На море в Гърция 2013 - 1

• 123 879
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
И аз имам спомен за такава услуга веднъж седмично - дали е събота не зная; а и не съм се интересувала от подробности, но тъй или иначе има достатъчно време да се проверят опциите.

# 31
Параход, благодаря за посрещането и да, действително сме набори.
Гледам ги аз тур агенциите. Където въобще има ранни записвания с организиран транспорт, цените са фантастик и са ми дали едни хотели четири и пет звезди, а аз такова чудо не искам. Нормална стая с кухненски бокс, интернет и климатик. Без басейни, без спа, щото съм отишла на море все пак.

# 32
  • София...........
ЧЕСТИТА НОВА 2013 ГОДИНА! Да бъде изпълнена с много здраве, любов и повече и по-интересни пътешествия!

# 33
dechy,  Параход , благодаря ви за съветите!

Аз обаче трябва да уточня нещо:
Не живея в България, така че така uли иначе става дума за организирана почивка с тур-оператор и самолет Simple Smile
Тук се предлагат всички острови и именно затова съм затруднена в избора си. Надявах се като ми посочите 1-2 подходящи според моите изисквания острова (или места), да сведа търсенето на хотел до минимум търсеúки само на тях. bowuu

С две думи, ако не сте ограничени откъм транспорта и искате хубав плаж за лентяúстване + нещо интересно за гледане и за разнообразие, накъде в Гърция бихте се запътили? Thinking Rolling Eyes

# 34
http://www.pension-trifon.de/en/kontakt_en.html - чета за такъв тип настаняване и поради тази причина и това разгледах. Доколкото разбрах поемат трасфер от/до летището в Солун. За забележителости незнам точно какво може да се види около Офринио.

# 35
  • София
Записвам се и аз да ви следя. Иска ми се да направим ранно моренце в Северна Гърция, посещавала съм доста места там, ще следя с интерес вашите открития и ще споделям моите

# 36
Би ли споделила къде ще се настаните на Скиатос?
Ще търся малък семеен хотел без изхранване. Ние ще съчетаваме и двете - плажуване плюс мини екскурзии. Anna bel беше споделила интересни неща:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676278.msg22895256#msg22895256

# 37
Страхотна тема!Записвам се Peace

# 38
записвам се да не ви изпусна, че ни предстои море в Гърция през летния сезон.

Желая на всички успешна Нова година и късмет.

# 39
N.Diaz,
в такъв случай Родос, Корфу, Наксос.
Санторини е вълшебен, но (за мен) не е място с хубави плажове за лентяйстване. Миконос - разбира се, има си хас, но е прекалеееено скъп и туристически през юли-август. (Обаче пък единствено от него може да се иде да се види Делос, щом си падате по камъняци.)

С изненада откривам, че любимият ми остров Сирос имал летище, нещо съм пропуснала да го забележа Simple Smile

Storm, по-евтините хотели обичайно започват резервации по-късно. А според мен най-добре да си вземете студио - струва ми се, че повече отговаря на нуждите и желанията ви. Също има варианти с организиран транспорт. Какво те притеснява в пътуването с кола?

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 12:14 от Параход

# 40
Честита Нова Година! С пожелания за много приятни и емоционални почивки!
Благодаря на Параход за този така изчерпателен и полезен първи пост  Hug
Моята първа идея за тази година е - пътуване  с мотор  около средата на месец май, в района на Кавала и  Тасос за разглеждане на забележителности. На Тасос сме били, но в Кавала - не.
И не на последно място да споделя силно стискане на палци за отварянето на Маказа (видях обнадеждаваща статия в края на предходната тема)  Laughing

# 41
Storm, по-евтините хотели обичайно започват резервации по-късно. А според мен най-добре да си вземете студио - струва ми се, че повече отговаря на нуждите и желанията ви. Също има варианти с организиран транспорт. Какво те притеснява в пътуването с кола?
Колата ни е стара (89г., но за мен незаменима) и мъжът ми твърди, че с толкова стара кола ще бъдем постоянен прицел за гръцките полицаи. Той е пътувал из Гърция с камион и от там черпи опит. Отделно на това, ако се развали в Гърция, откъде да й търся части? Направо вече съм си харесала Офринио, обаче много малко неща намирам в нета за това градче.

# 42
  • София
Здравейте и Честита Нова година!
С пожелания за здраве, постижения и лични, и професионални, и много прекрасни моменти в красива Гърция през 2013г., че и следващите!

# 43
# 44
  • Пловдив
ЧНГ   bouquet, да допълня за болниците,че ни се наложи спешно да ползваме на 31 доктор в Кавала, и тримата, които се заеха с малкия говореха много добър български.

Общи условия

Активация на акаунт