На море в Гърция 2013 - 1

• 123 957
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
лични отзиви за този къмпинг?
http://www.portoelea.com/bg

# 481
Добре, не ви ли е срам да навъртите толкова много страници и да не свирнете!?  Mr. Green
Скрит текст:
Ние с детето бяхме повече от месец вързани вкъщи, защото дивото падна и си счупи ключицата точно по Коледа, но изобщо не се сетих да надзърна тук..  ooooh! Ще се връщам да чета, то е ясно, само дето тази година сигурно ще се разминем с Гърцията щото къща ме чака да довършваааммм..  Sick #Crazy Урила съм се в оферти за дограма, изолация, латекс, мазилка и пр. принципно мъжки работи, но аз вяра на никого нямам и всичко изкъсо държа. Най-вече мъжо.  Mr. Green
Не знам защо, но нещо не ме влече вече към Никити. Миналата година ни беше вече леко скучновато, не че такива хубави заливи могат да ти омръзнат лесно. Смятам да сменим, това е сигурно. Само се колебая сега между Тасос или Кавала и района.
Ако се подсигуря с време и ако не фалираме с тази къща, може и да се класираме.
Ще се радвам отново всичко да се случва във вашата компания!   mrstraetz

Josefin, по спомен Порто Елеа го държат българи. Миналата година съм чела, че плажът на къмпинга не бил добър.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 23:54 от СКО

# 482
  • Пловдив
СКО - благодаря, уф, изглеждаше страхотно, тъкмо се навивахме за мобилна къща...!  Confused

p.s зачетох темите назад, някоя си Веселка сте писали го държи, коя Веселка?
"Вместо това бяхме на плажа на къмпинг Porto Elea. На мен ми хареса, защото от двете му страни има скали с много риби, а ние обичаме да се гмуркаме и гледаме морския живот. Нямаше много хора, но пък имаше оси."
Как са осите по този плаж, още ли ги има, смисъл нормално е да има,но да не са много?!

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 00:02 от Josefin

# 483
  • София
Добре, не ви ли е срам да навъртите толкова много страници и да не свирнете!?  Mr. Green

СКО  добре дошла. От няколко дни вече упорито се чудех къде се изгуби, даже бях решила да ти пиша на ЛС да видя как сте, ама пусто и мен ме върти шайбата с годишното приключване. Надявам се да успеете с всичко тази година - и с къща, и с почивка    Hug

На мен също ми се иска да сменим Халкидики тази година и за сега ровя за начини да стигнем до остров Икария. Резервен вариант ми е Пелион, хвърлям око и към Лефкада и Лимнос, ама накрая ще видим какво ще излезе.

# 484
  • Варна

Oт София и до Сарти и до  Платамонас са точно 400 км.

но се пътуват за различно време Wink
Пък и да ти кажа, по-добре нашенци, отколкото сърби, македонци и руснаци.

Има много хубави местенца... За мен не е важна квартирата, а всяка лагуна да е нов плаж, ако може безлюден.

Сърби, македонци и руснаци са наблъскани основно в Паралия Катерини и малко в Олимпиаки.Останалата част и нагоре към Солун и надолу към и около Волос е пуста.А и пътя е много по бърз ,само магистрала е .Солун се обикаля по северната му дъга.Има 1 тол такса.

# 485
  • с/у ОколоМръсТното

Кака Лечевата ще ти обясни всичко, само я отстрелни  #2gunfire... пардон звънни Wink

peterky2002 - на мен ли ми ги обясняваш тези факти? Аз съм била в него район 2 пъти и знам всяко кюше. Въобще не минавам през тол-таксите. Има си местни пътища.
И още нещо... до Лептокария не е само 1 тол. А след нея, до Лариса са поне 4-5.

П.П: оси имаше доста по цяла Ситония (това е единствения минус на плажуването в Гърция)... може би от пожарите на Атон, през 2012  newsm78

# 486
  • София
П.П: оси имаше доста по цяла Ситония (това е единствения минус на плажуването в Гърция)... може би от пожарите на Атон, през 2012  newsm78
абе и аз това забелязах м.г. с изключение на плажа на Лагомандра.  Rolling Eyes
Кота казах Лагомандра - ако някой се интересува. Питах в хотела за цени за ранни записвания за периода след 30.08- 120 евро фемили стая НВ (срещу 110 м.г.  Rolling Eyes) и 140 двуспален апартамент НВ.  валидни са до 10.02, работят с к.к. да же м.г. изтеглиха цялата сума в деня, в който си тръгвахме.
Още му се чудя - първо не обичаме да повтаряме и второ не ми направи отстъпка за редовен клиент  Crossing Arms  Mr. Green Flutter

# 487
На мен също ми се иска да сменим Халкидики тази година и за сега ровя за начини да стигнем до остров Икария.

Hug Hug Hug

Този остров сефте го чувам и се порових. Ето какво излезе на прима виста: Тайната на остров Икария: секс, риба и дълголетиеMr. Green
Не е зле, не е!

Миналата година и аз смятах Пелион, но е по-далече. Мъжо ако се навие ще е някъде близичко и за по-кратко тази година обаче.  Sad
А ферита до Лемнос има ли? Предполагам от Кавала?  newsm78

# 488
Някакви отзиви за  Сивири - Siviri на Касандра? Какво преставлява градчето и има ли хубави плажове наоколо?

# 489
Сивири е с нелош пясъчен плаж, но селото ми се видя много тъпо и незабележително.  Ходила съм само на дневна разходка.
Иначе в Касандрино (близко село, в посока вътрешността) има много хубава кръчма с дреболийки Simple Smile

Осите не бяха заради пожарите на Атон, а явно заради климатичните особености - влажна и хладна пролет, после много горещо лято. На Лефкада също се разбихме от оси, а оттам Атон е мнооого далече Grinning

Порто Елеа е на Весела Лечева. Чувам вече няколко години, че е сериозно "побългарен" в сравнение с другите къмпинги околовръст.

Фериботите до Лимнос са от Кавала. Пътуват 4 ч 45 мин. Лесбос и Хиос също са доста интересни(и големи) острови Simple Smile И двата са най-лесно достъпни от Турция - Хиос от Чешме, а Лесбос от Дикили.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 12:10 от Параход

# 490
Момичета с голяма помощ от Вас, вече избрахме и резервирахме!!! Спряхме се на Phoenix studios в Сарти. Освен страхотните отзиви, се оказа, че и собственичката е много адекватна, даде ни бърза и коректна информация и ето че сме готови!
Амулиани ще го оставим за по-нататък, като натрупаме опит в Гърция. Simple Smile
Сега ми предстоят месеци на разглеждане на снимки на плажовете околоСарти.

Превода от ОББ към National Bank of Greece си е 6 лв.

# 491
Превода от ОББ към National Bank of Greece си е 6 лв.
Peace Благодаря за информацията и приятна почивка на вас  Hug

Тайната на остров Икария: секс, риба и дълголетие.  Mr. Green
Не е зле, не е!
Ориентират се някои хора, не са като нас от завчера из гръцко   Laughing Laughing Laughing

СКО, и аз се оглеждам за близка алтернатива на Халкидики, даже по-скоро на Ситония, ама нищо не ми грабва окото за сега  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 14:14 от Mur

# 492
Относно преводите да кажа - аз си платих капарото през системата за плащане на самия сайт на студиото, където резервирахме с кредитна карта. Банката ми е взела само такса за превалутиране в размер на 0.67 лв.

# 493
  • Пловдив
Момичета с голяма помощ от Вас, вече избрахме и резервирахме!!! Спряхме се на Phoenix studios в Сарти. Освен страхотните отзиви, се оказа, че и собственичката е много адекватна, даде ни бърза и коректна информация и ето че сме готови!

даде ли ти по-добри цени от посочените в сайта или същите? за кой период?
http://www.phoenix-studios.gr/main/Rates-Reservations/Rates-Reservations

плажът, който е сниман, ако е този - изглежда повече от страхотно...

след коментарите по този къмпинг порто елеа и него отписах, само като чуха групата за "бг намесата" отпадна, все пак не искаме да сме си като у нас!  Naughty

# 494
  • София
Иначе в Касандрино (близко село, в посока вътрешността) има много хубава кръчма с дреболийки Simple Smile

Страхотни кокореци и свинско на шиш, гръцка салатка , домашн ципуро и мммм десертчета. Жестока таверничка наистина.

Hug Hug Hug

Този остров сефте го чувам и се порових. Ето какво излезе на прима виста: Тайната на остров Икария: секс, риба и дълголетиеMr. Green
Не е зле, не е!

А ферита до Лемнос има ли? Предполагам от Кавала?  newsm78

Нека ни е зле ако стигнем до Икария. Може да  си останем там даже според мъжо. И без това мисля да сме без дете. То големия и без това вече не ни бръсне за нищо, но мисля да зарежем и малката най-егоистично тук    Mr. Green
Има ферита от Кавала за Лимнос. Параход е постнала на първа страница един сайт на български за Лимнос много добре написани историйки и е интересно за четене.

Общи условия

Активация на акаунт