БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 154
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Балчик
Реа, много е красив. Heart Eyes

# 436

Благодаря  Hug
Някак си го виждам на живо като гледам един "неясен", "мътен", но може би така трябва  newsm78

# 437
http://olenka63.snimka.bg/tapestries/goblen.704038.29471435
Здравейте момичета, пожелавам ви лек и успешен ден. Това е последното, което уших за миналата година, скъса ми нервите(за първи път попадам на непълен ключ на Дим-няма ги френските възли с какъв цвят са и контурите също не са пълни), но си поиграх малко с цветовете и си го нагласих на мен да ми харесва, така, че това за сега е крайния резултат.

# 438
  • Димитровград
Реа,1:1 ли го шиеш?А контур ще има ли?
Оленка63,много са хубави.Аз тия дни си подреждах архива от схеми(4 дни ми отидоха) и видях,че ги имам,отивам да проверя ключа как е.

# 439
  • БЪЛГАРИЯ
         Добър ден! Джемма и Реа, възбудихте инстинктите ми на амфибия- напъва ме да се разхвърлям и да се Фърлям! (Ама меракът ми тутакси секва при гледката на преспите отвън!) Много сте прекрасни и двете!
         И, за да не кажете, че се занимавам само с оспамване, ето:

- скромното начало,
                                   - очакваният финал!

Деликатното "побутване" на Ина се оказа по-сериозно и респектиращо, отколкото очаквах, за което съм много и искрено благодарна! Сега се моля за здраве и време, за да приключа без много мотаене! Амин!
         Успешна седмица на всички!

# 440
Поли, провери и непременно ми отговори. Ще ти бъда много благодарна.

# 441
Реа, страхотен е нали ти се съветваше преди време с нас дали да го продължиш или да го "захвърлиш" - както и тогава казах, не спирай! Не си сгрешила - получава се стрехотно! Peace
КОРИГИРАМ СЕ РЕА заприличал ми е гоблена ти на този на didida - мисля, че името му е Италия, или поне тя така го кръсти.  Banghead

Финети, замирисва ти на лято вече Wink

Джемма, а твоите темпове направо ме побъркват - като влака стрела си, а аз като пътнически-нощен влак  ooooh!
сега довършвам един отдавнашен пейзаж и много скоро ще го покажа завършен без контурите и фр. възли, планирам до края на януари да съм готова!  Praynig .... че толкова много ме чакат да ги подхвана....

Вики, котенцето е голямо-малко слдурче в тая рамчица! А за разшиването не се отчайвай, винаги има такива моменти, колкото повече ти се налага да разшиваш, толкова повече се амбицираш да внимаваш Wink иначе ЛИЧНО за СЕБЕ СИ съм забелязала, че всеки гоблен започнат в четвъртък ми върви по-леко, винаги когато започна нещичко в друг ден ми се налагат корекции - я разшиване, я някой други дефекти.... Money

nosferata - и аз съм като теб много сантиментална и събирам какви ли не нещица, но съм измислила да преорганизирам картичките си ... но това ще бъде по към края на годината! Сега съм на вълна довършителни работи на старите проекти и стартиране на нови големи красоти!

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 11:23 от delfin4e

# 442
polinabg, 1:1 го шия, контур няма. Той не е на ДИМ, а на една варненска фирма ( като го купих не знаех, че има на ДИМ такъв  Grinning )

delfin4e, нямам спомен да съм искала да го "захвърля"  newsm78, че това е голямата ми любов, аз съм влюбена в него  Crazy, но сякаш очаквах малко по "свежи" цветове, но пък той гоблена докато не се ушие няма как да му се види същността  Grinning

ФинЕти, амин, амин  Simple Smile

# 443
  • Димитровград
Поли, провери и непременно ми отговори. Ще ти бъда много благодарна.
На пръв поглед моята схема изглежда пълна-и френски възли има,и контури няколко цвята.Пренабор в ПМ е.Ето тук я слагам,Изтегли си я и ги сравни.http://dox.bg/files/dw?a=945040f62e

# 444
Големи красоти показвате  Peace Аз не шия  Cry

Финети ,терасата е толкова светла и слънчева  ,давай ...

# 445
Поли, писах ти на лични.

# 446
  • София
Джемма, мерси  Hug Аз затова се учудих, че някак си тръгна в нестандартна посока, ама поне и ние й се порадвахме на воденицата   Peace

# 447
  • Бургас
Джемма със всеки етап който показваш, воденицата все повече ми харесва! Heart Eyes
Реа много слънчев и хубав пейзаж, интересно ми е по-нататък етапите!
Финети нежно гобленче!
Инче защо така, как си?

# 448
Ето и един етап от мен, почти финален:

http://prikachi.com/images.php?images/439/5738439k.jpg

# 449
Оленка, към края си  Peace Аз на моите коне не знам кога ще им се наканя да им направя контура Thinking

Делфинче, Реа аз се консултирах да продължавм ли да го шия оня гоблен. Не съм го пипала изобщо  ooooh! тука около коледната еуфория, ама ще го шия - идва му времето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт