала  newsm78 От къде се "носят"  Crazy

А за пигментите на Есенс, май ти си първата, която ги хвали  Laughing Как ги нанасяш. Трябва и аз да си купя нещо сребристо  Flutter

За срещата края на януари, тъкмо ще си без гипс и ще можеш да дойдеш  Party

# 700
  • София
Stardust*, много се радвам да те "видя" отново тук  Hug
Прекрасен грим си направила  Heart Eyes

# 701
p2 са марка на ДМ и ги има там. Но само в немският дм Peace

Момичета, кажете къде си държите червилата? Моите почнаха да стават много и имах едно временно решение, но сега ми трябва нещо по-голямо.

# 702
  • София
p2 са марка на ДМ и ги има там. Но само в немският дм Peace

Момичета, кажете къде си държите червилата? Моите почнаха да стават много и имах едно временно решение, но сега ми трябва нещо по-голямо.

Ето в такава,подобна кутийка /прилично големичка,де/ , отделно от другите гримове

Всичко се опитвам да разделям,че като се смесят и става лудница-нищо не мога да намеря  Crazy

# 703
  • София
Относно съхраняването - аз много обичам да гледам разни клипчета  Heart Eyes На мен честно казано не ми харесват тези пластмасови стойки, които се използват масово в САЩ  Peace А и имам може би около 5-7 червила, та не ми се е налагало да търся специален начин на съхранение. Но се замислям дали да не си поръчам такъв шкаф, само че по-малък и друг цвят  Thinking

*Kontessa*, аз в такава кутия си държа четките  Heart Eyes

# 704
Трябва да е задължително черно и да изглежда добре. Къде ще намеря такова чудо си нямам идея ooooh!
Сега "лежат" в една черна квадратна плоска кутийка. Много е красива, но вече започнаха да се гъчкат. Имам около 10-12 може би, не знам. Но тази година възнамерявам да купя още Blush

Общи условия

Активация на акаунт