БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 128
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Деси,

много благодаря  Hug!
Сега ще се хвана да ги довърша и скоро ще ги покажа.

P.S. Възлите са само тричкииии - очите на най-горното коте и очото на лъва Mr. Green

# 466
Здравейте и от мен Simple Smile
Крайно време е вече да ви покажа какво завърших онзи ден.

Решихме да не го слагаме в предвиденото картонче за картичка, а в рамка - хем да не се праши, хем хората не си пазят толкова картичките.

И да ви разкажа каква глупост направих. Вчера започнах целувката за снежния човек. ...

Котенцето е много готино Simple Smile
Я кажи на каква панама започна снежкото, всички ли го шият на оригиналната по комплектовка - 18 каунт. Че аз вече остарявам явно и много ме измъчва толкова ситна панама  Embarassed

Ами и аз го шия в оригинал. По две причини - първо, мама ми го подари за Коледа оригинален комплект и второ, аз много исках да пробвам по-ситна панама.

# 467
Добър вечер. Влизам с молба, ако имате идейки за картичка по случай Бабинден за все още млада баба на 50 години. Цвете винаги може да се ушие, но ако имате други идеи, давайте насам.

# 468
Здравейте момичета със златни ръце моля да ми кажете от къде да си купя станче за шиене на гоблени.Благодаря предварително.Бъдете здрави

# 469
# 470
  • Стара Загора
На последните странички видях, че някой беше ушил ключодържател с череп на черна панама, но днес не можах да го открия, а трябва спешно да го ушия.

# 471
Добър вечер. Влизам с молба, ако имате идейки за картичка по случай Бабинден за все още млада баба на 50 години. Цвете винаги може да се ушие, но ако имате други идеи, давайте насам.

Младата баба си е все пак баба, а и нали с годините ще остарява Simple Smile Виж от тези дали ще си харесаш  Hug

# 472
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Въпреки, че е баба, жена на 50 си е направо "цепеняк"  Laughing  Колежките ми са точно на тази възраст и го виждам.
Аз направих за едната това , а отвътре стихотворението беше тематично :
Скрит текст:
Да търси такъв домашен помощник , който да й бърше праха ".... престилката да му стои добре, тупалката да му е винаги в ръце..." имаше и още, но не се сещам
Тази я правих за мъж, но примерно може да не се прави чаша с кафе , а с мартини например и да се сложи цифрата 50 в твоят случай.

# 473
Благодаря ви и на двете, по-скоро ще използвам схемите от Инат. Бачийска твоите са малко закачливи и не знам дали ще се приемат добре. Тях мога да ги използвам за приятелка. Аз този младеж го имам в архива, ще му дойде и на него реда да го шия (даже се сещам кога  Mr. Green)

# 474
Да се отчета все пак с малък напредък ....

# 475
  • Троян
Браво Делфинче,само контура ли остава,на мен ми се вижда завършен Peace

# 476
  • София
Момичета, купих си една схема от неизвестен за мен сайт, дали може който разбира да я погледне да ми каже дали е читава? В  pdf е, качила съм я в групата ни във фейса.. Аз я наричам Мадоната с близнаците, но се казва Charity...
https://www.facebook.com/groups/282345291866693/308485099252712/
ето и картинката

# 477
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Loshana от кой сайт си я купила. На мен схемата ми изглежда добре, но аз не съм голям разбирач. Мен повече ме плаши броя на цветовете  Shocked

# 478
mindi78 заповядай Grinning.

# 479
Похвал!!!

Това е първият ми гоблен, започнах го 2007. Години си стоеше недовършен и тия дни го приключих, а снощи до 4ч  Mr. Green му боцках контурчетата (още веднъжблагодаря на Деси!).
Сниман с телефона, измачкан, но доживях да го довърша  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт