БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 124
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Хриси, Реа, много се радвам на картичките ви Simple Smile Аз работя върху две неща едновременно, даже днес влязох и в отбора на разшиващите  Mr. Green
Между другото, много се радвам на надписите на български, аз също сменям, където става. Но има бродерии, където няма как да се замени оригиналния надпис /понякога с него стои по-добре/. Това беше малко като оправдание, че в момента правя един такъв  Mr. Green

# 571
Радвам се, че ви харесват. За надписите - понякога на български идва по-голям надписа и може да не се побере. Аз гледах максимално простичко да го преведа, за да се хване. Инат, чакаме снимки, ти винаги правиш красиви картички.

# 572
Може ли схемичката на картичката за баба?

# 573
Добър вечер. Влизам с молба, ако имате идейки за картичка по случай Бабинден за все още млада баба на 50 години. Цвете винаги може да се ушие, но ако имате други идеи, давайте насам.

Младата баба си е все пак баба, а и нали с годините ще остарява Simple Smile Виж от тези дали ще си харесаш  Hug

Ето, по първата схема е шита картичката.

# 574
Хриси, и двете неща, които съм започнала не са картички Simple Smile

# 575
Леле, че съм  ooooh! Е нищо, като направиш непременно да покажеш  Peace

# 576
Да покажа и 2-рото си творение от днес Grinning

# 577
Добър вечер. Влизам с молба, ако имате идейки за картичка по случай Бабинден за все още млада баба на 50 години. Цвете винаги може да се ушие, но ако имате други идеи, давайте насам.

Младата баба си е все пак баба, а и нали с годините ще остарява Simple Smile Виж от тези дали ще си харесаш  Hug

Ето, по първата схема е шита картичката.
Мерси много!

# 578
  • Троян
Да покажа и 2-рото си творение от днес Grinning

Ей това много ми хареса,едно слънчево ,пролетно,повдига настроението  Hug

# 579
Реа, ти видя малко картончета и бързаш да ги напълниш Simple Smile

# 580
А някой може ли да ми каже от къде мога да си купя такива картончета за картички, по-точно някъде в Бургас?

# 581
И да си покажа Младежа  Mr. Green.
Още веднъж благодаря на Бачийска   bouquet

# 582
И аз днес вече да покажа ей тоя дребос, сътворен много бързо, но с много любов за една 3 годишна рожденичка. http://media.snimka.bg/s1/1629/029502796.jpg?r=0

# 583
  • Бургас
момичета уникални сте- възхищавам се всичките ви красоти в темата. аз нямам интернет и телевизия о т началото на годината и направо  Crazy ,но въпреки това вместо да шия, да шия, да шия- аз .... работя. поздравления за всички ви и дано за новата тема ще имам нет и разбирасе нещо за показване

# 584
Минавам да покажа етап от новото ми начинание, което както вече писах се шие с по 1 нишка и кръстчетата и полукръстчетата на 14 к. панама. Рехаво е, но пък ми харесва и малкото, което съм ушила.

Общи условия

Активация на акаунт