Баща му се намеси...

• 33 376
  • 631
  •   1
Отговори
# 195
Аз повече се чудя на авторката на темата, че въобще е отишла да живее при родителите на приятеля си. С брак или без брак, ако ще и с пистолет на челото, не мога да направя такова нещо.

# 196
  • град-държава
Айде пак истории от селски вечеринки  Laughing... не знам как сами си вярвате на лицемерието.
Значи като се ч***ш в брак е морално, без брак е аморално. Fuck the system м***а му.
Наистина ли хората съществуват с толкова ниско мнение за себе си, че дори и статута им трябва да бъде подсказван от нещо извън самите тях.

# 197
  • Пловдив

Значи като се ч***ш в брак е морално, без брак е аморално. Fuck the system м***а му.

Разбира се.Според теб кое определя чукането като морално?

# 198
Когато става въпрос за живеене в дома на родителите и евентуално ползване на финансова помощ от тях, родителите на мъжа определено имат право и да са консервативни, и лицемерни, и прочее.

# 199
Аз стигнах до страницата с кариерата и не можах да довърша, че бързам да си кажа каквото имам.
Значи тези мъже хем искате да ви обичат, гледат в очите, да са с вас по празниците, хем да носят пари и да плащат за всичко. Не става така, ако искате мъж със сериозна кариера, определно трябва да отпуснете от някъде.

Става,става,но не на всеки му се получава
Но само на съфорумките, нали?!

# 200
  • София
Айде пак истории от селски вечеринки  Laughing... не знам как сами си вярвате на лицемерието.
Наистина ли хората съществуват с толкова ниско мнение за себе си, че дори и статута им трябва да бъде подсказван от нещо извън самите тях.

Я ми кажи ти тогава, като си толкова ербап, твоята щерка (не зная дали имаш такава, но ако нямаш, само си го представИ) така ще я оставиш ли шест години да живее с някакъв, че и година и половина в бащиния му дом, при положение, че мъжът постоянно пътува, дъщеря ти остава самичка в къщата на родителите му в някакво село на двайсет и пет километра от града, че и на всичко отгоре да не са женени? Айде, за себе си можеш да решаваш всичко, това си е твоят живот, но кажи ми, за най-милото си - дъщеря си - ще бъдеш ли готова да го приемеш, че и одобриш като нормално положение като при авторката? Мани го ти секса! Тук става въпрос за други отношения, а не колко е морален сексът в брак и извън брак! Когато някой те пита за дъщеря ти, как би обрисувала ситуацията? Не за да спазиш някаква морална норма, а за да се чуеш ти самата!

# 201
  • град-държава

Моите морални устои засягат единствено мен самата, а какво се случва в леглото ми не вълнува дори собствената ми майка от момента, в който съм навършила пълнолетие.

# 202

Моите морални устои засягат единствено мен самата, а какво се случва в леглото ми не вълнува дори собствената ми майка от момента, в който съм навършила пълнолетие.

Тъй де, само че ако не е под покрива на майка ти или нечия друга. Това съвсем хипотетично, не познавам майка ти.  Peace

# 203
  • София
Позволих си да погледна в профила ти, за да разбера дали примерът с дъщерята е на място, та видях, че родната ти майка е държала да се ожените, и като гледам, ти не си й отказала. Макар и със зор, накрая си се съгласила. Защо ли? Що не се изрепчи на майка си, че твоят живот не я засяга, а зачете думата й? Та, какво казваш за морала и селските вечеринки? Аааа, да си имаме уважението!

# 204
Когато става въпрос за живеене в дома на родителите и евентуално ползване на финансова помощ от тях, родителите на мъжа определено имат право и да са консервативни, и лицемерни, и прочее.
Ама те нали са независими ... т.е. разходите си ги поемат заедно  newsm78
Авторката, в момента не и е до нас ..с мъжо в къщи сигурно празнуват Новата Година, а ние тука си чешем езиците  Wink
Цитат
Когато някой те пита за дъщеря ти, как би обрисувала ситуацията? Не за да спазиш някаква морална норма, а за да се чуеш ти самата!
 Andariel - моята за това се ожени, заради селския манталитет у дълбоката провинция... Година живя с гаджето, направиха си бебе и сега ги чакаме да го изтръскат... а е само на двайсе ...
Такъв е живота на село... Да са живи и здрави, ама колко и говорих ... ама чу ли ме ... хич... така и с мацката тук... Дано да се справи с проблема... а и честно това е бял кахър, няма деца, няма проблем... ако не се оправи с юнака, ще хване нов... Моминство Везирство...

# 205
  • Пловдив

За майка ти дума не става тука.Въпросът е кое чукане е морално според теб?Явно не мислиш,че това в брак е ОК

# 206
  • град-държава

Я ми кажи ти тогава, като си толкова ербап, твоята щерка (не зная дали имаш такава, но ако нямаш, само си го представИ) така ще я оставиш ли шест години да живее с някакъв, че и година и половина в бащиния му дом, при положение, че мъжът постоянно пътува, дъщеря ти остава самичка в къщата на родителите му в някакво село на двайсет и пет километра от града, че и на всичко отгоре да не са женени? Айде, за себе си можеш да решаваш всичко, това си е твоят живот, но кажи ми, за най-милото си - дъщеря си - ще бъдеш ли готова да го приемеш, че и одобриш като нормално положение като при авторката? Мани го ти секса! Тук става въпрос за други отношения, а не колко е морален сексът в брак и извън брак! Когато някой те пита за дъщеря ти, как би обрисувала ситуацията? Не за да спазиш някаква морална норма, а за да се чуеш ти самата!

Нямам деца, но зная аз как съм възпитана и достатъчно дълго време съм мислила над това и най-вероятно ще постъпя според собствения ми модел, а той е, че моя нос няма работа в чаршафите на дъщеря ми - особено, ако е образована, изкарва си сама парите и най-вече не ме е питала. Ако има нужда ще помагам, защото така са постъпвали с мен и никой копче не ми е казал или натоварвал с очакванията си след като 7 години съм живяла в грях/неморално  Laughing, а за деца все още нищо не съм споменала и това не е попречило на моето семейство да възприема мен и съпруга ми като едно цяло и да не си вре носа, където не му е работа.

Моята майка не е държала да се омъжа, ние сами си взехме решението и го заявихме, аз исках само подпис с кръстници. Съобразих се с желанието ѝ да има рокля и костУм и до там, защото има едно дете и няма друг шанс да види същото като булка.  Wink За сватба никога, никога не си е позволила и дума да каже.

# 207
  • София
Година - година, ама не са шест, нали така!  Simple Smile Ти си направила каквото е трябвало, нататък решенията са били техни.

# 208
Ама те нали са независими ... т.е. разходите си ги поемат заедно  newsm78

Е как са независими, като живеят в нечия къща? А покриването на общи разходи го остави.

# 209
  • град-държава

За майка ти дума не става тука.Въпросът е кое чукане е морално според теб?Явно не мислиш,че това в брак е ОК

Никое чукане не може да бъде аморално, когато е доброволно и от двете страни.

Общи условия

Активация на акаунт