БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 050
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Балчик
Здравейте! Търся схема и ключ  на "Пътят към църквата" гоблен на Вилер. Предварително благодаря!
gerganaganeva67@abv.bg

Гери, схемата, която имам е по която аз съм шила, но не е от най-хубавите като качество. Ако не намериш друга, пиши ми на лични, ще ти я пратя.

# 692
Днес избродирах и сглобих това:

Надявам се и 2013 година да е пълна с бебета около мен  Heart Eyes

# 693
Преди малко завърших това

Подарък ми е от Дечко 95 за Коледната томбола. Моля за помощ относно начина на сглобяване- как трябва да закрепя дървения орнамент към бродерията.
Ето и една бърза картичка за бебе

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 19:48 от Роси 123 (люска)

# 694
страхотни неща показвате  Hug
Реа, може ли схемата на щъркелчето?

# 695
Реа, може ли схемата на щъркелчето?

Заповядай:

# 696
много мерси   bouquet

# 697
  • Троян

Много ми хареса,толкова златно,Браво  Hug

# 698
Преди малко завърших това

Подарък ми е от Дечко 95 за Коледната томбола. Моля за помощ относно начина на сглобяване- как трябва да закрепя дървения орнамент към бродерията.
Ето и една бърза картичка за бебе

[/quot

Роси за Великден ми бяха подарили нещо подобно- пак с дървена рамка. използвах двойно залепящо тиксо. Облепих рамката откъм гърба после сложих мотива и изрязах излишъка отгоре залепих хартия за да скрия гърба на ушитото Съжалявам че в момента нямам снимка за да ти покажа, ном дано съм обяснила разбираемо

# 699
И аз се замислих за двойнозалепващото тиксо- голяма играчка ще падне- трябва да режа малки тънки парченца. А дали да не капна и по малко топъл силикон тук там, защото тиксото отпуска след време?

# 700
И аз се замислих за двойнозалепващото тиксо- голяма играчка ще падне- трябва да режа малки тънки парченца. А дали да не капна и по малко топъл силикон тук там, защото тиксото отпуска след време?
Лепиш тиксото от едната страна и режеш по контура на рамката, после махаш другата лента и лепиш  Peace, със силикона може да се "надигне".
Може би ако от тиксото почне да е разлепва да използваш някакво лепило , например Ц 200 Peace

# 701
  • София
Rinaki, невероятно красиво е!   bouquet Как се нарича като техника?  newsm78

# 702
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696161.90;topicseen
Хайде момичета последен ден!Нека направим празникът си един незабравим момент!

# 703
Моля момичетата от София, които си поръчаха от тиксото от Джули арт, да споделят наистина ли не се разлепва. Забелязала съм, че на картичките се разлепва след време от едната страна.

# 704
Rinaki, прекрасно е. И както виждам трудно за изпълнение.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт