БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 158
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...За каунта ви благодаря, момичета, но аз съм правила нещо на тази панама /а 6 квадратчета на 1 см го пише на обложката на гоблена/ и ми изглежда по-ситна от 14. Ама не мога да ви кажа повече подробности, защото имам нещо предвид.

каунта е брой кръстчета на инч, значи делиш цифричката на 2,5 и получаваш брой кръстчета на на сантиметър  Hug
Аида 11 - 11:2,5 = 4,4 кръстчета на см
14:2,5 = 5,6 кръстчета на см
16:2,5 = 6,4 кръстчета на см  Hug

# 391
В такъв случай, трябва да е 16 за 6 кръстчета, така съм съгласна Simple Smile Благодаря, Добри  Hug

# 392
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

ba4iiska ти с тези екзотични, пърхащи ветрила ли облада..... Flutter съзнанието на докторите Wink?

Явно с красотата си  newsm03 че не погледна какво шия, а само че шия.

Докато сестрите дойдоха, гледаха, въртяха гергефа, гледаха схемата и ... си излизаха.
Всеки  се чудеше как мога да шия, да имам това търпение  ooooh! Ми какво да правя по цял ден - да въртя палци ли?  doh

# 393
      Момичета,трябва ми схемата на едно великденско пиленце с панделка на главата.Дано се сетите,че ми е спешна.

# 394
     Момичета,трябва ми схемата на едно великденско пиленце с панделка на главата.Дано се сетите,че ми е спешна.

Може би е това?  Simple Smile

# 395
Това ли търсиш?

bouquet

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 20:13 от krk_kr

# 396
Здравейте момичета.
Бях обещала да кача снимката на Мостар, но нещо хич ме няма като фотограф.  Май ще взема приза за най-лоша снимка. Исках да покажа, че 4:1 хе е толкова хубаво, защото стои на пиксели. Може би 2:1 или 1:1 ще бъде по-добре.

Бяло цвете, много красиви неща особено влюбените мечета.
Носферата малкия помощник е голям сладур.
Лека вечер.

# 397
    Търсех на Бяло цвете,ама и на krk_kr са много хубави.Благодаря!

# 398
Здравейте и от мен Simple Smile
Крайно време е вече да ви покажа какво завърших онзи ден.

Решихме да не го слагаме в предвиденото картонче за картичка, а в рамка - хем да не се праши, хем хората не си пазят толкова картичките.

И да ви разкажа каква глупост направих. Вчера започнах целувката за снежния човек. Днес довърших единия знак (аз шия по знаци, а не на ред). След дълго чудене как може да ми остане толкова много конец от дадения цвят, след като няма нито един друг знак с този цвят реших да продължа нататък. Реших кой ще е следващият символ, който ще шия и погледнах кой номер конец трябва да взема. Е, представете си изражението ми, когато открих, че трябва да шия със същото това червено. Направих си проверка и се оказа, че съм шила с червено вместо с розово. Тази вечер разшивах, едва преди малко започнах да възстановявам разшитото.

# 399
Вики, съчувствам ти  Hug И на мен днес ми се наложи доста да разшивам, е няма такова мъчение. Добре се е получило това котенце, и рамката му стои добре.

# 400
Е, аз имам картички от бабите ми като започнеш по  случай 3-ия ми рожден ден. Пазя си всички ( а ми пращаха до много скоро) в една водоустойчива кутия и от време на време ги разглеждам с голям кеф. Малко съм сантиментална на тази тема и съхранявам като голямо богатство всички подобни неща, които са ми подарявали- считам, че човекът ми е оставил частица от себе си. Както и направените лично от детето или друг близък- много са ми скъпи и не бих си представила да изхвърля подобно нещо.
Виж, иначе всичко, което не ми е трябвало година, заминава по реда си- не обичам да съхранявам дрехи, обувки и подобни предмети. Не пазя и схеми на завършени гоблени <те не могат и да се ползват де, драскам безобразно по тях>. Покрай вас се сетих, че мога да си направя архив в компютъра.

Съчувствам ви, другарки, аз последните два пъти направо разпарях, нямах нерви да разшивам. Добре, че беше малко, а конците са повечко и няма да ми се наложи да купувам допълнително (много се надявам!)

# 401
Уших "Етъра". Метнах "Лещен".
Обаче се връщам към "Розарче"- то. На "Арко" конците нещо им се губят наситеността на цветовете и блясъка  Thinking

# 402
EliMery, браво за "Етъра"  Hug пусни снимки да го видим  Grinning

Някой да покаже нещо за 8-ми март. newsm78

# 403
Реа, какво точно искаш, вчера намерих един архив с цветя, с които магат да се направят картички. Ако те устройва ще го сложа тук.

# 404
Реа, какво точно искаш, вчера намерих един архив с цветя, с които магат да се направят картички. Ако те устройва ще го сложа тук.

Сякаш не искам цветя - имам доста,но пък ако искаш можеш да го сложиш тук или на ЛС, сигурна съм, че ще му се зарадвам и не само аз  Hug
Сякаш искам нещо за цифрата 8, имам само една схема Peace

Общи условия

Активация на акаунт