На море в Гърция 2013 - 1

• 124 123
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Записвам се и аз да следя , тази година сме в Гърция , миналата се разминахме. Интересува ме края на Юни подходящо ли е за плаж на малки деца, предполагам е по-топло от нашето черноморие ? Харесали сме едни студия в Psakoudia  нямаме търпение просто Simple Smile

# 181
  • София
Записвам се и аз да следя , тази година сме в Гърция , миналата се разминахме. Интересува ме края на Юни подходящо ли е за плаж на малки деца, предполагам е по-топло от нашето черноморие ? Харесали сме едни студия в Psakoudia  нямаме търпение просто Simple Smile

Абсолютно. Краят на юни е най-хубавия сезон за почивка на море в Гърция!

Josefin , писах ти на лични.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 16:25 от bibi_2

# 182
Да се запиша и аз да ви следя.
Търся изгодно настаняване за м.юни на о.Амуляни (мисля, че така се изписва). Ако някой е ходил и е доволен от настаняването там, моля да сподели.

# 183
Хайде и аз тук. Миналата година бяхме на Тасос, тази някъде другаде. Вероятно началото на септември ще ходим.

# 184
  • В светлината на слънцето
Привет.  Grinning Ние със сигурност ще сме пак в Керамоти заради плажа, но се чудя дали да не направим и едно продължение на Тасос, че голямото малко искало да лови таралежи, моля ви се.  ooooh!
Я ми припомнете как беше Пахис бийч на Тасос, че от него са ми мнооого далечни спомените? Тоест колко бързо ставаше дълбоко и имаше ли нужда от аква обувки. Иначе помня, че беше пясъчен брега, но само толкова. Embarassed
Параход, имаш Титаник. Grinning

# 185
Хм, ми Пахис е пясъчен, там таралежи не видях.
Таралежи съм виждала само на Трипити до Лименария (при скалите) и на кея на Потос.

Thanx Grinning

# 186
  • Варна
Записвам се и аз да следя , тази година сме в Гърция , миналата се разминахме. Интересува ме края на Юни подходящо ли е за плаж на малки деца, предполагам е по-топло от нашето черноморие ? Харесали сме едни студия в Psakoudia  нямаме търпение просто Simple Smile

бяхме от 3 до 15 юни-1 седмица на Касандра/Лутра , там имаше и малко таралежи на кейчето/ и 1 седмица на Олимпийската Ревиера.Времето беше просто приказно-нито хладно нито прекалено горещо.Нямаше и никакви навалици още-почти празно беше.То за навалица миналото лято едва ли може да се говори.Отчета за туризма през 2012 е 40-50 % спад спрямо 2011.За Драма например отчитат 55 % спад.

# 187
Eй, Петерки, добре дошъл, пак ще те ръчкам за правописа и тая година Simple Smile (и за никненето, дето не те сеят, разбира се)

# 188
Малко се позагубих, че бяхме с детето в болница.

На сърдитата съфорумка, която е много натъжена, че я пращат на Съни бийч и споделям офертата, която ми пратиха от Планет за АИ - двама възрастни с едно дете за края на август - 69.60 Е за ден ето за този хотел: http://www.planet.bg/hotel/halkidiki-kasandra-hotel-julia,2726.html

Аз също съм нова, не мога да се ориентирам много в географията на Гърция, но надявам се с Ваша помощ да се справя. Какво ще кажете за Аспровалта? Там съм си харесала ето това , защото по-скоро си търся тип "къща за гости", отколкото хотел: http://www.katerina2.com/bg/services.html

П.П. Параход, ти сигурна ли си, че не даваш някое студио в Гърция (предвид задълбочените познания за гръцкия туризъм). Нямам нищо твоя остър тон и бих се радвала да ми бъдеш хазяйка Grinning.

# 189
Storm,
уви, не давам Simple Smile А пък и с тая капризна клиентела, бих ли посмяла?  Whistling

Иначе земевладелка в Аспровалта, за където питаш, е Old Sport. Можеш да отправяш въпроси за този район и към нея, въпреки че отдавна не съм я мяркала (тя не пише тук май, но имаше по-назад тема за Аспровалта, Ставрос, Неа Врасна).

За Катерина 2.
Широки стаи (нас ни бяха настанили 3-ма в апартамент, който беше примерно две огромни стаи, спалня и 3 единични легла - това по далечни спомени), много спартанско обзавеждане (ама наистина спартанско, съвсем прости чамови мебели), хубава градина, ниски цени.
Намира се на втора линия - около 40-50 метра от плажа, не се пресича улица.
Плажната ивица там е широка, нямам никакви специални спомени от нея Simple Smile Центърът и заведенията също са на приемливо разстояние, има крайбрежна алея, по която се върви.

Надявам се вече да сте здрави!

# 190
  • Варна
Eй, Петерки, добре дошъл, пак ще те ръчкам за правописа и тая година Simple Smile (и за никненето, дето не те сеят, разбира се)

Точно навреме изникнах Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Нали за юни на плаж ставаше въпрос , и ние бяхме тогава.

# 191
Storm,
уви, не давам Simple Smile А пък и с тая капризна клиентела, бих ли посмяла?  Whistling

Иначе земевладелка в Аспровалта, за където питаш, е Old Sport. Можеш да отправяш въпроси за този район и към нея, въпреки че отдавна не съм я мяркала (тя не пише тук май, но имаше по-назад тема за Аспровалта, Ставрос, Неа Врасна).

За Катерина 2.
Широки стаи (нас ни бяха настанили 3-ма в апартамент, който беше примерно две огромни стаи, спалня и 3 единични легла - това по далечни спомени), много спартанско обзавеждане (ама наистина спартанско, съвсем прости чамови мебели), хубава градина, ниски цени.
Намира се на втора линия - около 40-50 метра от плажа, не се пресича улица.
Плажната ивица там е широка, нямам никакви специални спомени от нея Simple Smile Центърът и заведенията също са на приемливо разстояние, има крайбрежна алея, по която се върви.

Надявам се вече да сте здрави!
Да, вече сме добре. От твоя пост разбирам, че за първо посещение в Гърция Аспровалта става. Спартанското обзавеждане мен не ме притестява, важното е да е чисто Е все пак , да е удобно за спане, чаршафите да не са изподрани и прочие бг простотии. 

# 192
  • софия
На отчет и тук. Започва се пак с търсенето и чуденето. Дано само не се натреса като миналата година.
 Hug

# 193
  • София
Да споделя - отказахме се от AI - решихме, че не си заслужава.

Сега сме се насочили към това хотелче: http://www.hotelideahalkidiki.com/

# 194
На отчет и тук. Започва се пак с търсенето и чуденето. Дано само не се натреса като миналата година.
 Hug
Сподели, моля  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт