На море в Гърция 2013 - 1

• 124 022
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Никога не сме почивали в Гърция.Спряхме се на този хотел http://www.chrousso.gr/ С две деца сме - на 2год. и на 4год. Някакви мнения,отзиви или препоръки? Благодаря   bouquet

# 286
  • София
Никога не сме почивали в Гърция.Спряхме се на този хотел http://www.chrousso.gr/ С две деца сме - на 2год. и на 4год. Някакви мнения,отзиви или препоръки? Благодаря   bouquet
Ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551333.390 съм писала мнението си за хотела. Ако имаш други въпроси, съм готова да ти отговоря.

# 287
  • софия
Момичета, отзиви за Eolos. На снимките ми изглежда много добре, цената им е толкова добра, че имам чувството, че има нещо нередно Thinking

# 288
  • София
Момичета, отзиви за Eolos. На снимките ми изглежда много добре, цената им е толкова добра, че имам чувството, че има нещо нередно Thinking
Хайде пак аз да ти отговоря  Grinning Eolos е на хубаво място, но ми се струва старичко малко и апартаментите май бяха само на приземния етаж доколкото си спомням. А аз мразя да съм на земята и затова ми отпадна при избора на настаняване. Иначе наистина цените са много ниски там.

# 289
  • софия
dechy, аз силно се надявах да ми отговориш Hug На мен на снимките също ми изглежда на хубаво място. Виж, за етаж не съм се сетила да питам, но са ми изпратили снимка, на която са посочили, че (единият) апартамента е на втория етаж.
Ще изчакам и другите да ми отговорят. Напусках не знам на колко хотела питане. После ще разчитам на опитните за съвет Hug

# 290
  • На гарата
Момичета сигурно сте писали по моя въпрос но нямам време да чета всичко предварително се извинявам  bouquet
Търся подходящо студио или вила в която да има кухня задължително, да е прилично чисто защото ще ходим тази година на морето с бебе на 1 г. и кака на 11 г.
Търся нещо близо до Александруполис или максимум на 40 км от него живея в Ивайловград и пътя през нашето КПП до Александруполис е 140 км. много подходящо за път с бебе за това търся студио , вила, хотел за нас в тази траектория много ще се радвам ако ми помогнете

# 291
  • София
Миналата година бяхме на Тасос, тази много ми се иска на Халкидики Simple Smile
Ще следя отзивите и тази година в темата.

# 292
Момичета сигурно сте писали по моя въпрос но нямам време да чета всичко предварително се извинявам  bouquet
Търся подходящо студио или вила в която да има кухня задължително, да е прилично чисто защото ще ходим тази година на морето с бебе на 1 г. и кака на 11 г.
Търся нещо близо до Александруполис или максимум на 40 км от него живея в Ивайловград и пътя през нашето КПП до Александруполис е 140 км. много подходящо за път с бебе за това търся студио , вила, хотел за нас в тази траектория много ще се радвам ако ми помогнете

Около Александруполис съм ходила няколко пъти в хотел Клио (Макри), но не ти отговаря на изисванията - няма кухня. Иначе е почти на плажа, на няколко км от града. В този район ми се струва, че няма голямо предлагане на студия с кухни. Повече са хотелите със звезди. Идва ми на ум да потърсиш във Фанари, на запад се намира, към Комотини. Но е на повече от 40 км от Александруполис.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 19:49 от Anna bel

# 293
Естрея,
Анна е права.
В района няма особено голямо предлагане. Повече студиа и квартири има във Фанари, но то е на 80 км западно от Александруполис. Има нещичко и в Мароня и (май) Авдира, но като цяло не е много развит туризмът, а интернетът още по-малко Grinning
От моето пребиваване в района равносметката е, че интернет в местата за настаняване е кът и резервация може да се направи само по телефона (ако го знаеш) или на място. Изключение правят "хотелите със звезди" както е писано по-горе.
Това са хотелите.
Студиата във Фанари, които съм виждала, са с кухни. Но без нет. За съжаление не съм записала телефони.

