Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 112
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

От фейсовете ни подканят да гласуваме и за сериалчето ни:
http://www.televizyondizisi.com/index.php/2012-yilinin-en-popule … isiydi/116068/25/

Гласувах, и F5 приложих, нашите цифри не мърдат!

Тук май само по веднаж става...F5 май не върви.

# 106
Четохте ли материалите на пакистанките? Simple Smile) Държаха ме будна нощес до нам кое си време да се забавлявам на тяхната страница... Simple Smile)) Изкефи ме тяхната админка.

# 107
Четохте ли материалите на пакистанките? Simple Smile) Държаха ме будна нощес до нам кое си време да се забавлявам на тяхната страница... Simple Smile)) Изкефи ме тяхната админка.

Марице, ти ми препоръча да ги прочета, но не мога от работата. Очаквам да споделиш при нас какво са написали пакистанките!

# 108
  • София

Четохме, четохме, дори си "копнахме"  разни интересни нещица

Това е от xenya , разбира се.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 10:18 от Dilemi

# 109
Добре... ще се опитам да направя обобщение на материала, но ще е по-късно - сега съм се залисала в скайп и ФБ.

# 110
Много хора ми благодарят за материала "Защо Керим е по-добър от Бехлюл" на пакистанките, който намятах по фейсовете. Simple Smile))

# 111
# 112

Четохме, четохме, дори си "копнахме"  разни интересни нещица

Това е от xenya , разбира се.

Хареса ми това, че има идея, има насоченост в техния сайт... онази притча/случка, която са публикували на стената си... силно съм впечатлена от техния админ.

# 113
Но много от нещата са написани на фарси, разбира се, и всъщност, съм се запознала само с малка част от публикуваното там...

# 114
Пак Сойе...

# 115
Ако някой миналата година ми беше казал, че ше пиша на хора от цял свят заради един сериал и един актьор, щях да го посъветвам да отиде на психиатър... сега мене ме съветват направя същото, но аз им казвам: Не искам да се лекувам от тази сладка лудост! Simple Smile))

# 116
  • Разград

# 117
  • София

Човече мой...мой  Болуте...какво е това тъжно лице и страдание в твоите очи???...ти си най-добрия...ти си мечтата на всяка жена...всяко момиче би било изключително щастливо и благословено да бъде обичано от теб...ако Нарин не разбира, че е най-щастливата на земята...тогава тя не заслужава твоето страдание...

...нито един друг артист освен Engin Akyurek ни би могъл да ни накара да заобичаме такъв образ, като Мустафа Булут...друг артист не би могъл да ни накара да разбираме неговото  страдание...болка... причините да прави нещата, които направи....  друг артист не би могъл да ни покаже нежната и чувствителна страна на Мустафа Булут  ... виждаме сега добър баща, любящ брат, романтичен любовник...тъжни сме от неговата тъга и се радваме на минутките негово щастие... това е блясъка и великолепието на актьорската играта на Engin Akyurek

Скрит текст:
Fatoom Ilgaz, Engin Akyurek Universal Fans Club

My man ... my buluty ... why this sad face and suffering in your eyes ??? ... you are the best ... you are every woman's dream ... any girl would be extra lucky and blessed to be loved by you ... if this Narin doesn't get the fact that she is the luckiest girl on earth ... then she doesn't deserve your suffering ... Mustafa Bulut you are precious deserves to be treated like sultans ... i really can't bear seeing your sadness ... i always come up with all possible excuses to every bad action you make ... no matter what you do i see you the victim ... i hated Serdar and Narin because they upsetting you ... i hate ur father because he doesn't understand you ... i like Asiya because she loves you i like her no matter how selfish and bad she is but she loves you and this is the most important thing to me ... i see Narin the one who doesn't appreciate your love ... i want her to love you just to see you happy ... no actor can make us fall in love with a character like Mustafa Bulut but Engin bey ... if it was another actor who played him ... we would hate this character ... no actor would be able to make us understand his suffering .. his pain ... his reasons for doing what he do ... no actor would be able to make us see the tender side of Mustafa Bulut but Engin Akyurek we see him now a good father .. good brother and romantic lover... we feel sad for his sadness and feel happy in his very few happy moments ... this is the brilliance of Engin's bey acting ...

п.п. бърз "груб" превод на част от поместени в Engin Akyurek Universal Fans Club мисли за превъплъщението на Енгин в Мустафа Булут.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 11:14 от Dilemi

# 118
# 119

Човече мой...мое  болутче...какво е това тъжно лице и страдание в твоите очи???...ти си най-добрия...ти си мечтата на всяка жена...всяко момиче би било изключително щастливо и благословено да бъде обичано от теб...ако Нарин не разбира, че е най-щастливата на земята...тогава тя не заслужава твоето страдание...

...нито един друг артист освен Engin Akyurek ни би могъл да ни накара да заобичаме такъв образ, като Мустафа Булут...друг артист не би могъл да ни накара да разбираме неговото  страдание...болка... причините да прави нещата, които направи....  друг артист не би могъл да ни покаже нежната и чувствителна страна на Мустафа Булут  ... виждаме сега добър баща, любящ брат, романтичен любовник...тъжни сме от неговата тъга и се радваме на минутките негово щастие... това е блясъка и великолепието на актьорската играта на Engin Akyurek

Скрит текст:
My man ... my buluty ... why this sad face and suffering in your eyes ??? ... you are the best ... you are every woman's dream ... any girl would be extra lucky and blessed to be loved by you ... if this Narin doesn't get the fact that she is the luckiest girl on earth ... then she doesn't deserve your suffering ... Mustafa Bulut you are precious deserves to be treated like sultans ... i really can't bear seeing your sadness ... i always come up with all possible excuses to every bad action you make ... no matter what you do i see you the victim ... i hated Serdar and Narin because they upsetting you ... i hate ur father because he doesn't understand you ... i like Asiya because she loves you i like her no matter how selfish and bad she is but she loves you and this is the most important thing to me ... i see Narin the one who doesn't appreciate your love ... i want her to love you just to see you happy ... no actor can make us fall in love with a character like Mustafa Bulut but Engin bey ... if it was another actor who played him ... we would hate this character ... no actor would be able to make us understand his suffering .. his pain ... his reasons for doing what he do ... no actor would be able to make us see the tender side of Mustafa Bulut but Engin Akyurek we see him now a good father .. good brother and romantic lover... we feel sad for his sadness and feel happy in his very few happy moments ... this is the brilliance of Engin's bey acting ...

Кой написал моите мисли на английски? Simple Smile)))

Страхотно, Дилеми!

Общи условия

Активация на акаунт