Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 003
  • 731
  •   1
Отговори
# 720

На първия гиф просто не му е нужен пистолет! Simple Smile))) Застрелва те одма с поглед! Simple Smile))

# 721
# 722
Този ли музикант отбелязваха днес хайрланките?

Хубава музика... и пак Сойе...

# 723
Баръш Манчо - ама дали е негова музиката на този клип -  гледах за информация в Ютуб - не видях да е посочено.

# 724

Дилеми... тук мога само да цитирам класиците:

- Боц!
- Въх, уби мъ!

Simple Smile)))

Скрит текст:
Цитирам по-помнещи от мен... за малко смях.. и защото днес ме натисна носталгията по хубавите български филми, които вече са минало...

" като привърженик на старото бг кино и като човек, изгледал 90% от бг филмите, да се включа с няколко реплики от култови филми, които всеки е гледал сигурно  Simple Smile

айде да започна и аз от същия филм- 'Вчера' - "То от кино не се забременява!"  Grinning

"Еййй, голям човек е дакела!"  (от 'Топло' с покойния Григор Вачков, Стефан Данаилов, Тодор Колев и др)

"На вас историята да не ви е дала пълномощно, че така се афектирате от нейно име?"  (пак от филма 'Топло'...)

"Икономията е майка на мизерията."   ('Опасен чар' ,пак с Тодор Колев...)

"Парите са тор, от която изникват красиви цветя."   ('Опасен чар' ,пак с Тодор Колев...)

"Петелът е женски, господине." ('На всеки километър' -със Стефан Данаилов...)

"Някой казвал ли ти е, че имаш страаашни очи?" (от 'Дами канят' със Стефан Данаилов...)

"Когато говориш с мене,  да мълчиш!"  (от 'Дами канят' със Стефан Данаилов...)

"Пепи, к'ва е тая бира, ма?"   (от 'Оркестър без име' с Велко Кънев, Мамалев, Павел Попандов...)

"Ха ха, чичо Манчо, снех те."  (от 'С деца на море' с любимият ми актьор, за съжаление покойник -Георги Парцалев )

"Риба, ама цаца - Цаца, ама риба..."  ( от филма 'Кит' - отново с Парцалев и Калоянчев)

"Казва ли ти някой... Пък и смее ли човек да пита."  (от '13-тата годеница на принца' - с Парцалев, Мамалев....)

"Държа те за ушите, за да не ми бягаш"  (от  'Всичко е любов' с Иван Иванов )

'Или цветя ще гледаме, или кола ще имаме."   (от 'Момчето си отива' с Невена Коканова- еййй, винаги ми се дояжда баничка с боза, като се сетя за тоя филм)

"Ай, ожени се, че да има време да се разведеш."   (от 'Момчето си отива' с Невена Коканова)

"Въх уби мъ!" - (от 'Криворазбраната цивилизация)

Има ощеееееееее мноооого, многоооо, нооо за първа порция - толкова  Simple Smile "

# 725
# 726
Баръш Манчо - ама дали е негова музиката на този клип -  гледах за информация в Ютуб - не видях да е посочено.

Еми не знам - нигу шпрехам турския... ама тъй май са написали хайрланките...

ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI
http://www.youtube.com/watch?v=ZUuqUKW8Yic
Bugün rahmetli BARIŞ MANÇO nun da doğum günü,unutmadı hayran sayfası ♥

# 727
Мартушка... а ти ще си популяризираш ли двете клипчета, за които те питах? Simple Smile)) Щот мене пръстите ме сърбят да ги разпространя... ама не смея без твое разрешение. Simple Smile)

# 728
Здравейте,
Днес докато Ви четях ми хрумна една анкета:
В коя възрастова група сте?
Стана ми интересно каква е преобладаващата възрастова група върли фенки на Енгин. Майка ми например изобщо не го харесва?!

# 729
Здравейте,
Стана ми интересно каква е преобладаващата възрастова група върли фенки на Енгин. Майка ми например изобщо не го харесва?!

Аз съм на 48, майка ми - на 76. И двете много харесваме КВФ! Simple Smile) Сестра ми е на 50 - харесва го, но гледа и др. турски сериали... Дъщеря ми - 27 - също харесва КВФ, но не е маниачка като мен. Simple Smile)) Синът ми не го е гледал (25), но след една тирада от моя страна за актьорските качества на Енгин и посланието на КВФ поне престана дами натяква, че се турчея. Simple Smile))

# 730
Здравейте,

Аз съм на 48, майка ми - на 76. И двете много харесваме КВФ! Simple Smile) Сестра ми е на 50 - харесва го, но гледа и др. турски сериали... Дъщеря ми - 27 - също харесва КВФ, но не е маниачка като мен. Simple Smile)) Синът ми не го е гледал (25), но след една тирада от моя страна за актьорските качества на Енгин и посланието на КВФ поне престана дами натяква, че се турчея. Simple Smile))
Аз съм на 31, а майка ми на 51. Тя изобщо не го харесва. Дъщеря ми е на 4 и е луда по Керим (като го види като Мустафа казва "Тука е много стар" и умирам от смях с нея  Joy

# 731
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт