Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 101
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Оууууууууууу

Момичета, почти две седмици свалях 79 гига с КВФ от един руски тракер (40-80 еп), но качеството на образа си заслужава и чакането и мъките! Е, ще трябва да го гледам без звук... поне докато свикна Керим да ми говори на руски... Wink)) Но пък кадрите ще са без субтитри! Simple Smile)

Скрит текст:

Даже вечното прехвърляне на сцените с Мукаддесита и "оня" ще изтърпя! Simple Smile))

Вече се засилвам да сваля и първите 39 серии... луда, ама няма да се дам да ме вържат! Simple Smile) Ако и Облака го имат с подобно качество, просто ще литна към небето! Simple Smile))

# 92
  • Разград

# 93
# 94
  • Пловдив

Добро утро на всички. Ден четвъртък...Нашият....Дано...

# 95
  • Пловдив

Поглед, усмивка, емоция....

# 96
Момичета,добро утро!Спокоен и късметлийски ден ви желая!Една гъста мъгла ни е притиснала,направо ще ни смачка,но на душата да е светло.Днес е и премиерата на филма на Берен-знам че има много момичета,които я харесват,затова желая успех на филма и приятно гледане на тези,които ще следят сериала.

# 97
Добро утро и от мен. Simple Smile

# 98
  • Пловдив

От фейсовете ни подканят да гласуваме и за сериалчето ни:
http://www.televizyondizisi.com/index.php/2012-yilinin-en-popule … isiydi/116068/25/

# 99
  • София
Здравейте,  wavey момичета! Лек и спорен ден на всички!

Маричке, Laughing  качеството на кадрите е наистина много добро! Дай линк, please!  Praynig

Оууууууууууу

Скрит текст:
Момичета, почти две седмици свалях 79 гига с КВФ от един руски тракер (40-80 еп), но качеството на образа си заслужава и чакането и мъките! Е, ще трябва да го гледам без звук... поне докато свикна Керим да ми говори на руски... Wink)) Но пък кадрите ще са без субтитри! Simple Smile)

Скрит текст:

Даже вечното прехвърляне на сцените с Мукаддесита и "оня" ще изтърпя! Simple Smile))

Вече се засилвам да сваля и първите 39 серии... луда, ама няма да се дам да ме вържат! Simple Smile) Ако и Облака го имат с подобно качество, просто ще литна към небето! Simple Smile))

# 100
Здравейте,  wavey момичета! Лек и спорен ден на всички!

Маричке, Laughing  качеството на кадрите е наистина много добро! Дай линк, please!  Praynig

Оууууууууууу

Скрит текст:

Скрит текст:

Давам веднага. Това, обаче, е адресът, гледан отвътре - т.е. - вътре съм след рег.
http://rutracker.org/forum/tracker.php?f=704&nm=Fatmag%20252 … Su%20231%20u%20Ne

# 101
  • София

От фейсовете ни подканят да гласуваме и за сериалчето ни:
http://www.televizyondizisi.com/index.php/2012-yilinin-en-popule … isiydi/116068/25/

Гласувах, и F5 приложих, нашите цифри не мърдат!

# 102
Дилеми, малко бях възпрепятствана... Нали се ориентираш как да стигнеш до тракера?

http://rutracker.org/forum/ - ей това ти трябва, за да направиш рег. от там нататък вече ще се ориентираш.

# 103
Но първи сезон не е с това качество. Sad Само 2-и и то без 52 и 53 серия. Всички останали са в тоя 79-гб торент... за 52-53 сега тегля друг, който е описан със същото качество...
Ти си дръпни тоя торент, аз като изтегля др, моге да ти метна само тези серии - не си заслужава да дърпаш още 47 гига за две само...

# 104
Във ФБ почват да се събуждат и да подкрепят въпроса-оплакване ще доживеем ли англ. субт. на Караилан... а дано се задейства някой турско-англ. говорящ...

Общи условия

Активация на акаунт