Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 207
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
Жаки, аз ги държа в кутия от парфюм, ама от онези комплектите, по- големичка.  Laughing
Веси, аз първо слагам на Мейбълин тату за база, после отгоре от базата на Есенс и накрая ги нанасям с четка- имам четири цвята и са супер наситени, малко се разпрашват, но това е нормално за пигменти предполагам, а и при тая цена според мен са попадение. Вие не сте ли доволни от тях?
Дано да мога да дойда на срещата.  Hug
Р2 ги продават само в Германия, за съжаление, а сестра ми там живее и трябва да я изнудя да ми донесе разни техни неща.

# 706
  • София
И да си се отчета сега за първия ми ден на носене на кохл  Grinning
Ами...справих с нанасянето-топчетата в ъгълчетата ги обрах след няколко минутки с клечка с памучно тампонче и сега,след около 3-4 часа виждам,че не са се събрали други топчета.
За "бялото" - не мога да преценя дали е по-бяло, честно  Crazy
За влагата - като че ли има нещо такова. Но може да е ,защото искам да видя нещо такова, а не ,защото го има.. И все пак, съм склонна да кажа,че окото стои по-влажно, да.  Peace

# 707
Имам една такава кутия от сет на Gaultier, опитах се да ги държа вътре, но при простее. Нали ми знаете манията всичко да е перфектно красиво и в правилните цветове Blush
Ако някъде видите магазин с интересни и луксозно изглеждащи кутийки, вазички и тн. свиркайте Praynig
Искам нещо което да изглежда хем готино и луксозно, хем минималистично и различно. Много желания  Laughing

Това, че окото седи влажно много ми допада. Нон стоп ми се налага да си слагам капки от работата на pc-то.

Ето за този акцент ви говорех. Неутрално око и отдолу синичко Heart Eyes

# 708
  • София, Лагера
Аз, с риска да стана досадна, да попитам - какво против гримьорските куфари имате?  Simple Smile Wink Ако са достатъчно големи си има място за всичко, има си отделенийца, подредено е, лесно се вади, вижда се...
А относно склерата да спомена и аз - като сложа червеникав грим и сякаш самите ми очи почервеняват  Rolling Eyes Пробвала съм. Същото става и с кафяво, и с лилаво, изобщо с цветовете, които имат червено в себе си. Знам, че на моите очи би трябвало именно те да стоят добре, не студените, но е факт  Crossing Arms

Нещо интересно по темата: Laughing
http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/04/12/sklerata-opredelia-chove … ta-krasota.115970

# 709
Аз лично нямам нищо против, но ако съм гримьор и ми трябват за работа.
Имам си специално място за грим в спалнята и там си сядам и искам всичко да ми е подредено и само да си се гримирам и пудря Grinning За това не мога да прибирам и вадя нещата по куфари и кутии всеки ден.

# 710
  • София
Абсолютно  Peace Според мен зависи именно от това с какво място разполагаш за грим и складиране на нещата.
Аз, както съм споменавала, нямам подходяща тоалетка и просто си сядам на леглото с огледалце в ръка. Държа почти всичко в куфарче, някои от нещата в шкаф  Blush
Ако имах подходяща тоалетка не бих си помислила за куфарче - всичко щеше да е подредено върху и в тоалетката  Heart Eyes

# 711
Гримираш се с огледалце в ръка и то на легло Shocked Евала, аз няма да мога да направя нищичко по този начин.
Ако огледалото не ми е пред носа буквално и двете ми ръце не са свободни и светлината не е перфектна почти не мога да се гримирам. Пробвала съм, резултатът е зле.
Като не съм си в къщи винаги си нося едно специално огледало на стойка и нагласям светлината, иначе нищо не мога да докарам като хората.

# 712
  • София, Лагера
... ааа, зависи и от друго - колко детски ръчички се опитват да ви бъркат в гримчетата  Laughing
Затгова моите са заключени  Twisted Evil

# 713
  • София
НоемиMr. Green да, определено и това е фактор.

Жаки, аз така съм свикнала, че скоро се чудих какво бих си правила с лявата ръка, ако не държи огледалото  Joy Нямам идея как да се гримирам с две ръце  Thinking Интересното е, че не е като да нямам място, просто по време на обзавеждането забравих, че ми трябва и място за мен  hahaha

# 714
  • в 1001-та нощ
и аз нямам удобно място, гримирам се почти на тъмно Embarassed но свикнах, най-обичам да ме осатвят на мира в дневната, но пак не ми е удобна светлината  Blush защото идва отстрани, един път въртях масата  Joy hahaha

искам будоар - само за мен  newsm03 newsm03

нямам място за нещата, които имам, пръснати са на различни места и ползвам основно, които виждам, другите са в забвение - кофти подход

# 715
  • София
Трупам , трупам козметика от всякакъв вид, парфюми..
По едно време се усещам,че нещо прекалено много съм се отпуснала , събирам всичко в кутии, чанти...сакове  Blush Blush
Когато положението стане страшно, правя нещо като "подаръчни комплекти" и раздавам на познати и приятелки  Crazy
Знам,че съм козметико-зависима, ама съм се примирила отдавна..пък!  Crossing Arms

# 716
Аз малкото гримове, които имам ги държа в шкаф ,правен по поръчка, в банята Mr. Green, която никак не е малка.

Направих един бърз грим без спирала, със и без молив във водната линия и се харесах и по двата начина, а си мислех, че нe ми отива със Thinking

Скрит текст:

# 717
Адри, ти сериозно ли мислиш да разкараш палитрата на Инглот  Shocked То вярно, че Вайса е супер красива, но пък няма чак толкова много цветове  Rolling Eyes

Shocked #Crazy Shocked

Тъкмо се навих да ходя до Inglot и заради вашите писания, отново ме обзеха съмнения!  ooooh!
Ами аз току що купих празна 10-ка и я напълних с 5 цвята. Един ме чака вкъщи от преди. Ще я допълня, но сега не харесах други цветове. Разгледай, имат някои интересни цветове.

# 718
  • Пловдив
Относно черните моливи,аз съм много доволна от този с гумичката на Ревлон  Heart Eyes Ползвам го за водната линия и е страхотен!Вчера си взех комплект спирал с молив на Ланокм-изобщо не ми хареса молива-доста е твърд и може би за отгоре върху сенки ще е по-добре  Peace

# 719

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 17:15 от B & C

Общи условия

Активация на акаунт