Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 277
  • 806
  •   1
Отговори
# 495
Много моля препоръчайте ми ФДТ подходящ за склонна към омазняване кожа в Т-зоната  Embarassed

Има отделна тема за ФДТ-ните, поразгледай там, има доста коментари за доста видове  Wink Като харесаш нещо - пробвай. На всяка кожа и тен, всичките ФДТ стоят различно.

На днешният ми грим нито една снимка не стана като хората  ooooh! Но нямам нерви за повече. Слагам една:
Скрит текст:
Както казах се получи доста по-тъмно отколкото го бях замислила  Wink
Тази снимка е и отговорът на въпроса дали ходя силно гримиран на работа  Mr. Green

# 496
Жаки  Hug специално за теб малко снимки в скрития текст

Mного ти благодаря Hug изглежда жестоко на ръката ти Heart Eyes светят малките златца  newsm76

Изобщо няма да гледам в нета какво има под змийски грим. Никога не търся идеи от гримове на други хора. Каквото аз измъдря това е. Най-много да сваля снимка на истинска змия....но пък чак толкова дълго не ми се ще да я зяпам с ококорените й очички Mr. Green

Весе, много хубаво Heart Eyes и на теб супер много ти отива син грим

# 497
  • София, Лагера
Мерси за отговорите, дами! И аз като Денси си позволявам да съм шарена рядко, само когато ще ме гледат само "вътрешни" хора. а сърце юнашко така не трае, ама...   Laughing

Жаки, то хубаво гримът е част от личността ти, но и ти си част от някаква организация, в която има по-приети и по-неприети неща  Wink (не ти конкретно, а жената на работа). Тежкия грим за "сериозни професии" (каквото и да значи това  Laughing) е доста непротоколен. Аз също познавам такива жени, то всички познаваме, де  Laughing, добри професионалистки, но това не променя отношението ми към въпроса за вида. Но все пак зависи в самата организация кое доколко е допустимо  Peace

П.п. Хм, стана ми интересно, на интервю за работа какъв грим бихте предпочели да сложите?  Thinking   (аз - нюд  Tired Sick)

Алена, аз спокойно си се мацам със Здрач-а по цялото лице. Но внимателно, не слагам по много, че е бая бляскавичко  Peace

# 498
Не нося гримове по интервюта или само червило в обран нюанс. Моливи обаче, пудри, блясъци никога. Руж нося абсолютно винаги, когато излизам от нас.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 09:58 от densi

# 499
Не може да се съобразява човек с всички. То е ясно, че винаги ще има недоволни.
Моят опит показва, че дамите с неумения за грим най-често се излагат като носят такъв на работното или някакво изискано място.
Но който си го може много добре знае как да изпипа нещата и да блесне.

Аз съм виждала дами в банки и офиси с костюми и без капка грим на лицето. Ами съжалявам, но изглежда зле. Облечена с хубави дрехи, токчета и с лоша кожа и сенки под очите. Просто едното не се връзва с другото.

Колкото до интервюто, зависи за каква работа е то. Като бях на интервюто за MAC познайте как съм отишла Flutter изцяло в черно и супер мега тежък грим. И това ме изстреля веднага до 2-рата част: грим интервю.

# 500
  • София

П.п. Хм, стана ми интересно, на интервю за работа какъв грим бихте предпочели да сложите?  Thinking   (аз - нюд  Tired Sick)

Зависи от работата,за която се кандидатвства, но все пак,  в повечето случаи -  nude  Peace
Може би е възможно и някакъв не  натрапчив акцент ... но не знам, доколкото се познзвам, ще заложа на класиката и изчистеното.. за мен така е правилно ама много съм скучна, честно!

# 501
Не знам за вас, но аз съм си ходила на интервюта с пълен грим и винаги са ме наемали. Сега естествено не е бил черен и опушен....но все пак Rolling Eyes Важно с е какви качества идваш.
Познавам жена, която изглежда като фолк певица, но работи супер престижна и високоплатена работа. И не смеят да я пипнат, защото знаят какво умее.

# 502
На интервю за работа не бих си позволила да отида без грим, но не бих отишла с нещо различно от нюд и доста бих се постарала за да не се набива на очи и да изглеждам максимално естествена, но и красива  Blush

# 503
  • София, Лагера
Според мен да работиш на място, което изисква приличен вид означава и да слагаш грим. Когато те гледат хора. Не за да си "хубавица", а за да не изглеждаш така, сякаш както си станала, така си отишла на работа. Според мен и двете крайности не са добри.

Жаки, разбирам теб, аз питах по-скоро за "офисните" работи. Иначе и аз познавам такава, верно работи добре, ама....  ooooh!  

*Kontessa*, е как можа да кажеш, че си скучна  Joy Hug

Мъжа ми интервюира много често и доста сериозно и не би наел кокона с гримове. Аз също.
Ех, не е редно човек да е предубеден, но наистина, има си значение, някак не може човек да избяга от себе си.

Попитах, защото аз също не харесвам такива кандидатки, но гледам да не съм предубедена. Уж успявам...  newsm78, ама не може да не ми светне лампичка. Виж, с негримирани дами съм свикнала, но то си е и до бранша.

# 504
Попитах, защото аз също не харесвам такива кандидатки, но гледам да не съм предубедена. Уж успявам...  newsm78, ама не може да не ми светне лампичка. Виж, с негримирани дами съм свикнала, но то си е и до бранша.
Какви кандидатки не харесваш? С грим ли?  newsm78 Shocked

Добре, че не живея в България, че цял живот щях да си седя без работа!  Confused Rolling Eyes

Недей те така....... какво лошо има в това една жена да се разкраси леко  newsm78
Не всички жени са с перфектна кожа, красиви очи и розови устни  Tired

# 505
Aз съм почти убедена, че ако интервюиращият е мъж би предпочел по-хубавата или гримирана кандидатка. Не всички са така, но голяма част го правят. Не случайно казват, че красивите успяват по-лесно.
Иначе ако го гледаме от "по-европейската страна на нещата" да те съдят и наемат по външен вид си е чиста дискриминация. Все едно да не ме наемат, защото съм по-дебела от останалите жени.

# 506
О не не става въпрос за без грим въобще, но розови, лилави, зелени, сини минерални сенки, пигменти, брокати, ретро очна линия и червени, винени, лилави, не дай Боже Хероина, червила са неуместни според мен. Whistling
Сега фон дьо тен, пудра, спирала нюд сянка, но без блясъци, семпъл руж и нормално червило е винаги красиво и нормално според всички етикети. Както и за нокти, по добре нюд маникюр или френски отколкото без. За парфюми и за дрехи същото. "Минимализма е винаги шик" така да го нарека аз лично.

# 507
  • София, Лагера
Попитах, защото аз също не харесвам такива кандидатки, но гледам да не съм предубедена. Уж успявам...  newsm78, ама не може да не ми светне лампичка. Виж, с негримирани дами съм свикнала, но то си е и до бранша.
Какви кандидатки не харесваш? С грим ли?  newsm78 Shocked
Добре, че не живея в България, че цял живот щях да си седя без работа!  
Не, не,  Laughing, обратното - не харесвам силно нагримирани кандидатки (не заради грима, а заради факта, че на интервюто са дошли така). Но, както казах, не се съобразявам с това какво аз харесвам, а дали стават за работа.

Няма да влизам в професионални спорове, но за определени професии външния вид има значение. Каквото и да пише по законите. Нека само да не абсолютизираме. (наскоро ми се наложи да обяснявам защо не са привлекателни в офис хората с пиърсинг и татуировки по лицето)

Да, Денси ме е разбрала  Peace. Не говорех дори цветовете, колкото за натрапчивостта на грима.

# 508

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 09:57 от densi

# 509
И там познавам изключения. Ниска, дебеличка....но е била стюардеса. При нас с връзки всичко може, нали знаете Grinning

Денси какви са тези прегледи? Голи?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт