На море в Гърция 2013 - 1

• 124 189
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
  • София
другият начин не ми излезе в търсачката Grinning

Момичета и аз съм нова тук, но за да не бълваме страници безполезни постове, опитайте се да четете и назад, както и използвайте търсачките.
Инфо-то, което си намерила вече не е актуално. Нормално.  Mr. Green

Спирам със спам-а. Със сигурност тази година ще бъде Амулиани. Тъкмо харесах нещо и се оказа, че няма свободни апартаменти.  Confused Вече има разпродадени хотели (за средата на юли).

По-скоро не са започнали да ги продават, но казват, че е пълно.  Wink Пробвай пак след 2-3 месеца.

# 211
  • софия
Със сигурност тази година ще бъде Амулиани. Тъкмо харесах нещо и се оказа, че няма свободни апартаменти.  Confused Вече има разпродадени хотели (за средата на юли).

По-скоро не са започнали да ги продават, но казват, че е пълно.  Wink Пробвай пак след 2-3 месеца.
Hug
Ох, не искам да чакам, че не съм сигурна дали не е истина и да стане "от 2 стола на земята" - да отидем не съвсем там, където искаме. По-скоро ще пиша директно на хотела, защото разпродадено излиза в букинг-а Peace

И да си призная без бой - хвърлям око и  в темата за Турция, но някак не мога да се пречупя Crazy

# 212
Някоя от вас да е почивала в Посиди? Преди години сме ходили на плаж там и си спомням, че беше страхотно? Можете ли да ми препоръчате студио там?

# 213
  • София
Звънче, в Букинг никога няма да напишат, че още не се продава.  Wink  Освен това забелязала ли си, че почти винаги купуваш последната стая, а след теб остава още една "последна"?  Laughing  Твърде рано е. Убедена съм, че и в хотела да се обадиш пак ще ти кажат, че всичко е заето. Така поддържат интереса.  Mr. Green  А истината е, че просто на никой не му се занимава все още, особено ако говориш за някое семейно хотелче, а не за хотелски комплекс, в който има специални служители за това.

# 214
След дълго мислене, се спряхме на този хотел на Тасос.
http://www.aleahotel.com/
Някой със свежи отзиви от там?
Четох почти цялата тема и поне ми отпадна тревогата с All, което е голям +, аз и без това не съм много по храната.

# 215
  • София (Възраждане)
В букинга още миналия сезон проверявах наличност за 2013, свободни места нямаше:) и аз мисля, че все още нямат  цени за лятото.

# 216
Да напиша все пак ,че днес празнувах всички с името Татяна,Таня Heart Eyes
Да са живи и здрави и много пътуващи! Hug

# 217
  • софия
Звънче, в Букинг никога няма да напишат, че още не се продава.  Wink  Освен това забелязала ли си, че почти винаги купуваш последната стая, а след теб остава още една "последна"?  Laughing  Твърде рано е. Убедена съм, че и в хотела да се обадиш пак ще ти кажат, че всичко е заето. Така поддържат интереса.  Mr. Green  А истината е, че просто на никой не му се занимава все още, особено ако говориш за някое семейно хотелче, а не за хотелски комплекс, в който има специални служители за това.
Наистина е така за букинг-а. Винаги са останали само 1 или мах 2 стаи Laughing, но не се бях замисляла. Иначе, от там сме намирали много хубави оферти (последно в Рим спахме за смешни пари до Колизеума). Лошото е, че на Амулиани няма голям избор. На всичкото отгоре и апартамент. Но не ме интересува. Само там търся тази година, че иначе ставам Crazy

Писах. От питане глава не боли. Интересно ще бъде (дали) какво ще ми отговорят. Следващата седмица ще е посветена на морската ни почивка, че тази година и Дисни ще организирам.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 14:57 от zvanche

# 218
  • София
Звънче, 99% от резервациите ги правим през Букинг и сме доволни. Просто е много рано. Според мен собственикът на семейното хотелче ще се помръдне през април (най-рано през март), за да напише цени за май, а покрай тях и за летния сезон.  Wink Сега още не са си отпочинали от новогодишната трапеза.  Wink

Sause baus, благодаря!  Hug

И тъй като морска храна не вкусвам, но затова пък обожавам гироси, черпя ви с по един:

И един Митос (не е сезон, но снимките са ми такива Laughing):

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 14:59 от Тaня67

# 219
Понеже никога не сме били в Паралия Катерини искам да попитам ходилите там съфорумки, дали атмосферата в курорта е подходящ за 13 годишни юноши (ако могат така да се нарекат все още  newsm78). Търсим забовления за тази възрастова група. Миналата година бяхме на Халкидики  и малко ни беше скучно, та тази година търсим малко повече забавления. Иначе за мен на Халкидики беше супер приятно, но за 5 дни с кола разгледахме всичко и сега търсим нови предизвикателства.

# 220
  • Пловдив
здравейте отново,
аз продължавам моето разглеждане на хотелчета и къщи в никити, междувременно обаче си мисля и за другата граница (от гоце делчев) и там по-близо ни е кавала и околността. Моля за изпитано хотелче/студиа/къща на пясъчен плаж и удобно за разходки пеша из курортно селце. Там топло ли е юни колкото на ситония никити? Тасос съм била, по-добрия вариант ли е да се отиде там, отколкото около кавала по суша?

# 221
Тай, Параход, благодаря за отговорите. Hug

Ще поразгледам още оферти.

С голямо закъснение, но все пак намерих старите мейли за Тасос. Оказа се, че нямам цена за хотел Камелия, Скала Потамия, а само за студиата.
За ето тези студиа става дума. Цените , които са ми дали за 5 нощувки от 01 Юли са: 420 евро за студио тип1 и 360 евро за тип2.
Имам бегъл спомен, че някой беше почивал там и беше дал положителни отзиви, но сега не се сещам кой точно потребител беше. Дано да съм ти била полезна все пак.

# 222
Около Кавала има страхотни пясъчни плажове с кристална вода. Селцето Палио ,което е на 5 километра от Кавала и много хубаво/само съм минавала от там/. Вилите изглеждат страхотно. И аз се интересувам за координати на вила там. В сайта Greek hotels няма никакъв избор. Ако някой е ходил там моля да сподели. Hug

# 223
Благодаря за гироса,на време ми дойде!Митоса,ще си го запазя за по-топло време Hug

Sternenstaub в Паралия Катерини съм ходила с младеж от същата възрастова група.
Курорта са  редички,един до друг хотелчета със заведения,магазинчета,дълга улица за разходка и зяпане,има дискотечки,но ние не сме по тях и не сме посещавали.В нашия хотел имаше деца горе-долу набои и с тях контактуваше.До Метеора ходихме за развлечение.
Ами тове е.

# 224
  • Пловдив
преглеждах мнения и попаднах на това от параход:
http://www.thalattacamp.gr/en/pages/accomodation/xilina
спрямо този как е:
http://kalamitsi.com/index.php/en/Dolphin-Dive-Resort-Kalamitsi-Beach-Bar.html

и спрямо този, който намерих случайно но Б е била и съм я питала:
http://www.areti-campingandbungalows.gr/gallery.php

гледайки сайтовете, арети най-добре изглежда и има хубави вили, а другите? доста спартански ми е първия с тези тесни каравани и мобилни къщи...

Общи условия

Активация на акаунт