Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 209
  • 806
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аленка, страхотно, страхотно, страхотно!!!!!  Hug
Всеки следващ твой грим е по-хубав и по-хубав от предния. Поздравления   bouquet

# 676
  • в 1001-та нощ
Много благодаря, Дами   bouquet с ваша помощ напредвам  Heart Eyes

предполагам се сещате защо съм очернена - днес съм в harem  mood (арабските настроения от снощи ми държат влага  Blush )

Наистина много красиво.А светлите сенки какви са?

мисля, че е  INGLOT Eyeshadow DS 488, но ще погледна довечера, на очите ми е много по-светло от това, което виждам на суоча  Peace иначе розовее в рефила  Peace

# 677
  • в 1001-та нощ
Алена, много хубаво се е получило, харесва ми и черният молив отдолу как си го сложила.

Аз съм със светли очи, сравнително големи, но с черно във водната линия не се харесвам изобщо, много ми смалява очите.

опитай да слагаш черното - под водната линия, а на самата водна линия - телесен, бял или розовеещ молив джъмбо NYX - изглеждат по-големи  Peace

# 678
Да, така правя и ми харесва.
Може тези дни да направя снимки със и без молив във водната линия и вие да си кажете мнението, но пък трудно се придобива представа само от снимка на очите, а не на цяло лице.

# 679
a.l.e.n.a, кой bb крем си пробвала?

# 680
  • в 1001-та нощ
Да, така правя и ми харесва.
Може тези дни да направя снимки със и без молив във водната линия и вие да си кажете мнението, но пък трудно се придобива представа само от снимка на очите, а не на цяло лице.

da, da  Peace  непременно пробвай и снимки после  Heart Eyes

a.l.e.n.a, кой bb крем си пробвала?

този

# 681
a.l.e.n.a,
много ми харесва комбинацията на цветовете  bouquet

# 682
Много интересна тема сте подхванали последните страници - за кохл и каяла  Grinning Аз кохл не съм ползвала. Първото и най-важното е, ме съм с лещи и няма как да си набутвам зорлем прашинки в очите  Mr. Green А и нямам нерви за нанасянето на такъв продукт.
Каял съм ползвала този на Орифлейм

Стигнах до средата някъде и вече ми писна, и го хвърлих. Пък и започна да става по-дебел. Харесваше ми, правеше много хубава черна линия и се нанасяше лесно, мазно. Но се и размазваше  Rolling Eyes Трябваше да си поправям грима през 2-3 часа. С другите каяли не знам дали е така  Rolling Eyes
Аз напоследък не слагам нищо на водната линия и съм зарязала тези продукти.

Адри, ти сериозно ли мислиш да разкараш палитрата на Инглот  Shocked То вярно, че Вайса е супер красива, но пък няма чак толкова много цветове  Rolling Eyes

# 683
Алена
Много, много добре!

# 684
Адри, ти сериозно ли мислиш да разкараш палитрата на Инглот  Shocked То вярно, че Вайса е супер красива, но пък няма чак толкова много цветове  Rolling Eyes

Shocked #Crazy Shocked

Тъкмо се навих да ходя до Inglot и заради вашите писания, отново ме обзеха съмнения!  ooooh!

# 685
  • Пловдив
Алена! Много ми хареса и гримът и кожата ти! Поздравления!  Hug

# 686
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Heart Eyes bowuu

Алена! Много ми хареса и гримът и кожата ти! Поздравления!  Hug

грижа се за нея  Rolling Eyes но е и ген - трябва да призная  Blush

аз също намирам огромна разлика между UD и Inglot, за сега любими марки са ми - МАС, Lancome, Inglot и UD.

Да видим как ще ми харесат YSL.  Heart Eyes

Най-приятни за ползване са ми Lancome - имам усещането, че получавам ласки, като ги ползвам.

UD асоцирам с "меч" - едно грешно движение и ти е отрязана главата - толкова са силни, че ръката трябва да е като на балеринка - лека и хвърката  Blush

# 687
За никой друг грим не бих се разделила с инглотските палитри Heart Eyes Прекалено много си ги обичам newsm76
Адри я посъветвах да махне голямата и по-ненужните цветове.
С малка палитра ще й е много по-добре.

UD определено не можаха да ме спечелят. Зад прекалено готини и завързани опаковки не се крие кой знае какво качество. Поне според моите разбирания.

# 688
Не съм ползвала нищо на Lancome, обаче сега съм се размечтала за тази палитра на Clarins 

# 689
Здравейте! Преди време следях темата, но вие много пишете и ми беше трудно да ви изчитам, пък и сте във висшия пилотаж на гримирането спрямо мен и спрях да ви следя. Сега обаче имам въпрос и се надявам да ми помогнете Flutter
Та, голяма грешка ли правя като не ползвам коректор за под очите, а се мажа с фон дьо тен?  Blush Има ли коректор от средния ценови клас, който да е достатъчно добър и да върши работа? Как се избира коректор? Какво трябва да гледам? Имам за скриване под едното око една вена, която се синее през кожата ми.  Naughty Къде да търся да чета?
Иначе за лицето ползвам крем, база, фон дьо тен, (пудра понякога отгоре), руж, на очите друга база, сенки, молив, спирала.
Алена, и на мен ми харесва грима ти  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт