Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 024
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Маричка,аз съм малко глупавичка,но се ориентирам много точно по постовете-вече ми е ясно,че много от зрителките или нищо не са разбрали(значи добре,че се отказах и ще чакам серията с превода) или просто не им харесва кой знае колко но не си го признават-в темата пишат 4-5 момичета,а другите мълчат.Ще трябва да го гледам и да преценя.
Иначе във фейса те подкрепят!

# 511
  • Пловдив
От Щатския клуб...

I guess Engin needs to say something about this as fans we protest everything...when comes to this kind of thing his PR and him should more active not to be abuse .I totally agreed with you Maria Micheva ...

Правилно ли схващам, че ме подкрепят? Да не ме укоряват?

Подкрепят те. И те като нас - ПР-та да каже нещо. А де. Ще видим..

# 512
Не, Маричке!  Hug Казват, че Енгин трябва да каже нещо за това...като фенове ние протестираме, когато става въпрос за такива неща, неговият PR и той трябва да реагират, за да не се злоупотребява. Изцяло са съгласни с теб, Мария Мичева  Laughing Laughing Laughing

Добре! Благодаря. Simple Smile Пускам им благодарност. Simple Smile)) И ще ги насоча към дизи-нет за протест. Simple Smile)

Те кво направи с мислЪта ми гугъл.. Simple Smile) :

I think we have a right to protest this page Dizzy web. Nothing that has changed the advertising photo series ... many people were deceived and joined to watch online in hopes that Engin Bay participated in it.

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 22:49 от marytza

# 513

Аз отивам да си почивам вече - на вас приятна приказка до ... " ... по първи петли..." което лично аз не зная кога е  / 1-2 след полунощ или 3 /. Ама утре с кафето ще си доставя удоволствие да изчета всичко !

# 514
  • София

Много ми е интересно, дали момичетата от форума на Минутите знаят за този гаф и каква би била реакцията им newsm78 newsm78 newsm78

Ама сме чешите, развалихме празничния рахатлък на феновете!!! Joy Joy Joy

# 515
лека нощ, Марта!
Тези петли, дето ги споменаваш, са ми много любими.

# 516

Много ми е интересно, дали момичетата от форума на Минутите знаят за този гаф и каква би била реакцията им newsm78 newsm78 newsm78

Ама сме чешите, развалихме празничния рахатлък на феновете!!! Joy Joy Joy

Никъф рахатлък! Simple Smile) Да нападат дизитата! Simple Smile))

# 517
Дилеми,там момичетата не знаят,но и да знаеха не биха отдали никакво значение-там Енгин не е "техният" човек!

# 518
# 519
  • Пловдив

Сладур. И тук май е имал стресница....И малко личи белега от детството му и на долната устна.

# 520
Офффффффф пак захапах цигарите. Simple Smile)) Ям ги като солетки. Simple Smile))

Вече турих пост с реакция на благодарностите на щатските фенове...

I think we have a right to protest this page Dizzy web. Nothing that has changed the advertising photo series ... many people were deceived and joined to watch online in hopes that Engin Bay participated in it.

И пак приложих стр. със снимката на дизи нет...

# 521

Сладур. И тук май е имал стресница....И малко личи белега от детството му и на долната устна.

Мммммммм супер гиф! Simple Smile

# 522

Аз отивам да си почивам вече - на вас приятна приказка до ... " ... по първи петли..." което лично аз не зная кога е  / 1-2 след полунощ или 3 /. Ама утре с кафето ще си доставя удоволствие да изчета всичко !

Лека, мила Марта! Simple Smile Ще извия гръцмуля на всеки петел, който си позволи да ти развали съня! Simple Smile)) Wink)))

# 523
Марица, ти се оплакваш че не знаеш английски, но се разхождаш свободно и при руските, и при американските фенове! Аферим! Simple Smile

# 524
Марта,лека нощ! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт