Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 276
  • 806
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
Мацки, аз днес пробвах няколко нови неща - сивото ан инглот - от реинбоу версията, златната пудра на здрач и ружа - един подобен на Скарлет

Правих любимия лилав светещ грим - но със сиво на костта, преди като нямах бях правила с кафяво, става и с кафяво, но със сиво ми се струва по-добре.

Щракнах няколко снимки в колата, светлината в 8ч в София Ви е ясна, затова и съм с шапка  Mr. Green

# 526
Загледах се нещо в Ютуб, и по-специално в клипчета за контуриране. Е, убийте ме - не мога да го направя това. Мисия невъзможна ми се струва. Mr. Green

Дай някое насам, и аз имам какво да уча за контурирането определено Blush

Не съм Юлето, но последното, което ме впечатли, е това: http://www.youtube.com/watch?v=NI197_8IGzA
Аз лично от това положение никога не бих могла да блендна до нормален вид  Crazy Тоя човек е кралят на неутралния грим.

Алена, много ми харесва. Мисля, че ще ти отива и подобен грим с леко размазан сив или лилав молив вместо очна линия.

# 527
  • в 1001-та нощ
това е много добра идея  Peace ще пробвам другия път - ще видя кой от моливите ми е най мек  Heart Eyes

# 528
  • София
И едно въпросче - кои са ви любимите четки за нанасяне на хайлайт? Особено ще се радвам на препоръки от Real Techniques, но и всички други ще са добре дошли  Hug
От тези на RT на мен ми е удобна Setting Brush-а. Пробвах и със Stippling Brush, но много разпрашва продукт (най-вече при скинфинишите). Мисля, че и Multi Task Brush би вършила добра работа (оказа се много хубава и за Метеоритите). BTW на мен ми е много удобно и с голяма четка ветрило.

Аз не успях да хвана никакъв цвят на инглотското злато Юле, снимките са ти в милион пъти по-добри.
Ето как е и на око:

Скрит текст:

# 529
И едно въпросче - кои са ви любимите четки за нанасяне на хайлайт? Особено ще се радвам на препоръки от Real Techniques, но и всички други ще са добре дошли  Hug
109 на Мас и Инглот 6ss за под веждите. Четката на Мас е много добра и за хайлайтър и за контуриране.

# 530
Eто с тази четка най-често слагам хайлайтери
Скрит текст:
Също с 6SS на Инглот (ако искам да е по-малко и прецизно). Но като цяло ползвам нон стоп различни четки за целта. Понякога с 187, понякога с бялата на MAC за руж...

# 531
Загледах се нещо в Ютуб, и по-специално в клипчета за контуриране. Е, убийте ме - не мога да го направя това. Мисия невъзможна ми се струва. Mr. Green

Дай някое насам, и аз имам какво да уча за контурирането определено Blush
Малко по-късно.  Mr. Green

И текстът:
Скрит текст:
Здравейте, момичета и за много години! Бъдете здрави, щастливи и обичани! ♥
Бихме искали да ви попитаме какво мислите за каял стик с мека кремообразна текстура и наситено черни пигменти?
Ще бъде готов за продажба през Февруари, но първо бихме искали да чуем вашето мнение, защото, както ви обещахме през 2013 искаме да бъдем по-близо до вас и в синхрон с вашите предпочитания и изисквания. Цената на продукта ще бъде 4.60лв

# 532
Супер Party Веднага го купувам!

# 533
Супер Party Веднага го купувам!
+1 Peace Има ли го вече по магазините?

# 534
Дано е хубав каялът на ГР, защото аз имам неприятен опит в тази насока. Купих си от Истанбул на Флормар, който изглежда по същия начин, но хич не се оказа достатъчно мазен и пигментиран за вкуса ми. Като обикновен черен молив си е и то дори не от хубавите, не може да стъпи на малкия пръст на Supershock на Avon да речем...

Hope, ще го има през февруари  Peace

# 535
Прочетох, че го пускат февруари! Peace Аз съм като малоумните, то си пише ясно, ама няма кой да чете!  ooooh!

# 536
  • в 1001-та нощ
ще го взема, може би от любопитство и след отзиви от други хора  newsm78 колко ще го ползвам - ще видим  Heart Eyes

# 537
Едичната сянка на ГР, която си взех е просто отвратителна - нетрайна, непигментирана и въобще добре, че си взех само една.

Въобще ГР имат ли продукт, който да си заслужава  Rolling Eyes взех си очната им линия писец и засега само вкъщи тренирам, защото си е ад нанасянето й след близо 7-8 години липса на практика  ooooh!

Харесах си едно синьо на Римел - отзиви за сенките им?  Praynig

# 538
Красавици, днес съм рожденичка - почерпете се за мое здраве с една виртуална грим-тортичка и прекрасен ден  Heart Eyes

# 539
  • София/Горна Оряховица
Оооо, за 4,60 веднага го взимам, дано не дразни. Много обичам ефекта на каяла  Heart Eyes .

Преди време имах кохл на Герлен, това е уникално  Heart Eyes . Не знам някой дали го е ползвал, но съм сигурна, че ако е, ще ви го препоръча с 6 ръце и 8 крака  Peace . И идва в такава опаковка, че наистина да се чувстваш като арабска принцеса  Blush Heart Eyes .

a.l.e.n.a. - много ми хареса това гримче Heart Eyes . Много дискретно и същевременно подчертаващо  Heart Eyes .

Аз нямам какво да покажа особено, на Нова Година бях само с половинката и грима ми беше по негов вкус  Laughing . Опушено в черно, скука  Laughing . Сега ми е поръчал да се направя като Анджелина Джоли в Wanted  Joy .

За гримът на работа/интервю не мога да се изкажа от личен опит, все още уча. Но преподавателите ми са доста често бивши или настоящи министри, а дори и да не бяха, от уважение към тях не бих си позволила нещо крещящо. Особено на изпити, доста често устни, си позволявам само руж, много дискретна очна линия в кафяво и малко фдт или пудра, за да избистря тена. Не мисля, че прекалявам  Rolling Eyes .
Разбира се, понякога на упражнения нося нещо по-различно, но досега само един път съм била забелязана и то заради тюркоазен акцент, асистента ми каза, че имам "магнетичен" поглед  Laughing .
Но ако излизам на разходка, нямам задръжки, ако ще и 9 сутринта да е.

Общи условия

Активация на акаунт