# 294
  • Пловдив
Естрея,
 Повече студиа и квартири има във Фанари, но то е на 80 км западно от Александруполис. Има нещичко и в Мароня и (май) Авдира, но като цяло не е много развит туризмът, а интернетът още по-малко Grinning

Само да поясня, че Авдира е доста по-на запад от Марония, всъщност е след Фанари. По цялата ивица от Фанари, през плажа на Мандра, Авдира и Миродато е населено с кипри вили, някои се дават под наем, но надписите са само на гръцки, та не съм особено ориентирана. Нямат уебсайтове, само телефони. На плажа Мандра има приличен къмпинг - Натура, а на плажа Миродато се намира малък хотел, нямам представа обаче как е като условия и цени.

# 295
  • Пловдив

сега видях още един, който вече е близо до кавала...MULTIPLEX Batis
отзиви за него, спрямо тези на ситония много по-зле ли е, не виждам има ли къщи/вили под наем, в цените липсват?

да си подновя питането за къмпинг батис,до кавала - има ли там наем на къщички/вили, изобщо нещо различно от палатка и каравана, цените как са, условията, ако някой е почивал или е чувал, моля споделете. почвам рязко да клоня към района на кавала, особено с разправиите по пътувания тези дни с детето..кавала ни е най-близо и "безпроблемно"  Confused други предложения - до кавала, на пясъчен плаж, на самия плаж да е студио/вила/къща/хотел, да няма улица между хотела и плажа, да има населено място наоколо, подходящо за деца с площадка в близост... линка на първа страница за кавала работи, но точно настанявания (accomodation) дава ерор, а в букинг няма избор от студиа/апартаменти/хотели достатъчно...

# 296
Здравейте момичета,
и ние се решихме на първата си почивка в Гърция. Благодарение на писаното в темата се влюбих в Амулиани.  Май търсим най-трудното - апартаментче за двама възрастни и две деца. Някой има ли отзиви за това http://www.xenonasnostos.com/index_en.asp. Бях харесала и Zefyros, но в един сайт пишеше, че две стаи са с една кухня, което не ни устройва.
Zvanche, доколкото разбрах си получила отговор от Neоrio. Може ли да споделиш в какъв диапазон са цените?Ние сме планирали за септември, така че ще чакаме свежи отзиви от Вашата почивка!

# 297
  • София
Xenonas Nostos е един от малкото хотели на шумно място в селото. Намира се в най-оживената част на главната улица със заведения.
Zefyros е на тихо местенце, близо до Neorio, но пък обзавеждането е по-базово.

# 298
  • София

сега видях още един, който вече е близо до кавала...MULTIPLEX Batis
отзиви за него, спрямо тези на ситония много по-зле ли е, не виждам има ли къщи/вили под наем, в цените липсват?

да си подновя питането за къмпинг батис,до кавала - има ли там наем на къщички/вили, изобщо нещо различно от палатка и каравана, цените как са, условията, ако някой е почивал или е чувал, моля споделете. почвам рязко да клоня към района на кавала, особено с разправиите по пътувания тези дни с детето..кавала ни е най-близо и "безпроблемно"  Confused други предложения - до кавала, на пясъчен плаж, на самия плаж да е студио/вила/къща/хотел, да няма улица между хотела и плажа, да има населено място наоколо, подходящо за деца с площадка в близост... линка на първа страница за кавала работи, но точно настанявания (accomodation) дава ерор, а в букинг няма избор от студиа/апартаменти/хотели достатъчно...

Има едно селце до Кавала, посока Керамоти по крайбрежния път, Неа Кавалис - почти цялото е на брега, имало бунгала, но само сме се разхождали там.

# 299
  • софия

Zvanche, доколкото разбрах си получила отговор от Neоrio. Може ли да споделиш в какъв диапазон са цените?Ние сме планирали за септември, така че ще чакаме свежи отзиви от Вашата почивка!

Не. Имам цена за апартамент за eolos за средата на юли - 40 евро с гледка към морето и 35 без гледка. Добре е да се свържеш с хотелите, които си набелязала, защото за различните периоди цените са различни (но предполагам това си го знаеш Wink).

dechy и параход, как ги помните всички тези имена и места...  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт