На море в Гърция 2013 - 1

• 124 015
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
  Малко спам. Тази селска идилия....откога я чакам! Писна ми зимата, искам гръцко лято!
И аз, и аз. Особено, след като вчера ми пристигна потвърждение на резервацията. Heart Eyes

Тебе повече няма да те мислим! Simple Smile

# 316
  • Пловдив
peterky и аз го гледам това за дион от няколко дни, хотелът не е пуснат само в буено, мисля го има в още 3 сайта, поне толкова видях. разгледах го през букинг, коментарите за хотела са позитивни, НО плажа е доста далече, нищо, че има снимано някакво прекрасно плажче.
виж на картата през букинг:
http://www.booking.com/hotel/gr/dion-palace.en-gb.html?sid=b773c … b26bdbe8e4;dcid=1

пише, че е "наблизо" плажа, без реални метри или км в случая...не знам хем е хубаво, хем с тези деца ние да се носим, багажи и прочие, с кола до плажа...кофти! няма пълно щастие!

# 317
  • Пловдив

сега видях още един, който вече е близо до кавала...MULTIPLEX Batis
отзиви за него, спрямо тези на ситония много по-зле ли е, не виждам има ли къщи/вили под наем, в цените липсват?

да си подновя питането за къмпинг батис,до кавала - има ли там наем на къщички/вили, изобщо нещо различно от палатка и каравана, цените как са, условията, ако някой е почивал или е чувал, моля споделете. почвам рязко да клоня към района на кавала, особено с разправиите по пътувания тези дни с детето..кавала ни е най-близо и "безпроблемно"  Confused други предложения - до кавала, на пясъчен плаж, на самия плаж да е студио/вила/къща/хотел, да няма улица между хотела и плажа, да има населено място наоколо, подходящо за деца с площадка в близост... линка на първа страница за кавала работи, но точно настанявания (accomodation) дава ерор, а в букинг няма избор от студиа/апартаменти/хотели достатъчно...

Има едно селце до Кавала, посока Керамоти по крайбрежния път, Неа Кавалис - почти цялото е на брега, имало бунгала, но само сме се разхождали там.

благодаря, ще видя излиза ли нещо за него като настаняване!   bouquet

потърсих, знаеш ли как се изписва неа кавалис, nea kavalis? няма го в гугъл така... Confused

втора редакция: да не е неа карвалиGrinning

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 16:01 от Josefin

# 318
Неа Карвали е.

А разделът "настаняване" в страницата за Кавала работи, хотелите се теглят като doc-file от този линк

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 16:46 от Параход

# 319
  • София
Определено плажа е приоритет. Не ме притеснява,че ще скучаем в Амулиани, е може би малко каката, но ще гледам да я уморявам с плуване Laughing. Въпроса е, че надали ще можем да си позволим редовно хранене в таверните и затова е важно да може да си пазаруваме хранителни стоки. Надявам се, че няма да е проблем.
k_Lina, на Амулиани има поне 3-4 магазинчета за хранителни стоки, не са от големите вериги, но са доста добре заредени и гладни няма да останете. Има лунапарк в селото, така че моите деца не скучаха въобще. Там бяха ни научили и ни даваха към останалите купени билети по няколко безплатни.

# 320
Следя тема и ровя в сайтовете, не мога още нищо да избера. След минало лято и тормоза от сърбите направо ме е страх да резервирам, може да е райско мястото, но като има 5 сръбски семейства които се държат безобразно и никои не може да го укроти.

Някой да е ходил - Agios Nikolaos - Sithonia и къща Еми на Вурвуру? интересувам спокойно място за юли месец, трудно се намира такова място .
Споделям, че от миналата година на Никити са вдигнали цените , явно излизат от кризата  Grinning

# 321
Във Вурвуру е спокойно, дори прекалено. На мен ми прилича повече на вилна зона, отколкото на село.

# 322
здравейте, нека някой даде отзиви от по скоро от хотел Посейдон Палас на олимпийската ривиера....благодаря!!!

# 323
  • с/у ОколоМръсТното

Споделям, че от миналата година на Никити са вдигнали цените , явно излизат от кризата  Grinning

по какво съдиш?
И коя цена се явява репер?

Josefin - била съм в другия хотел на тази верига... Казва се Олимпиан бей. И е на самият плаж. Става за сем. с малки деца, защото тях ги настаняват в бунгалцата, а отпед е морава.
Единствено, че е много тясно в стаята и мирише на мухъл. Пък и гръцкият ALL Incl. не е за мен.
То вече никой не е за мен, не обичам вече такъв тип почивка.

За да усетите духа на Гърция, духа на свободата трябва да не сте в х-л и в пренаселено място... Нещо по-тихо и закътанко. И с възможност за различни плажове всеки ден. Тогава вече разбираш, какво си имат Гърците, а ние НЕ. И не става дума за нашенския бетон въобще  Stop

# 324
  • В светлината на слънцето
Айде и аз съм с потвърждение на резервацията вече.  Grinning Започва се обратното броене до морето (то двете дребни вече стегнаха техния багаж за морето още преди няколко дни де  Mr. Green).

# 325
  • София
Айде и аз съм с потвърждение на резервацията вече.  Grinning Започва се обратното броене до морето (то двете дребни вече стегнаха техния багаж за морето още преди няколко дни де  Mr. Green).

Мисля, че няма проблем да стегнат багажа. И без това приготвените дрехи няма да им трябват в близките няколко месеца.  hahaha

# 326

За къде сте се запътили? Помня, че миналото лято ходихте в Керамоти.
Аз още не съм решила къде на море през юни, но първата майска ваканция, великденската, ще ходим в Порто Карас.

# 327
  • София
Здравейте,
аз си търся нещо за март месец, може би на Тасос или около Атон. Ние миналата година бяхме на къмпинг /на гости/ в Захаро, на Пелопонес. Много хубав и голям плаж, но и доста далече - 1000км. През 2011 ходихме на екскурзия "7 Йонийски острова", били сме и на остров Диапорос /две години за по три седмици/, но там няма къмпинг, на къмпинг Рея и на Талата и в селището до Торони /излезе ми от главата сега/.

# 328
  • В светлината на слънцето

За къде сте се запътили? Помня, че миналото лято ходихте в Керамоти.
Аз още не съм решила къде на море през юни, но първата майска ваканция, великденската, ще ходим в Порто Карас.

За начало - Тасос, но сигурно ще продължим и на Керамоти, че им е много хубав плажа. Продължението зависи от свободното време на мъжа ми, че той точно тогава влиза в изпити.

Таня67, то проблемът не е в дрехите, а в играчките, които лавинообразно се увеличават с всеки ден. Crazy Joy

# 329

по какво съдиш?
И коя цена се явява репер?

Ами много лесно се проверява - говорих си с мацката при която бяхме миналата година като за стари клиент ми даде за същите условия като миналата година само, че цена с 10 евро отгоре за нощувка  (не кой знае колко, но все пак)- услови, брой хора  и периода е абсолютно същите като миналогодишните.

И между другото проверих и на още 2 места на Никити , сравнение с миналата година цените са вдигнати.

Общи условия

Активация на акаунт